Siste evalueringer (7)

Utgraving til fiber

Veldig hyggelige ansatte som var på befaring. Kom med flere alternativer til løsninger på problemet. Viste profesjonalitet ved å finne billigste løsningen for oss og fant et fiberrør som verken BergenFiber eller Telenor hadde opplyst om. Kontaktet Telenor i ettertid og de bekreftet at dette var deres rør vi kunne bruke. Dette sparte oss flere titalls tusen i gravekostnader. Dersom vi har behov for graving i senere tid, vet vi hvem vi skal velge. :).

Keerthan, Laksevåg, 6. juli 2020

Fjerning av fjell/stein for utviding av parkeringsplass.

Lette folk å kommunisere med, var raskt på plass, utførte jobben på en utmerket måte, og ryddet opp effektivt når jobben var ferdig. Har ikke problemer med å anbefale dem videre til andre!

Egil, Strusshamn, 29. mai 2020

Fjerne en del stein,vekktransport

Fantastisk selskap dette her. Kjapp og effektiv, servicenivået var høyt. Leverte over forventet, selv om jeg skulle bare ha vekk noe Løsmasse så fjernet dem mer enn det jeg ba om, takk til en initiativrik gravemaskinsjåfør der. 👍 Anbefales på det varmeste. Jeg kommer Ihverfall til å bruke dem igjen, ikke sikkert jeg legger jobben ut på mitt anbud en gang. 👍👍🥇🥇🥇.

Yngve, Hauglandshella, 7. mai 2020

Graving og planering

Kjapt og greit utført, bruker de gjerne på andre jobber.

Rune, Rådal, 20. april 2020

Utgraving av parkering

Er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Flinke, effektive med topp moderne utstyr. Kan virkelig anbefales.

Thomas, Fyllingsdalen, 20. april 2020

Sprenging og klargjøring av garasjetomt på 50m2

Hadde Bergen Bygg og anlegg til å klargjøre en tomt for garasje. Dette er gutta boys som har peilingen. De gikk effektivt til verks med både store gravemaskiner, borerigger , hydraulisk splitter og lastebiler. Hos oss var det granitt, så dynamitt måtte også brukes. Hyggelige, effektive og utfører arbeid til avtalt pris. Anbefaler på det varmeste (De flyttet også en svær hekk for meg i en ledig stund som en hyggelig gest).

Freddy, Godvik, 17. april 2020

Gravejobb

Meget fornøyd med utført jobb. Presist oppmøte både på befaring og utførelse av arbeid. Svarer fort på henvendelser. Jobb gjort til avtalt pris, selv om jobben ble litt større enn antatt. Anbefales.

Thomas, Fyllingsdalen, 6. april 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart