Siste evalueringer (6)

Bytte fønster og bygge mørklægging

Vi er svært fornøyde med Byggmester Arnøy & Haugen. De hjalp oss med å skifte 5 vinduer på huset. De kom enligt avtalt tid og utførte jobben utrolig effektiv. Underveis fante de at en del av veggen var råtten, og de kjørte bort og hentet alt ekstra material for å fikse dette også og utførte en super jobb med det også. Jobben ble gjort kjapt og bra, og de ryddet opp stedet innen å forlate det. Anbefales sterkt!

Sarah, Trondheim, 20. nov. 2020

Ny terrasse/platting og utvidelse av soverom

Oppussing av soverom. Rive bærevegg, legge gulv, tette igjen vegg, sette opp walls2paint og listing. Hyggelig, god kommunikasjon, effektiv, ryddig og imøtekommende. Vel gjennomført jobb og ville absolutt benyttet oss av dem igjen:).

Nina, Tiller, 24. juli 2020

Bygging av nye terrasser

Kjempefornøyd med firmaet. De var pålitelig og effektiv. Vi hadde god kommunikasjon underveis. De var ryddige og og kvaliteten. På arbeidet er kjempe bra . Kommer til å bruke de igjen😊.

Trine, Trondheim, 12. juli 2020

Liste leilighet

Topp kommunikasjon fra start til mål. Pent utført arbeid. Firma til å stole på. Trivelig snekker. Akseptabel pris.

Christian, Trondheim, 10. juli 2020

Skifting av bordkledning

Jeg fikk hjelp til å bytte bordkledning på en yttervegg samt at det ble byttet ut alle tre vinduer på samme veggen inkludert montering av nytt listverk innvendig. Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet som ble gjort og med hele prosessen og samarbeidet med dette firma. De var ryddige og profesjonelle fra første stund, pålitelige og effektive. Kommunikasjonen underveis var også upåklagelig med forslag om løsninger og forbedringer. Jeg har allerede anbefalt de til kollegaer og venner og kommer til å ta kontakt igjen når jeg har nye prosjekter selv.

Maik, Trondheim, 29. juni 2020

- bygge vegger ,montere 2 dører ,legge gulv

Godt fornøyd med jobben som ble gjort.

Roar, Tiller, 7. juni 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Argon Elektro AS

4.6 265 evalueringer Trondheim

Bygg & Service Jan Kucharski

4.8 275 evalueringer Trondheim

Rimbygg Rimas

4.7 90 evalueringer Trondheim