Siste evalueringer (15)

Skifte vinduer

Har gjennomført utskifting av gamle vinduer. Det var utført av god kvalitet. Eric var lett å samarbeide med, fikk gode råd underveis i prosjektet. Som kunde er jeg veldig fornøyd med vinduene. Jeg kommer til å velge Eric igjen når jeg trenger hjelp til balkongdør. Jeg kommer til å anbefale Eric De Sousa til andre kunder.

Monica Jensen, 22. juli 2020

Taklegging 240 kvm

Veldig godt utført arbeid.

Sindre Bostad, 14. okt. 2019

Maling,sparkling og legge gulv.

Kjempe hyggelig og flink snekker. Han kom til avtalt tid, gjorde en bra jobb og hadde veldig dyktige malere.

Fathalla Taeib, 22. juli 2019

Bytte vinduer i enebolig

Samarbeidet startet bra - rask kommunikasjon og et godt pristilbud på utskiftning av vinduer. Arbeidet startet i august og gikk en del tregere enn avtalt, men ok. Det viste seg at han hadde bestilt feil str på to vinduer, så vi ble enige om at han skulle bestille nye, og fullføre jobben når nye vinduer ankom. Etter mye tid og purring viste det seg i januar at han ikke hadde bestilt de manglende vinduene likevel. Vi fikk nytt pristilbud på resterende arbeid, da med 15000 mer i kost totalt enn originalt tilbud, samt at vi ble belastet for feilbestilte vinduer. Vi spurte om han kunne møte oss på halvveien, og venter fortsatt på svar. I ettertid har vi oppdaget manglende isolering rundt vinduer.

Beate Børli Løkken, 12. juni 2019

Installasjon av 4 stk vinduer,mål 120x150

Eds Byggutvikling utførte et godt stykke håndverk ifm. Utskifting av vinduer. Arbeidet ble utført meget effektivt til avtalt tid. Hyggelig oppfølging og råd for videre arbeider. Kan anbefales.

Kjetil Strand Kihlgren, 25. mai 2019

Bytte vindu og terrassedør

Jobben ble utført meget godt, god service og rask respons hvis det skulle være noe. Alt i alt veldig fornøyd og kan absolutt anbefales.

Sinthujan Elanthiraiyan, 21. mai 2019

Skifte av inngangsdører i leiligheter i et sameie.

Elendig oppfølging og kommunikasjon underveis, vanskelig å samarbeide med. Sluttresultatet og prisen var på en annen side god.

Lars Haakon Hafsal, 22. nov. 2018

Takk for tilbakemelding og beklager for at du opplevde det slik. Må bare presisere selvom du fikk beskjed, så fikk jeg en feil leveranse fra produsenten da noen av dørene var utadslående og noen innadslående. I tillegg til det måtte jeg ha kontakt med hver enkelt beboer personlig selvom dere et sameie, noen som ikke er veldig lett til enhver tid da jeg gjør jobben selv. Som kompensasjon så fikk beboerne jobben utført kostnadsfritt! Ha en fin dag!

EDS BYGGUTVIKLING ERIC DE SOUSA 16. april 2019

Skifte vinduer i en leilighet i andre etasje,høy andre erasje.

De gjorde en fantastisk jobb. De er fagelig dyktig og meget effektive. Ryddet fint opp etter seg og var veldig hyggelig og i møtekommende. Jeg kommer til å bruke de igjen om jeg trenger hjelp. Anbefaler de på det stekeste.

Ragnhild Larsen Samuelsen, 15. okt. 2018

Skifte 5 stk vinduer,1 balkongdør i leilighet. (3. etasje)

EDS kan jeg på det varmeste anbefale til alle som skal bytte vinduer og balkongdører. Først vil jeg rose Abraham og Bernard som var fleksible og tålmodige når transporten av vinduene ble forsinket. De er nøye, effektive og ryddige snekkere som også tok seg tid til å gi gode råd for løsninger i oppussingsarbeidet mitt. I tillegg var de punktlige og møtte til avtalte tider. Topp standard! !

Jon Frode Berg, 4. juli 2018

Bytt av 3 vinduer og 1 balkongdør

Bra jobb, god service. De hadde den beste tilbud pris/kvalitet av vinduer (3 lag). Eric er lett å samarbeide og fleksible med å imøtekomme ønsker. Under monteringen avdekket vi et feil på et vindu, Eric bestilte reparasjon innen i garantien for oss. Da var jobben ferdig, var det noen små finpussing gjenstående. Han tok dem med en gang dagen etterpå.

Attilio Dellarte, 13. des. 2017

Fasaderehabilitering enebolig oslo

Vi er godt fornøyd med EDS Byggutvikling. De har vært fleksible og har gjort en god jobb i forbindelse med at vi oppgraderte fasaden på huset vært. De har etterisolert, byttet eksisterende vinduer samt satt inn noen nye vinduer og lagt ny kledning til en konkurransedyktig pris. Snekkerne er flinke på detaljer og sluttresultatet ble pent. Eric har gode fagkunnskaper og er lett å samarbeide med.

Caroline Farsjø, 19. nov. 2017

Bytte vinduer i 1 etg.

Grei kar som visste hva han drev med. Pris ble avtalt etter en befaring og den prisen var det vi betalte. Rimeligere enn andre som ga pris. . .

Svenn Ole Fanakrå-staurnes, 11. juli 2017

Vi vurderer å skifte alle dørene til vårt hus og trenger dyktige håndverkere for dette

Pålitelig, ansvarsfull, Levert produktene innen avtalte tiden med god kvalitet! Er veldig fornøyd,.

Susanna Chen, 11. mai 2017

Utskifting av 5 vinduer og terasse dør

Kom som avtalt, utførte jobben som avtalt.

Asmund Nyberg, 10. mai 2017

Vinduer

Flinke folk god service anbefales.

Rune Paalerud, 28. mars 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart