Siste evalueringer (8)

Ny takpapp,takrenner og pipebeslag på hytte

Tomasz la på ny takshingel, takrenner og beslag på hyttetaket vårt, forbedret bæring under hytta, malte hele hytta utvendig og pusset opp ett av soverommene. Hele oppdraget ble gjennomført effektivt, med god kvalitet og til avtalt pris. Han var flink til å sende bilder under veis i prosessen og hadde god kommunikasjon på ting de trengte tilbakemelding på under veis i prosjektet. Vi kommer absolutt til å bruke Hallingdal Vedlikeholdstjensete neste gang vi trenger å få noe gjort på hytta.

Vibeke, Nesbyen, 17. okt. 2018

Legging av takrenner

Bra jobb. Fulgte godt opp og gav greie tilbakemeldinger underveis.

Annefi, Geilo, 12. juni 2018

Bygge uthus til hytte på fjellet

En relativt stor jobb. Innebar å lage grunnmur, sette opp uthus på Ca 25m2, skifer platting og laftet tak. I tillegg lagde han senger inne på et loftsrom. Veldig pålitelig og hyggelig fyr. Gjorde i det store og hele en flott jobb. Noen justeringer måtte til, men dette ordnet han uten problem. Et godt valg.

Oystein, Gol, 22. jan. 2018

Vedlikehold av utvendig fasade

Hadde i høst en stor utvendig malerjobb. Skraping og vasking av hele bygget, samt maling av vegger og alle vinduer. Byttet farge fra rødt til hvit. 2 strøk var avtalt. Malte 3 strøk der nødvendig. Har også byttet ut deler av kledning på bygget. Trapp ved inngangsparti nordside i tre er også revet ned og bygget opp igjen og beiset. Svarer alltid rask på tlf. Og mail! Anbefaler på det varmeste!

Eli, Ål, 3. des. 2017

Beising av hytte. brutto areal 121 kvadratmeter. også et lite brønnhus.

Arbeidet ble gjennomført til vår fulle tilfredsstillelse. Tomasz var tilgjengelig og stilte opp når det passet oss. Jeg nøler ikke med å gi ham mine beste anbefalinger.

Asbjørn, Gol, 20. aug. 2017

Beise hytte på fjellet innvendig ca 100 kvm

Vi engasjerte HVT til å beise vår hytte innvendig (tak og vegger). Godt utført arbeide, god kommunikasjon og arbeidet utført i hht avtalt tid.

Christin, Ål, 20. aug. 2017

Bytting av takrenner på en hytte på golsfjellet

Thomas og Hallingdal Vedlikeholdstjeneste gjorde en god job med å skifte takrenner på hytta vår. De er alltid presise, kommer når de skal og holder det de lover. Jeg har derfor ingen betenkeligheter med å anbefale dem til andre. Pål Sørdal, Oslo.

Pål, Gol, 26. april 2017

Innsetting av peisinnsats.

Jeg valgte Hallingdal Vedlikeholdstjeneste til å utføre jobben. Bra kommunikasjon og gode råd før selve arbeidet startet. Kom til avtalt tid, og god kommunikasjon underveis. I tillegg til peisen utvidet jeg jobben til å gjelde flislegging av et bad og støping av 3 andre gulv. Jeg ønsker å bruke dette firmaet i fremtiden også. Dette firmaet kan anbefales, raskt og ryddig. Svein-Erik Rambø.

Svein, Leira i valdres, 21. april 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER