Siste evalueringer (27)

Sparkling,maling og fuging av gipstak (listefritt)

Faglig dyktig, kom med anbefalinger underveis som ville gjøre resultatet bedre enn avtalt arbeide tilsa, uten at dette medførte store ekstra utgifter. Arbeidet ble også sluttført nøyaktig i henhold til avtale. Anbefaler Arnt.

Lars Lolland, 14. juni 2020

Male tak og lister ca 60kvm

Arnt er professionell og gjorde en veldig bra jobb. Kjempe fornøyd med arbeidet, opprydding og pris. Kan anbefales.

Lise-gro Moore, 18. april 2020

Sette opp gipsvegger og sparkle

Rask og effektiv med gode resultater. Opptatt av kvalitet i arbeidet. Strekker seg lenger for at kunden skal bli fornøyd med resultatet. Kan bli litt flinkere på ryddighet. Men alt i alt, veldig fornøyd med gipsing, sparkling og malingen som er gjort på vårt barnerom. Og for fleksibilitet ved å påta seg et lite prosjekt.

Marius Vodrup, 17. april 2020

Legge gulvbelegg på bad og wc

En dyktig håndverker som er tydelig og presis i alle ledd. Planlegging, leveranse, pris og produkt står i samsvar med avtale og forventning. Arnts Interiørservice får mine beste anbefalinger.

Patrick Læret, 6. mars 2020

Sparkling og maling av ca 375kvm. vegger og himlinger

Meget bra gjennomført fra A til Å.

Truls Bonnegolt, 28. mars 2019

Maling av leilighet ca. 70 m2

Fornøyd med jobben og kan anbefale dette firma til andre.

Ellen Schjelderup, 10. mars 2019

Sparkle og male innvendig "vindu" / nisje

Veldig god kvalitet på arbeidet Arnt gjorde. Rask var han også.

Fridtjov Sigvaldason, 15. jan. 2019

Helsparkling og maling av vegger

Arnt's Interiørservice har utført oppdraget på en aldeles utmerket måte. Utfordringer med «vanskelige» vegger ble løst profesjonelt av dyktige (og høflige) fagfolk. Arnt fulgte jevnlig opp og inspiserte det som var utført. Arnt var også meget nøye. Småting og skjønnhetsfeil ble rettet umiddelbart. Elektriker og snekker ble koordinert av Arnt. Alt i alt et meget godt resultat, for vel anvendte penger, og stort sett i henhold til tidsplanen.

Bjørn Kristiansen, 31. des. 2018

Sparkling av siste del av åpning

Strålende fornøyd med resultatet! Vil absolutt bruke samme firma neste gang også. Tommel opp!

Fredrik Vilnes, 20. des. 2018

Fjerning av teppe/linoleum

En behagelig opplevelse å samarbeide med selskapet.

Arild Magne Hope, 4. des. 2018

Sparkling av tak

Ikke fornøyd med slutt resultatet, ble en del uenigheter underveis, gikk 3 dager over tiden. Masse søl og lånte ting fra huset. Ikke profesjonelle i det hele tatt. Masse sjoller og planteskjøter. Kunne fått minus stjerner. ANBEFALLER OG FINNE NOEN ANDRE!

Kristoffer Gosch Nevland, 27. okt. 2018

Hva er dette? Hva har vi vært uenige om? Du har ikke vissuelt reklamert på utførelsen. Du betalte fakturaen lenge før forfall uten å ta hensyn til refusjonen du ble tilbudt for 3 dager forsinkelse. Anbefaler deg og eventuelt reklamere på en ryddig måte. Maken til oppførsel har jeg ikke opplevd på 35 år i faget. Arnt.

Arnts Interiørservice 22. nov. 2018

Sparkletak og male ca 40 m3

Ble utført som avtalt, både pris og tid. Med et kjempe bra resultat. Flinke og effektive folk.

Kai Frode Johansen, 12. sep. 2018

Lett oppussing av butikklokale

Flott utført arbeidet. Kommuniserte godt med Arnt, han var meget profesjonell og imøtekommende. Fikk jobben gjort innenfor tidsskjema. Vi er godt fornøyd og vil gjerne benytte oss av Arnts Interiørservice igjen.

Anne Lene Lundquist, 9. april 2018

Legge baderomsbelegg

Ble kontaktet av Arnt i Arnt interiørservice og avtalte et møte for å se på jobben som skulle utføres. Pris ble avtalt. Vi er kjempefornøyd med service og resultat. Jobben ble raskt og systematisk utført. Vi ønsket rask oppstart og Arnt stillte opp tre dager etter møtet, tross for at det var skjærtorsdag i påsken. Vi manglet en del til belegget, men Arnt tilba seg å gjøre dette på påskeaften. Vi anbefaler Arnt interiørservice på det sterkeste!

Anett B. Gjørsvik, 4. april 2018

Oppussing av stue - parkettgulv og tapetsering

Arbeidet ble profesjonelt utført og alle avtaler ble holdt. Arnt var lett å samarbeide med, og utfordringer som oppsto underveis ble løst. Sluttresultatet ble også veldig bra. Kan trygt anbefales.

Johan Remmen, 14. mars 2018

Helsparkle og male stue,tv stue og hall

Punktlig, raskt og ekte engasjement for resultatet og at jeg ble fornøyd. Hadde også kontakt med elektriker for å få koordinert maling, lamper, stikkontakter. Faktura som avtalt. En ekte maler som er rask og som blir beste valg totalt sett.

Petter Bøe, 8. jan. 2018

Dekke et hull etter vindu + male/sparkle vegg.

Ikke noe å utsette, veldig proff! Alt ble gjennomført ihenhold til avtalt pris og tid. Kan anbefales på det sterkeste.

Truls Finseth Jacobsen, 14. des. 2017

Maling av panelte tak i loftsstue og soverom

Det ble noen skjær i sjøen, men resultatet ble til slutt bra. Og Arnt sto veldig på for å rette opp det som var gått galt så alt i alt ble det bra.

Berit Maurstad, 30. nov. 2017

Maling av tak og helsparkling av vegger i enebolig

Vi brukte Arnts Interiørservice til maling av tak og helsparkling av vegger + sliping av gulv. Arnt har utført jobben på en veldig proffesjonell måte. Det det ble et fantastisk resultat. Han er en veldig behagelig person og forholde seg til å samarbeide med. Jeg gir Arnt mine beste anbefalinger. Mvh Kim Einar Aabol.

Kim Einar Aabol, 27. okt. 2017

Innendørs maling

Har brukt Arnts Interiørservice til å male stue, trapp, kjøkken og gang. Samarbeidet har vært ryddig og ordentlig i henhold til avtalen og pris og tidsfrister er overholdt. Det var god oppfølging underveis og jeg er veldig godt fornøyd med arbeidet som er utført. Kan gjerne anbefale Arnts Interiørservice.

Liv Harriet Clausen, 24. okt. 2017

Helsparkle vegger i leilighet,evt bruk av rehab gips? forslag ønskes.

Leide inn Arnt til å helsparkle en hel leilighet, legge nytt gulv, nye lister og male tak. Leverte til avtalt pris, og resultatet ble meget bra! Arnt er en profesjonell og hyggelig kar med gode løsninger og øye for detaljer. Anbefales!

Tor Fredrik Schye, 19. sep. 2017

Baderomsbelegg

Kom til avtalt tid. Jobben er utført raskt og perfekt. Han anbefales på det sterkeste.

Petter Kolstad, 30. aug. 2017

Trenger hjelp til å fjerne flisene og male kjøkken nest uke

I am so pleased I chose Arnt and his team! Not only did they do the job I requested but were flexible enough to take on other smaller jobs as well. Arnt's focus is on quality and it shows. He and his team show a clear dedication to their work and a passion for getting it right. Not to mention show up each morning with a kind and friendly disposition! I would and WILL hire Arnt again and recommend him highly!

Sigrid Johanne Stover Kjeldsen, 10. aug. 2017

Legge gulvbelegg på to baderom

Kom på befaring og avtalte pris og at jobben skulle gjennomføres 21/6. Etter først å ha utsatt jobben to ganger, svarer ikke firmaet på puringene mine. Jeg har måttet velge en annen løsning.

Thomas Alexander Smelien-endresen, 26. juli 2017

Det blir ofte problemer når forarbeide er utført på "gjør det selv" basis. I dette tilfelle er flytsparkling utført på feil måte. Da gjør vi ikke jobben p.g.a. garantiansvar.

Arnts Interiørservice 26. juli 2017

Maling av kjøkken på 17 kvm. tak,vegger og gulv.

Maling av tak og vegger + sliping og maling av gulv på kjøkken 17 kvm. Godt utført arbeid og til avtalt pris. Kan anbefales.

Tove Sveberg, 18. juli 2017

Maling av tak ca 95 kvm

Arnts Interiørservice kom inn som en reddende engel i flyttekaos. Vi oppdaget sprekker og dårlig malejobb i tak da vi tok over bolig, og ønsker derfor å få sparklet og malt tak i 2 etasjer, ca 90 kvm flate, samt maling av to vinduskarmer. Dette måtte gjøres fort da vi skulle flytte inn i løpet av en uke. Firmaet gjorde en god jobb, leverte til frist, og var lette å kommunisere med. Gode faglige og profesjonelle noe som ga trygghet. Full pott!

Ingeborg Horn, 26. juni 2017

Innvendig maling og sparkling

Arnt utførte oppdraget til avtalt til og til avtalt pris. Han kom når han sa han skulle, og hvis han var forhindra eller litt forsinka ga han beskjed. Vii er derfor veldig fornøyd og kan anbefale firmaet til andre.

Arne Nåtedal, 18. juni 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart