Siste evalueringer (11)

Flytting av trapp i rekkehus

Vi har fått utført en stor jobb i vårt rekkehus. Vi har lagd nytt bad. Satt inn nytt kjøkken. Flyttet en trapp fra midt i stuen til en langvegg. Lagt nytt tak i hele 1 etage. Håndtverkerne har vært veldig greie å ha med å gjøre under hele prosessen. De er svært opptatt av å gjøre en god jobb, samtidig som de er høflige og meget hyggelige å ha med å gjøre. Kristoffer er veldig løsningsorientert. Og ser raskt hva som er den beste måten å utføre arbeidet på. Vi kan gi dette firmaet toppkarakter med god grunn, og anbefaler dem gjerne til andre som trenger dyktige folk!

May, Moss, 18. jan. 2020

Puss av ca 150 m2 husfasade samt ca 80 m2 garasje

Effektive og faglig dyktige, fasadene er pusset med flott finish. Ryddet pent etter seg, god dialog underveis. Anbefales!

Stig, Dilling, 5. des. 2019

Ca 16 kvadrat meter tilbygg (inngang)

Er fornøyd med jobben utførelsen og prisen.

Turgut, Moss, 4. des. 2019

Legge gulv fliser på en inngang

Christopher hjalp meg i å bytte vinyl gulv ved inngangen. Han var veldig ryddig og dyktig. Han var lett å snakke med (engelsk) . Han var opptatt av å gi meg en god service. Anbefales på det sterkeste 👍🏼.

Lorena, Moss, 22. nov. 2019

Montere beslag til pipehatt

Ingenting å utsette på kommunikasjon, utførelse eller pris.

Kristina, Moss, 15. nov. 2019

Bygge ca 13 m levegg i variert høyde

Prosjektet ble raskt utført av meget pålitelige og hyggelige håndverkere - alt til avtalt tid og pris. God service, kreative og solide løsninger ble foreslått - tusen takk. Jeg kommer til å bruke dette firmaet igjen.

Lene, Moss, 14. nov. 2019

Handy(wo)man

AMAZING! ! ! Han er svært hyggelig, pålitelig, enkel å kommunisere med, holder avtaler, effektiv, oppfinnsom, rett og slett et funn! Jeg er en relativt krevende arbeidsgiver, men han tar alt på strak arm og tar eget initiativ der det trengs. Bred erfaring med det meste, tror jeg. Hos meg har han gjort mye forskjellig; listing, kapping, bygget skap på mål, skiftet hengsler, saget til og montert opptrinn, og til uken skal han legge fliser. Et fantastisk multitalent!

Toril, Moss, 12. okt. 2019

Flislegging av gulv 6m2

Flisjobben er utført. Jobben ble utført raskt og resultatet ble veldig bra. God kommunikasjon hele veien. Er fornøyd med dette selskapet her og anbefaler dem vidre. Seriøse folk som skriver kontrakt for jobben og gir en bra pris. Jeg kommer til å bruke dem igjen.

Allan, Vestby, 2. feb. 2018

Utskifting av tak-,gulv- og karmlister

Anbefales ikke. Ble enig om fastpris og signerte kontrakt for jobben. De beregnet feil materialmengde flere ganger og det ble prisendring pga. Regnefeil. Kunne ikke forholde seg til signert kontrakt, og avsluttet ikke jobben da jeg ikke var enig i flere prisøkninger. Arbeidet var heller ikke av god kvalitet og deler av jobben måtte utbedres etter klage.

Eric, Son, 1. feb. 2018

Jobben ble gjort som avtalt,kunden ønsket å ha gjort mer,men ikke betale mer. Han ønsket kun å betale halv pris for materialer. Etter hverdt ville han heller ikke betale for allerede utført jobb. Kunde forholder seg ikke til kontrakt. Vi utfører alltid profesjonel jobb og holder oss til kontrakt. Gå gjerne for vår webside å se bilder av denne jobben. www.byggogrenoveringmoss.no/problematiskklient/

BYGG OG RENOVERING MOSS 4. feb. 2018

Flislegging av gang.

Veldig flink, nøyaktig og rask! Jobben ble gjort til avtalt pris.

Jeanette, Son, 31. des. 2017

Helsparkle grovt betongtak 15m2,samt avrette og flislegge gulv 15m2

Jeg er meget fornøyd med arbeidet som ble utført. Bra priser og flott resultat!

Roy-Inge, Rygge, 7. des. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Aba-elektro A/S

4.7 39 evalueringer Moss

Bravida Norge A/S AVD. Moss

4.6 92 evalueringer Mo i rana

Byggmestrene Knudsen og Askautrud AS

4.8 26 evalueringer Moss