Siste evalueringer (6)

Ny innvendig stoppekran. nytt grenrør til to punkter. samme opplegg i tre boliger.

Svært fornøyd med alle sider av arbeidet, både kvalitet, pris, kommunikasjon underveis, pålitelighet, ryddighet og effektivitet. Kom når han skulle og var lett å samarbeide med.

Kjell, Oslo, 13. feb. 2019

Installasjon av ny oppvaskmaskon + blandebat

Vi er svært fornøyd med ALL VVS AS. Svarte raskt på henvendelser og kom til avtalt tid. Utførte jobben bra og effektivt, med god informasjon underveis om hva som ble gjort og hvorfor. Anbefales!

Jakob, Oslo, 12. feb. 2019

Fikse varmtvannsbereder som lekker vann

Gareth i ALL VVS har informert oss grundig underveis i arbeidet, dokumnetert viktige funn med bilder og anbefalt oss gode løsninger. Han virker dyktig i jobben sin og vi anbefaler ham på det sterkeste.

C., Oslo, 22. okt. 2018

Installasjon av varmtvannstank

Det ble lagt nye rør i taket i kjelleren, ført opp til kjøkken i den ene enden av 1. Etasje og til badet i den andre enden av 1. Etasje. Gammel oljefyr ble koblet fra og ny varmtvannsbereder installert som erstatning. Rørleggeren (Gareth) er hyggelig, imøtekommende og arbeider raskt og effektivt.

Pål, Oslo, 24. aug. 2018

Koble ikea kjøkken

Kjempe fornøyd med dette firma. Jeg hadde dårlig tid, fikk fast pris på jobben og jobben var utført dagen etter. Fornøyd med både pris, punktlighet og kvalitet. I tillegg så var Gareth veldig hyggelig å kunne norsk. Jeg kan anbefale han på det varmeste.

Richard, Oslo, 23. juli 2018

Levering og montering av waterguard

Veldig fornøyd! Kom til tiden, effektiv og hyggelig!

Ida, Oslo, 22. juni 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Svein Løkenflaen Rørleggerservice AS

4.9 707 evalueringer Oslo

Proff Rørlegger AS

4.5 648 evalueringer Oslo

Oslo Rørservice AS

4.9 325 evalueringer Oslo