Siste evalueringer (7)

Pusse opp barnerom

Valgte PGA BYGG pga kjapp respons og oversiktlig tilbud. Da de var her på befaring kom de med noen ideer som jeg ikke hadde tenkt på og rommet ble faktisk billigere enn først antatt. Rommet er knallbra og man ser at disse guttene kan det de driver med. Anbefales på det sterkeste!

Connie, Sande i vestfold, 13. april 2018

Oppusning av to rom

Fantastisk flott jobb. De har allerede fått flere jobber her. De renoverte et rom i 2 etg og trapp opp gang, med gips og malte flater på vegg og tak. Tusen takk for vel utført jobb. Anbefales.

Pia, Sande i vestfold, 13. april 2018

Tetting av to hull i gipsvegg ca 50*70 cm

Veldig godt fornøyd med resultatet av dette prosjektet utført av to flinke og trivelige håndverkere. Fikk god rådgivning om et annet prosjekt, så firmaet fikk den jobben også. Alt godt og ryddig utført. Veldig bra.

Asbjørn, Drammen, 6. april 2018

Snekker søkes

PGT bygg tok på seg jobb på å montere gips på 3 soverom. Når dem var på befaring forklarte jeg at jeg ikke ønsket lister i tak. Når jeg kom hjem å så jobben som ble utført så jeg med en gang at det var store glipper mot tak så jobben med å sparkle å dette glipper ble mye større en det kunne ha vært om dem hadde vart litt mer nøye med jobben. Dem hadde også glemt vindsperre rundt vinduer. Usikker på om dette er gjort av en snekker.

Runar, Drammen, 7. jan. 2018

Du virket da svært fornøyd når vi pratet sammen. Taket ditt var skeivt og da ble det noen små glipper der gipsplatene ikke gikk helt opp. Vi kunne skjært de til etter det ujevne taket men vi tenkte at det ble billigere for deg med litt ekstra sparkel de få stedene. Du skulle tatt kontakt med oss da du innså at det ikke var så lett å sparkle selv, så hadde vi kommet å hjulpet deg. Vinduene dine var det ikke vi som monterte. Mvh PGT BYGG AS

PGT BYGG AS 21. feb. 2018

Bygge platting ca 15 kvadrat .

Jobben ble jeg meget førnøyd med. Bygge platting ca 15kvm. + en del trappetrinn. Jeg var litt usikker på hvordan det kunne løses med trapp ned fra plattingen,men det løste de fint. Jobbet to lange dager og ble ferdige. Veldig effektive gutter.

Jane, Svelvik, 2. okt. 2017

Skifte av kledning

Rask til å ta kontakt og komme på befaring. Gunstig pris, fullførte jobben en par dager etter befaringen. Absolutt å anbefale!

Rut-Elise, Heggedal, 24. sep. 2017

Isolering av sportsbod for året rundt bruk. og sette inn boddør langside av garasaje

Veldig fornøyd med valg av bedrift. Av 4 befaringer så gikk jeg for PGT Bygg AS. Dette på grunn av; 1. Første kontakten ved befaring. 2. Pris. Jobbet var utført til 100% nøyaktighet og det er absolutt ikke noenå klage på. De har allerede jobb hos oss igjen til neste år, da gjelder det ny terrasse og en del andre jobber her hjemme. I tillegg så fikk jeg småtips gjeldene arbeid her hjemme som jeg selv kan få utført. 5/5 antall stjerner er selvsagt.

Andreas, Andebu, 18. sep. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

E. V. TAK & BYGG AS

4.8 145 evalueringerBetalt Mjøndalen

Bul Bygg AS

4.4 57 evalueringer Drammen

Fandla Bygg AS

4.8 18 evalueringer Drammen