Siste evalueringer (72)

Sparkling og maling av stue

Er ikke helt ferdig enda men, så langt har dette fungert perfekt, møtter opp ihht avtale, ryddig på arbeidssted, utført i hht avtale.

Bjarte Skulstad, 13. aug. 2020

Sparkling av vegg og tak - soverom

Arbeidet gikk utpå å sparkle og male vegger og tak i et rom med tapetrester av ymse slag. Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Vi var i tvil om det var mulig å få det så fint som vi ønsket, men det var det. Nøyaktigheten i malingsarbeidet gjør også at vi ikke trenger lister i taket. De var også fleksible når vi måtte utsette litt grunnet potensiell covid smitte, og ordnet egentlig alt. Igjen, veldig fornøyd.

Morten Hovdan, 5. aug. 2020

Sparkling og maling av hagestue

Jobben ble gjort til avtalt tid og til avtalt pris. Kvaliteten var upåklagelig. Det er kun mulig å krysse av ett valg under ‘Hva er du spesielt fornøyd med? ’ Her kunne egentlig alle blitt valgt. Anbefales.

Tor Jan Haga, 22. juni 2020

Slett vegg i tre soverom

Vi fikk lagt nye golv med varme i tre rom, samt skiftet gipsplater på veggene, som ble sparklet og malt. Dette skjedde kjapt og greit. I tillegg ba vi også firmaet om å se på en vannlekkasje gjennom ytterveggen. Slike ting kan være en utfordring, men Alt på G løste dette på en fornuftig måte. Nå er huset tett, etter at at Andrzej og Marek etter hvert fant ut av hvor problemområdene var. Kommunikasjonen med Andrzej var hele tiden svært god. Den foregikk på engelsk, noe han snakker flytende. Ryddige fakturaer med kvitteringer på materialer. Har hatt flere håndverkerfirmaer innom i årenes løp. Alt på G kan trygt anbefales.

Arne Hope, 27. feb. 2020

Maling og sparkling

Male- og sparklejobben som ble gjort var veldig bra. Jobben ble gjort effektivt med fint resultat. Det ble også svart raskt på meldinger/ telefon ved spørsmål. Litt minus for at det var en del støv igjen fra pussing, søppel og maling på gulvet. Vi måtte derfor bruke tid på dette etter at arbeiderne var reist.

Ingrid Wathne Sirevåg, 26. feb. 2020

Male stue,to strøk

Utrolig bra kommunikasjon. Gjorde mer enn det vi ble enige om på forhånd til lite tillegg i pris. Kan absolutt anbefales til andre.

Raymond Madsen, 7. des. 2019

Oppussing av soverom

To soverom ble pusset opp iløpet av 6 dager. Nye gipsvegger, gipstak og nytt gulv. Arbeidet ble gjort med høy kvalitet, hvor arbeideren var hyggelig, ryddig og effektiv. I tillegg ble fôringer til stikkontakter og taklamper foret ut uten ekstra kostnader. Vil gjerne anbefale Alt På G til alle som skal pusse opp! Vi har fått to nye soverom i høy kvalitet på rekordtid itilleg til god pris som avtalt i forkant. Ingen ubehagelige overraskelser og god kommunikasjon underveis. Tusen takk!

Mats Betanzo Bratteli, 4. des. 2019

Male innvendig i leilighet / paint inside apartment

Fornøyd med jobben.

Gert Olav Rege, 15. nov. 2019

Maling av 100 kvm bolig,innvendig.

FRARÅDES PÅ DET STERKESTE! Veldig fin befaring av en sjef som fremstod profesjonell. Kunne komme raskt i gang med jobben. Skulle sparkle og male vegger, male taket, samt fikse sprekker i overgang mellom vegg og tak. Hus bygget i 2011. Endte opp med å: male feil farge i flere av rommene, på VÅR bekostning, hull i vegger og elendig malerarbeid som flere har kommentert på i ettertid, skader på lister, monterte brannvarslere på feil sted for å nevne noe, sprekkene i HELE huset kom tilbake 3 mnr etter og vi har gjentatte ganger prøvd å kontakte selskapet for reklamasjon, men blir totalt ignorert og løyet til i snart 1 år, umulig å få tak i! ! UPROFESJONELLE PÅ ALLE PLAN OG ELENDIG KOMMUNIKASJON!

Marjana Kjetland Sundal, 7. okt. 2019

Maling av innvendige rom i hus

God jobb, effektivt og rimelig. Kjappere utført enn forespeilet og forventet - bruker de gjerne igjen.

Heidi Hetland, 24. aug. 2019

Maling av 48 m2 stue

Rimelig og bra.

Julie Wick, 1. aug. 2019

Maling av leilighet på 70m2

Kom med gode forslag til løsninger, god kommunikasjon og profesjonell på alle måter. Prosjektet ble levert på tid og kost. Veldig fornøyd.

Per Helge Svensson, 28. juli 2019

Maling av hytte

Mye godt arbeid og god service. Behandlet alle tak og vegger i hytte 2 strøk, og med vask i forkant. Ble ferdig litt før planlagt, og malte vinduslister i tillegg.

May Helen Mitchell, 25. juli 2019

Legge vinylplank i stue og kjøkken. bygge på en levegg.

Alt på G kom presis til befaring, hadde gode spørsmål og forslag. Leverte prisoverslag i forkant av tilslaget og har fakturert som overslag. Ganske likt i pris som andre tilbydere. Det var viktig at jobben ble utført i en bestemt uke, og det ble gjort fint arbeid og godt innenfor tidsrammen jeg hadde satt. Hyggelige folk som forlot plassen i ryddet tilstand. Benytter de gjerne igjen.

Else Marie Jonsson, 17. juni 2019

Maling av kjøkken

Fikk hjelp til både maling, flislegging og skifting av gulv på kjøkkenet. Veldig trivelige arbeidsfolk, som gjorde en nydelig jobb. God kommunikasjon underveis, selv om det av og til tok litt lang tid å få svar. Jeg er kjempefornøyd og anbefaler dem gjerne til andre.

Hege Vigran, 25. mai 2019

Oppussing av soverom

De gjorde en god jobb med oppussing av soverom. Profesjonelle, effektive og ryddige.

Karen Synnøve Ohm, 27. april 2019

Maling av diverse rom

Veldig flott utført arbeid. Flott utført gulvlegging av korkvinyl. Utskifting av ødelagte fliser, og diverse malerarbeider. Godt fornøyd.

Per Frode Lien, 25. mars 2019

Slette vegger i 4 rom + tak

Jobben ble utført bra, effektivt og til prisoverslaget vi fikk. Noe krøll i kommunikasjon og starttidspunkt, men det kom nok av sykemeldinger og utenlandsreise. Ville anbefalt AltpåG, og kommer nok til å velge dem ved senere anledning.

Cathrine Høiland, 25. feb. 2019

Maling av trapp og trappevegg

Leder for bedriften, og kontaktperson i forbindelse med oppdraget, opptrer på en forbilledlig måte. Høflig og løsningsorientert. Bedriften er punktlig, og prosessen fra befaring til utført arbeid ble gjennomført etter avtale. Kvaliteten på arbeidet god og prisen for oppdraget var rimelig. Gir mine beste anbefalinger. Bjarte Øen.

Bjarte Øen, 15. feb. 2019

Maling vegger med høyde ca 4m.

Malte høye vegger på stue og kjøkken. Ga god pris, utførte jobben raskt. Veldig trivelig fyr som viser god kompetanse for at det skal bli best mulig! Veldig fornøyd, og anbefaler gjerne videre.

Lene Vatnehol, 14. feb. 2019

Rive tapet og slette betongveggen bak på kjøkken/stue

Alt gikk fort og ryddig for seg, og jobben ble utført på ypperlig vis. Kjempefornøyd med resultatet!

Solveig Sølna Rødsdalen, 1. feb. 2019

Innvendig maling 4-roms leilighet - snarest

Veldig fornøyd med jobben, som ble utført som avtalt og godt innen tidsfristen. Andrzej var lett å kommunisere med, hadde flinke folk som arbeidet for seg, ga gode råd og var gjennomgående profesjonell og service-minded. Bruker ham gjerne igjen og anbefaler ham på det varmeste til andre.

Gunnhild Stokke, 16. des. 2018

Fasade trapper vask

Good comunication, professional work.

Giedrius Linge, 9. des. 2018

Gipsing,sparkling og montere nye dører i stue,gang og 2 soverom

Dessverre evnet ikke firmaet å levere fagmessig kvalitet på arbeidene. Jeg måtte gå flere runder med dem i etterkant før jeg kunne si meg sånn passe fornøyd med arbeidet som ble levert. For å trekke frem noe så var sparklingsjobben som ble ble levert helt forferdelig dårlig utført. Dette merket jeg først da jeg fikk dagslys inn i stuen. Firmaet sa seg villig til å rydde opp, men måtte tilbake hele 4 ganger før jeg ble fornøyd. Det som reddet inntrykket litt var at daglig leder var imøtekommende og viste vilje til å løse problemene. Det burde uansett vært større fokus på kvalitetsikring av arbeidene underveis.

Espen Bjørnsen, 20. nov. 2018

Vegger på kjøkken,i trapp og stue trenger nytt strøk med maling

Veldig fornøyd med arbeidet utført av Alt på G. God kommunikasjon hele veien og bra sluttresultat.

Knut Viten, 31. okt. 2018

Oppheng av postkasse på murvegg

Etter første svar fra firmaet tok det litt tid før jobben ble gjort pga. Utenlandsreise, men når det først ble gjort var jeg meget fornøyd! God kommunikasjon underveis og en god løsning på den lille jobben jeg trengtre hjelp med.

John David Didriksen, 25. okt. 2018

Diverse maling,sparkling med mer

Godt utført arbeid til en grei pris.

Ånen Brimsøe, 22. okt. 2018

Legging av gipsplater og sparkling

Andrzej gjennomførte renovering i to soverom og en gang. Arbeidet ble planlagt, kostet nøyaktig og utført veldig bra. Arbeidet inneholdt fjerning av gamle vegger, bygging av nye, legging av gipsplater, spackling og maling. Han la også en ny parkett. Andrzej var ekstremt profesjonell, rettidig og jeg anbefaler ham høyt. Arbeidet kom inn på tid og budsjett. Som konklusjon, et fantastisk selskap og enkeltperson å jobbe med. Tussen takk!

Masa Brankovic, 12. okt. 2018

Sparkle og male

Veldig fornøyd med jobben de utførte.

Daniel Løken, 22. sep. 2018

Maling av stue/kjøkken,trapp og gang

Vi er godt fornøyd med jobben som ble gjennomført. Det var hyggelige folk som gjennomførte arbeidet raskt og effektivt.

Jostein Sand Kjellsen, 4. sep. 2018

Maling og sparkling av vegger og tak.

Gjorde en god jobb, raskt og bra. Akkurat som beskrevet. Oversiktelig prisanslag på jobben. Kjempefornøyd.

Tom Wiggo Indahl, 16. juli 2018

Innendørs maling 100m2

Jeg hadde dårlig tid. Prøvde å gjøre litt selv, men innså at jeg trengte proffer til å gjøre jobben. Andrzej kom med teamet sitt på kort varsel, var villige til å jobbe lange dager, og fikk huset klart til vi skulle flytte inn. Levert på tiden. I tillegg til malingen hjalp han meg med flere estetiske problemer, nye lister, fikse skader, og bygge en liten vegg(! ). Hyggelig fyr som tok ansvar og holdt det han lovet.

Pål Hetland, 11. juli 2018

Maling innendørs

Alt på Gosciniak utførte innendørs malejobb i boligen vår. Vi er svært fornøyde med jobben de har gjort. De er veldig serviceinnstilte, kommer med sine råd og anbefalinger og jobber effektivt. Vi har hatt god kommunikasjon hele tiden, og de har rettet opp underveis når vi hadde noe å påpeke. Vi har allerede booket dem til vårt neste oppdrag.

Monica Tjørhom, 3. juli 2018

Flyttevask/ utvask av rekkehus på 141 kvm over 3 plan

Bestilte utvask av et rekkehus på 140kvm. Da vaskingen var ferdig var huset fremdeles skittent. Man kunne se barnehender på veggene. Støv i taket og det var fotspor av sko med søle over parketten. På kjøkkengulvet var det enda rester av syltetøy. Gulvet hadde også fått en stor flekk som ikke var der før vaskingen startet. Vinduene var kun vasket innvendig selv om det i oppdraget stod vindusvask. Kommer ikke til å anbefale firmaet til noen.

Benedicte Rist Strøm, 25. april 2018

Kjære Benedicte, Jeg ønsker ikke å benekte at du stiller spørsmålstegn ved enkelte deler av jobben vi leverte til deg, desverre så skjer det enkelte ganger at det er forskjellig oppfatning av hva man ønsker å oppnå og hva som er opprinnelig avtalt. Man må ta i betraktning at ihht avtalen om service garanti vi leverer, så ble alle påpekte feil fra deg akseptert og utbedret innen to timer fra da du valgte og reklamere. I tillegg som en kompensasjon pga dette ble den avtalte prisen redusert med ca 45 % og i tillegg fikk du 15% avslag på fremtidlige tjenester fra oss. Basert på dette så er jeg skuffet over å lese de ordene du skriver i tilbakemeldingen til meg og det i tillegg to måneder etter vi fullførte jobben. Jeg beklager at du ble misfornøyd med tjenesten vi leverte til deg, og tar all kritikk seriøst og til ettertanke, og vil forsøke vårt beste til gjøre fremtidlige kunder 100% fornøyd alltid. Med vennlig hilsen Andrzej

ALT PÅ GOSCINIAK 4. mai 2018

Rydding og maling av leilighet,120 m2

Dette har vært en uvanlig god leveranse, som lever opp til selskapsnavnet, alt har vært på G. Etter befaring av leiligheten fikk vi ett ryddig, oversiktlig og detaljert tilbud. Alt har blitt levert med rett kvalitet, til rett tid, med rett pris. Det har vært en god dialog underveis, som kunde har vi blitt fulgt opp på beste måte. Jeg anbefaler ALT PÅ G på det varmeste.

Øivind Bjørnson, 20. feb. 2018

Flyttevask ønskes onsdag 10. januar

Meget fornøyd! Litt skjolder på speil, men det er bagatell. Rensket sluker og vasket/ renset alt av hvitevarer og. Anbefales! ! ! ! ! :).

Lene Tørå, 12. jan. 2018

Flyttevask 95 kvm

God kommunikasjon, god pris og meget bra utvask. Ingen mangler/utbedringer. Anbefaler "Alt på G" på det sterkeste.

Eirik Malmo, 21. nov. 2017

Flyttevask

Godt utført jobb, til riktig tid, og avtalt pris.

Geir Stian Arild Sigurdsen, 15. nov. 2017

Utvask av 63kvm leilighet i stavanger

Utvask av leilighet på 70kvm. Knallbra pris (inkl. Mva) og veldig profesjonelle! Helt perfekt!

Kristoffer Moen, 12. nov. 2017

Maling av 2 soverom og gang samt hjelpe og legge laminat og listing

Alt på Goscinak utførte jobben rimelig og effektivt. Veldig fornøyd med resultatet. De fikset blant annet enn vegg innvendig og listet.

Ola Wetteland, 10. nov. 2017

Flyttevask 31.10

Meget bra utført :).

Miriam Skår, 1. nov. 2017

Flyttevask av umøblert hus

Alt på Gosciniak gjorde flyttevask av et hus for oss. Firmaet hadde selv full kontroll på hva en flyttevask innebar, så vi slapp å spesifisere hva som skulle gjøres. De gjorde en utmerket jobb med rengjøringen. Lette å få tak i. Ville brukt disse igjen!

Synnøve Krog, 28. okt. 2017

Malejobb

Sparkel og Malejobb. Pålitelig og hyggelig. Rask og godt utført arbeid. Meget fornøyd. Vil nok bruke disse igjen.

Advokathuset Stavanger Eiendom V/maiken Pedersen, 12. okt. 2017

Flyttevask

Meget bra utført.

Espen Pettersson, 27. sep. 2017

Utvask

Meget fornøyd med utvask av Rekkehus. Kan anbefales. Ryddig og grei.

Kjell Espedal, 25. sep. 2017

Flyttevask av leilighet 49m2

Storfornøyd, og kan bare anbefale dette firma videre! Alt på G!

Sigve Håheim, 22. sep. 2017

Utvask av hus

Kjempe bra og lettvintå ruke Alt på G.

Jørgen Opheim, 11. sep. 2017

Flyttevask 140 m2

Meget fornøyd med utvask av et utfordrende gammelt hus.

Erik Søndenå, 8. sep. 2017

Flyttevask

Hadde flyttevask på bolig som var solgt. Andrzej møtte opp til avtalt tid og gjennomførte helt topp rengjøring. Kjøper av bolig var også fornøyd. Proffesjonell og nøyaktige tjenester til en god pris. Anbefales :).

Therese Larsen, 1. sep. 2017

Maling av 300kvm enebolig

Alt på Gosciniak malte huset på en eksemplarisk måte. Fra tilbud til ferdigstillelse var det kvalitet i alle ledd. Jeg vil spesielt trekke frem hvor serviceinnstilte alle som jobber i selskapet er. Alltid behjelpelig, alltid kunden i fokus. Vi hadde etpar kommentarer på områder vi ikke var helt fornøyde med, Goscniak mobiliserte og fikset opp samme dag. Hele området var ryddet når jobben var ferdigstilt. Anbefaler selskapet på det sterkeste!

Vegard Gjerde, 1. sep. 2017

Utvask / flyttevask av møblert bolig

Veldig fornøyd med utvask! Kan absolutt anbefale ALT PÅ GOSCINIAK til andre!

Marie Aadland, 30. aug. 2017

Flyttevask ved utleie,møblert bolig

Perfekt utført arbeid.

Glenn Skartveit, 29. aug. 2017

Utvask hus i forbindelse med salg/overtakelse nye eiere

Utvask hus i forbindelse med salg. Først og fremst en meget god pris, de utførte jobben til avtalt tid. Kjøper hadde noen små anmerkninger, de kom tilbake samme dag og kjøper var fornøyd med utvask. 2 hyggelige karer med ordentlig utstyr. Kommer til å bruke de igjen.

Erik Hagerup, 26. aug. 2017

Maling av hus enebolig i rekke 58 kvm 1,5 etg

Jobben ble godt utført til tross for mye dårlig vær, ferietid osv. Men de jobbet effektivt og lange dager når været var på plass! Alt i alt så er vi godt fornøyd, de var enkle å kommunisere med (engelsk) enkle korrigeringer ble gjort med et smil, og prisen var veldig god! Ryddig spesifisert tilbud i forkant av jobben,var de best på av alle tilbyderne! Skulle noe anmerkes, så var småsøling litt i meste laget, men ble i hovedsak fjernet greit!

Ove Netteland/ann Elin Garborg, 21. aug. 2017

Utvask

Kommer til avtalt tid og gjør en kjempegod jobb! Ville garantert brukt de igjen.

Synne Aasen Reinholt, 18. aug. 2017

Utvask av møblert leilighet

Utførte Jobben ihht avtalt tid og var svært effektive.

Are Christian Nesheim, 16. aug. 2017

Flyttevask,stavanger

Veldig fornøgd med jobben som Alt på G gjorde i huset vårt! Veldig grundig og bra jobb!

Janne Hetle Taklo, 7. aug. 2017

Flyttevask leilighet 44kvm

Jobben ble utført helt utmerket til avtalt tid og pris. God kommunikasjon før og under jobben.

Tonje Sperre, 5. aug. 2017

Flyttevask av enebolig 185 m2 den 14.09.2017

Utvask i forbindelse med flytting. Raske svar på henvendelser. Både vi og nye eiere var fornøyde med utvask av bolig. Hadde glemt vannlåser, men det ordnet seg. Ville brukt dem om igjen og kan absolutt anbefale dem.

Kristin H, 2. aug. 2017

Flyttevask

Jeg er fornøyd med jobben som er gjort. Grundig og nøyaktig.

Mai Elin Tveit, 5. juli 2017

Utvendig vask av rekkehus

"Alt på G" hos denne bedriften :-).

Andreas Nicolaysen, 4. juli 2017

Utvask av et hus

Vi er veldig fornøyd med utvask av vårt hus på 200 m2. Firmaet var raske til å svare, dukket opp på tiden og gjorde en kjempebra jobb! Ingenting å anmerke.

Helen Haugland, 21. juni 2017

Utvask av enebolig 169m2

Veldig fornøyd. Strålende service og arbeid utført i henhold til avtale.

Henriette Berg, 13. juni 2017

Flyttevask

Kjempefornøyd med firmaet. Kom på avtalt tid, utførte flyttevasken uten anmerkninger og det ble gjort til avtalt pris. Bruker gjerne Alt på G igjen ved en senere anledning.

Ronny Hjørnevik, 5. juni 2017

Flytte/utvask - leilighet

Veldig fornøyd og hyggelig ansatt!

Ingrid Høymer Fossan, 28. mai 2017

Maling av enebolig

Kan ikke uttrykke meg godt nok , men Andrzej "Alt på G" gjor ein utmerket jobb iforhold til kvalitet og effektivitet når det kom til maling av huset. Var veldig imøtekommende og hadde en bra dialog. Gjor alt som avtalt med tanke på tid og pris. Vill absolutt bruke " ALT PÅ G " igjen om huset treng noe mer arbeid. Takk for god service. . . .

Morten Stensen, 28. mai 2017

Utvask av leilighet

Vi var meget tilfreds med arbeidet som ble utført i leiligheten.

Sigbjørn Nordmark, 23. april 2017

Bli kvitt av muggsopp under taket

Jobben fullført i god tid og innen planlagt budsjett. Jeg skal bruke dem igjen og anbefaler dem.

Victor Chan, 12. april 2017

Rengjøring/nedvasking av en eldre dansk pølsevogn,innvendig

Jobben er avsluttet og jeg er meget fornøyet med jobben som er utført.

Flemming Mathiasen Barlebo, 5. april 2017

Demontere 2 stk ikea garderobe å flytte

On time, on price. Excellent job. Highly recomended.

Matt Arman, 7. mars 2017

Flyttevask av 75 m2 kjellerleileghet

Excellent service. This was a house cleaning job after moving. The representative of the company was highly professional and competent, came on time both for inspection and actual work, and with his team performed an excellent job. Highly recommended!

Hrannar Baldursson, 30. jan. 2017

Roof tile repair

Responded immediately. Job done !

Bradley Lawson Coates, 24. jan. 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart