Siste evalueringer (8)

Utbygging av rekkehus

Vi valgte Wal Bygg og Eiendom til å bygge ut vårt rekkehus samt total-renovere kjeller og 1 etg. Wal har gjort en veldig god jobb gjennom hele prosjektet. Det har vært god og rask kommunikasjon og masse gode forslag til løsninger uten å nødvendigvis kun tilby de dyreste løsningene. Kvaliteten på arbeidet som er utført er utrolig bra. Tidsfrister er i all hovedsak blitt overholt og hvis det har vært noen uforutsette ting så har kommunikasjonen rundt dette vært veldig bra. Alt i alt så er vi veldig fornøyde og veldig glade for at vi valgte Wal Bygg og Eiendom. Jeg ville ikke nølt et øyeblikk med å bruke de igjen og vil anbefale de videre på det varmeste.

Erik Schønsee, 13. april 2019

Total rehabilitering av enebolig

Responsive og hygglige.

Odd Arild Skaflestad, 7. april 2019

Totalentreprise - søknad/tilbygg/oppussing rekkehus oslo

Vi benyttet WAL Bygg og Eiendom som totalentreprenør i oppussingen av et rekkehus i Oslo. Vi hadde et ønske om å fullføre totalrenoveringen på noen få måneder og WAL klarte dette med god margin. Flinke folk som ga gode råd underveis i prosessen. Meget fornøyd med sluttresultatet.

Kjetil Skjønneberg, 15. okt. 2018

Påbygg - høstjobb!

Wal bygg har renovert kjellerrom til vaskerom, utbedret kjellerarealer til kjellerstue og kontor, laget tilbygg med nytt inngangsparti (inkludert trapp), og ellers andre nødvendige arbeider i forbindelse med tilbygget til vår bolig. Til tross for noen uforutsette hendelser, har alle leveranser kommet i rimelig tid og arbeidet er godt utført. Dersom det har vært oppdaget små mangler eller likende har dette blitt utbedret rakst og effektivt.

Ole Kristian Bjørge, 29. mai 2018

Totalrenovering av 8 kvm baderom

Fantastisk jobb med badet. Alt av henvendelser fra oss underveis og i etterkant av jobben har blitt håndtert på en meget profesjonell måte, og vi kan anbefale Michael og WAL Bygg og Eiendom til andre!

Oystein Roynesdal, 23. april 2018

Totalrenovering - 94 kvm

Vi er kjempefornøyd med totalrenovering av leilighet på 94 kvm som endte opp innafor oppsatt budsjett og tidsramme! Særlig er vi fornøyd Michael byggeleder og hans tette og gode oppfølging. Han har stått for all kontakt og oppfølging av underleverandører, noe som har gjort renoveringen til en svært tilfredsstillende erfaring. Han har definitivt vært "vår mann" hele tiden. Vi gjorde et godt valg! Kan anbefales uten forbehold! Anne og Dag-Henning.

Anne Heian, 20. mars 2018

Kjellerstue,sov og bad

Vil på det sterkeste anbefalle WAL Bygg og Eiendom AS. Vil hadde en kjeller som skulle bygges om til soverom, bad og stue. Vi fikk hjelp av WAL med hele entreprisen. Snekker, el. Og rør. Rive, nytt bindingsverk med isolasjon og gips på alle vegger og himlinger. De satte inn 2 nye vinduer med ekstra bæring i yttervegger. Nye parkett gulv i stue og soverom og fliser med varmekabler på badet. Inkl. Innredning. Jobben ble priset og levert før tide.

Per Kristian Topaas, 16. mars 2018

Totalrenovering av kjeller på grefsen. prosjektstart april/mai. ønsker kun seriøse henvendelser fra totalentrepenører med kapasitet april/mai

WAL Bygg har utført en svært god jobb med totalrenovering av vår kjelleretasje. Bad,kjøkken, vaskerom etc. Vi ønsket oss en totalentreprenør. Det fikk vi. Både prosjektledelse, informasjonsflyt så vel som det rent håndverksmessige har vært av svært høy klasse. De er ikke blant de aller billigste. Men mitt råd er; velg kvalitet og sikkerhet. Det lønner seg både underveis i byggeprosessen og i det lange løp. Vi kan trygt anbefale Kjetil & co ! !

Håvard Rønnevig Bakken, 14. sep. 2017
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2013

i enhetsregistret
Omsetning

9.6

Millioner kroner
 • Ansatte
  5
 • Egenkapital (%)
  15.5%
 • Likviditet
  1.18%
 • Driftsmargin
  1.6%
 • Gjeldsgrad
  5.5%
 • Lønnsomhet
  11.5%
Regnskapstall (i 1000)
 
2013
2014
2015
2016
2017
Sum driftsinntekter
0
0
0
767
9580
Driftsresultat
-1
-7
-4
77
151
Resultat før skatt
-1
-7
-5
77
138
Årsresultat
2
-5
-10
64
99
Roller
Daglig leder
Thomas Christoffer Kaspersen Lund
Styrets leder
Espen Mellesmo
Nestleder
Christian Bakk Hoff
Styremedlem
Kjetil Andersen
Styremedlem
Thomas Christoffer Kaspersen Lund
Styremedlem
Michael Ross
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2013-07-13
Bransje
41.109 Utvikling og salg av egen fast eiendom ellers
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 13-07-2019 19:52:35
Se hele regnskapet til WAL BYGG OG EIENDOM AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart