Siste evalueringer (11)

Pergola med 1 sidevegg

Veldig fornøyd med oppdraget RM Bygg og Rehab utførte. God kommunikasjon og de utførte jobben ihenhold til estimat både på pris og tid.

Ove, Stavanger, 4. mars 2020

Pusse opp soverom

RM Bygg og Rehab Robert Michlik pusset opp et soverom for oss. Arbeidet ble utført i henhold til avtalt tid og pris og resultatet ble veldig bra. Anbefales!

Eivind, Stavanger, 27. feb. 2020

Lekkasje fra tak

Jeg leide RM Bygg for å fikse en vannlekkasje på mitt terrasse. Jeg bad han om å tette/fikse lekkasjen med minst mulig arbeid/kostnad. Etter jobben var gjort gikk det ikke lang tid før ny lekkasje. Da kontaktet jeg Robert og sa at han må fikse dette og han sa at da må vi gjøre en større jobb som kostet mer. Jeg var enig i dette og betalte en større sum for å fikse problemet en gang for alle. Etter 1,5 år blev det lekkasje igjen. Denne gangen tok jeg inn flere firma på befaring. Alle sa samme sak: jobben utført av RM Bygg var langt ifra god nok. Da kontaktet jeg RM Bygg men fikk ikke noe hjelp og heller ikke noe refundert. Styr unna dette firma.

Asgeir, Stavanger, 20. jan. 2020

Mr. Åsgeir. When we started working on your balcony, you told me that the balcony was built by an acquaintance of yours and you wanted to fix one problem that you thought caused the problem. After uncovering the wood paneling, I said that there are far more things that are done wrong, but you didn't want to fix it because you didn't have enough money, you were out of work at the time and you borrowed money already from your brother for the repair. So I'm sorry I wasn't sorry enough for you to do the job for free. And honestly. I'm surprised it took so long for the water to start flowing there again, because everything was done amateurishly and badly and you knew very well about it.

RM BYGG OG REHAB ROBERT MICHLIK 11. sep. 2020

Wood patio

Good communication and work.

Nelson, Stavanger, 17. juni 2019

Bytte av ytterdør (bod) og montering av takrenne

Ekstra serviceinnstilt og raskt utført arbeid.

Karin, Sandnes, 28. feb. 2019

Tette igjen panelvegg

Kjempefornøyd! Jobben ble gjort raskt, fint og rimelig.

Nina, Stavanger, 12. feb. 2019

Utbedring av takrenne mellom garasje og hus

Utført arbeid som avtalt, ryddig.

Uno, Randaberg, 15. okt. 2018

Lage port / dør ca 80cmx150cm

Veldig fornøyd.

May, Stavanger, 25. jan. 2018

Renovere midre leiliget: male,skifte gulv,sette opp lettvegg/skillevegg

Oppgave var å male vegger og takk i en leilighet på ca 54m2, legge nytt gulv og sette skillevegg mellom stuen og sovealkove. Oppgaven var løst på en glimrende måte og jeg er veldig fornøyd med jobben utført. Robert stilte på befaring på ganske kort varsel og har sent tilbudet samme dag. Han var nøye og kom med gode forslag for hvordan ting kan gjøres. Jobben var utført innenfor veldig stram tidsramme og det satt jeg en veldig stor pris på.

Tetyana, Sandnes, 3. aug. 2017

Utskiftning av rekkverk

Fikk revet gammel terrasse og balkong,og fikk bygget opp nytt RM Bygg som fikk oppdraget gjorde en fantastisk jobb! ! De møtte når de hadde lovet og jobbet faktisk opptil 10-12 timer enkelte dager for å få jobben gjort,raskest mulig for oss De ryddet fint opp etter seg. Var hyggelige og imøtekommende De har nå startet opp på en ny jobb ( skifte dør og vindu +bygge opp grillhjørne og terrasse) hos mine foreldre,etter mine anbefalinger Anbefales! !

Anita, Klepp stasjon, 7. juni 2017

Sette inn større vindu

RM Bygg og Rehab satt inn nytt vindu og større vindu. De installerte også en ny balkongdør på soverom, denne måtte spesialtilpasse. RM Bygg og Rehab kom på befaring innen kort tid. De utførte arbeidet i rekordfart i topp kvalitet til en rettferdig pris. De var meget service orienterte og møter opp med et smil. Kan ikke annet en å anbefale på det varmeste. Kommer til å bruke dem igjen.

Knut, Stavanger, 12. mai 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Kristofan Byggmester

4.7 54 evalueringer Hafrsfjord

Rogaland VVS AS

4.8 29 evalueringer Hafrsfjord

H2 Rør AS

4.9 16 evalueringer Hafrsfjord