BASTIAN ARREDONDO

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

BASTIAN ARREDONDO

Jeg fikk mitt fagbrev som tømrer i Juni 2015. Lærlingperioden min tok jeg ved A.Utvik AS. I halvåret etter jeg hadde fått fagbrevet mitt jobbet jeg ved firmaet Byggmester Kompaniet.

Jeg har mye erfaring med nybygg, ettersom i min læreperiode ved A.Utivk AS var det stort sett prosjekter som gjeldt nybygg. Jeg har blant annet vært med på å bygge de nye leilighetskompleksene ved karmsundbrygge i Haugesund, og boligfeltet med nye tomannsboliger på Raglamyr i Haugesund. I min jobb ved Byggmesterkompaniet fikk jeg god erfaring innen rehabilitering. I mine jobberfaringer har jeg lagt masse gulv, og fått god erfaring med gulvlegging.

Som person er jeg svært aktiv, effektiv og ryddig av meg. Jeg liker å ha masse å gjøre, og trives i høyt tempo. I mine jobberfaringer har jeg erfart det å jobbe i høyt tempo, og har vurdert at jeg klarer å prestere med god kvalitet selv om det er mye som må gjøres. Jeg har en god fysisk helse, som er bra i en fysisk krevende jobb. Andre nøkkelord jeg vil bruke til å beskrive meg selv er pålitelig, god arbeidsmoral, nøyaktig i mitt arbeid og en god samarbeidspartner.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kontakt bedriften