WAL BYGG OG EIENDOM AS

5.0 (14 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

WAL BYGG OG EIENDOM AS

Om oss:

Wal Bygg og Eiendom skal representere trygghet for deg som kunde. Vi skal alltid oppleves som profesjonelle, kompetente og forutsigbare i vårt arbeid og våre prosesser

Kompetanse:

- Kjetil Andersen.

Medeier i selskapet og er utdannet byggmester og takstmann. Å ha en byggmester på prosjektet gir en garanti for at arbeidet gjennomføres på en god måte og i henhold til gjeldene lovverk.

Kjetil har over 15 års erfaring fra byggebransjen og har ledet, og jobbet med, mange ulike prosjekter, herunder

-Oppsetning av nybygg
-Renovering/oppussing
-Rehabilitering
-Prosjektering
-Byggesøknader

- Michael Ross

Medeier i selskapet og er Faglig leder innen bad/våtrom. Han har over 15 års erfaring fra byggebransjen med stort fokus på kvalitet og gjennomføring av prosjekter.

I tillegg har vi en administrativ stilling i selskapet som har som hovedoppgave å sørge for at prosjektene går som de skal, og som skal være proaktiv og i forkant ved eventuelle utfordringer eller uforutsette hendelser. Dette gjør at de som jobber på prosjekt kan ha fullt fokus på dette.

Vår målsetting er å levere et nøkkelferdig produkt slik at du som kunde kan føle deg trygg gjennom hele prosessen. Med oss har du som kunde kun ett kontaktpunkt å forholde deg til. Dette gjør kommunikasjon og gjennomføring enklere og mer effektivt.

Det blir alltid levert nødvendig dokumentasjon på alt utført arbeid i henhold til gjeldende forskrifter. Vi benytter oss av boligmappa slik at all nødvendig informasjon om prosjektet blir lagret elektronisk og trygt.

Vi håper at du synes vi virker som en relevant leverandør for å løse dine behov og håper vi får mulighet til å komme på befaring for å diskutere prosjektet med deg.

Se gjerne vår Facebook-side for eksempler fra tidligere prosjekter, samt referanser: https://www.facebook.com/walbyggogeiendomas/

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften