Fasilitetstjenesten AS

4.9 (10 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

Fasilitetstjenesten AS

Fasilitetstjenesten AS er totalleverandør av facility services, og tilbyr renhold, kantine, vaktmester og håndverktjenester . Vi er et offentlig godkjent firma som startet i 2016. Alle våre ansatte har jobbet i renholds- og service bransjen i mange år og har derfor god erfaring med alle slags oppdrag.

Et godt renhold er en fornuftig, og lønnsom investering. Godt renhold øker trivselen, minsker sykefraværet, og gir bedre produktivitet som resultat. Vårt mål er å levere det beste renholdet i forhold til kundens behov!

Vi har siden oppstart hatt en god utvikling gjennom organisk vekst. Vi har i dag dedikerte medarbeidere, med felles mål om å levere til avtalt pris og kvalitet. Bedriftens ledere deltar aktivt i kundekontakt og oppfølging, og det blir lagt vekt på god oppfølging, kvalitetssikring og dokumentasjon.

Alle løsninger er tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov. Gode fasilitetstjenester er en fornuftig og lønnsom investering, så vi satser på høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Vi stiller gjerne opp på en uforpliktende befaring!

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!

Fasilitetstjenesten AS utfører blant annet:

- Daglig renhold
- Hovedrengjøring
- Air-BnB
- Flyttevask
- Regelmessig vaskehjelp i privat bolig
- Skuring og boning
- Vinduspuss
- Møbelrens
- Trappevask
- Rengjøring av fasade
- Tepperens
- Visningsvask
- Byggrengjøring

Vi stiller med fornøydgaranti på flyttevask. Dette må godkjennes av nye eiere, er ikke nye eier fornøyd kommer vi å retter opp slik at alle er 100%fornøyde.

Vi bruker miljøvennlige produkter. Vi i fasilitetstjenesten har stort fokus på å levere en tjeneste av ypperste kvalitet og alle våre ansatte er derfor grundig opplært.
Vi gleder oss til å få deg som kunde, og stiller gladelig opp for en gratis befaring. Vi er sikre på å gjøre dere fornøyde.

Du finner mer om oss på våres hjemmeside : www.ft1.no

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften