Siste evalueringer (18)

Service varmepumpe (panasonic cu-he9gke)

Jeg fikk service på min Panasonic varmepumpe, med spyling og full rengjøring. Effekten var enorm, og varmepumpen er som ny! I tillegg er Alexander Høyer som gjorde jobben både dyktig og en veldig trivelig kar. Anbefales på det sterkeste!

Arnfinn Langfeldt Rødland, 6. april 2019

Totalrenovering av bad

Prosjektgjennoføringen var langt under det vi hadde forventet. Gjennom hele prosjektet var vi usikre på hva som foregikk, om ting gikk etter planen, og om materiell eller avklaringer som måtte skaffes eller gjøres av oss. De hadde heller ikke oversikt over når badet vårt skulle være ferdig i henhold til kontrakten og brukte 3 uker mer enn avtalt på å bli ferdige.

Jan Magne Andersen, 9. jan. 2019

Oppussing av bad

Flinke og hyggelige snekkere, rørleggere og elektrikere.

Ingrid Sparr Haugdal/øystein Sparr, 13. des. 2018

Oppussing bad i kjeller

Brødrene Skog totalrenoverte badet i kjelleren vår. Det var en god dialog under veis. Vi la også vekt på å følge nøye opp selv. De kom opp med flere forslag som forbedret løsningen. De har også fulgt opp detaljer i etterarbeidet. Håndverkerne var flinke, og gikk an å diskutere med. Ferdigstillelsen ble forsinket, men det var ikke kritisk for oss - og det ble kompensert. Men viktigst: Vi synes badet ble veldig fint. Takk for jobben!

Pål Aubert, 7. des. 2018

Totalrenovering av 7kvm bad

Vi er fornøyde med vårt valg av Brødrene Skog til dette prosjektet. Teamet er profesjonelle og hyggelige, og kvaliteten på arbeidet er bra! Et par småting undervies gjør at det blir 4 istedenfor 5 stjerner 1. Proaktiv kommunikasjon manglet, som bidro til en forsinkelse med flisleverandøren vår 2. Underleverandøren brukt for å rive var uproff og måtte irettesettes et par ganger.

Marius Hjelset-king, 29. nov. 2018

Fullstendig oppussing av lite bad

Vi er kjempefornøyde med sluttproduktet. Samtidig vil vi beskrive oppfølgingen vi fikk både før, under og etter prosjektet som utrolig bra. De utfordringene man møtte på underveis klarte man å løse med forståelse og god dialog. Brødrene Skog kan varmt anbefales. Ikke bare på grunn av kvaliteten, men også på grunn av folkene som jobber i firmaet.

Ola Sagfjord Niemann, 7. nov. 2018

Total renovering av lite bad

Et fantastisk firma. Badet vi hadde var et kaos, å nå er det ren luksus. De tok raskt kontakt, brukte ikke mer enn 1/2 dag på å komme med et tilbud etter befaringen. Tok heller ikke lag tid før de kunne starte. Utrolig god oppfølging av prosjekt leder. Vi fikk gode rabatter og service av deres samarbeidspartner for valg av fliser og intreør. Er så utrolig fornøyd! Kan anbefale Brødrene Skog på det sterkeste.

Nina Cecilie Moe, 23. juli 2018

Renovering av bad

Totalrenovering av lite bad på ca 3 kvm. Bedriften gav umiddelbart et godt inntrykk med en meget detaljert beskrivelse av hva som skulle gjøres og med priser. Bedriften er våtromssertifisert og har dyktige håndverkere. Jobben ble gjort til avtalt tid og hele samarbeids prosessen med daglig leder Jakob og prosjektleder Alex fungerte bra. Prisen var grei og resultatet ble meget bra Tom Ellingsen Mai 2018.

Tom-bjørnar Ellingsen, 15. mai 2018

Pusse opp et bad.

Vi ønsker og anbefale dette firma på det sterkest! ! ! ! . De har gitt oss et bad som virkelig står til all forventning og mere til. De er effektive og ryddige når det gjelder tid og arbeid. Ting som de har støtt på i denne renoveringen har de tatt kontakt med en gang og rådet oss til det som er det beste for oss. De er utrolig hjelpsomme og gitt litt ekstra noe vi har satt enormt pris på. Med disse kan dere få gjort en drøm virkelig.

Anette Wøllner, 14. mars 2018

Bygge nytt bad

Arbeidet ble gjennomført med meget høy kvalitet. Resultatet ble bedre enn vi på forhånd hadde forventet. Håndverkerne gjorde jobben så skånsomt som det er mulig når man skal rive og bygge nytt bad i et bebodd hus! Vi fikk gode råd og tips underveis om et par løsninger vi var usikre på. I ettertid ser vi dog at vi burde ha bedt om en mer detaljert arbeidsplan da det ikke alltid var godt å vite når håndverkerne dukket opp for å jobbe!

Johan Arthur Alstad, 12. mars 2018

Renovering av bad

Har gjennomført totalrenovering av bad på ca 6 kvm. Fikk fast pris fra leverandøren, og det er jeg bra fornøyd med. Var mer arbeid enn jeg antok og de ble ferdige i tide. Framdriften har vært eksemplarisk, det har vært håndverkere her hele tiden. Med noen små unntak er jeg fornøyd med kvaliteten på utført arbeid.

Ole Helle, 11. mars 2018

Renovering av bad

Helrenovering av bad på 5 kvm. Meget fornøyd med håndtverkerne som var presise, nøyaktige, effektive og løsningsorienterte. Også meget førnøyd med prosjektleder. Sluttresultatet ble et stilrent og flott bad.

Bjørg Gråberget Røkeness, 26. feb. 2018

Oppussing av bad på hvalstad

Meget profesjonelt firma med veldig gode håndverkere. Flinke til å diskutere og finne gode løsninger. God dialog med hovedansvarlig i hele prosessen, Håndverkere meget nøye. Fikk pusset opp bad. Tok bilder underveis i prosessen som ble lagt ved mappe med all dokumentasjon som er påkrevet. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Jeg gir mine beste anbefalinger.

Runar Østby, 23. des. 2017

Renovering av bad

Alt arbeid ble utført etter tidsskjema førsteklasses arbeid. Håndverkerne kom til avtalte tider. Flott utført flisarbeid. Flott oppfølging av prosjektleder, meget lett å samarbeide med og kom med gode råd underveis i prosjektet Alt arbeid ble utført til avtalt pris. Konklusjon: Meget godt fornøyd og kan anbefales.

Geir Engelbert Lindvig, 12. nov. 2017

Baderom - rørlegger og snikker

Meget godt fornøyd med både pris og utførelse. Lytter til kunden, og kommer med kreative forslag selv. Punktlig, nøye og ferdigstilt til avtalt tid. Anbefales uforbeholdent til lignende type oppdrag.

Håvard Bøygard, 27. sep. 2017

Pusse opp bad

Vi hadde et gammelt bad vi ønsket å totalrenovere, og valgte Brødrene Skog til dette. Vi har fått et helt fantastisk nydelig bad. Håndverkerne som jobbet på prosjektet er kompetente folk, som også virkelig bryr seg om håndverket de leverer. Dette reflekteres også i resultatet: Hele badet bærer tydelig preg av gjennomgående kvalitet. Flislegging, innredning og nisjene er rett og slett top notch. Brødrene Skog får min varme anbefaling!

Per Christian Aaslund, 13. sep. 2017

Total renovering av bad ca 7 kvm

Flinke og effektive håndverkere. God kommunikasjon gjennom hele prosessen. Vi møtte på noen utfordringer underveis og da hadde de gode forslag og løsninger. Arbeidet ble gjennomført til avtalt tid og slutt resultatet var utmerket.

Carina Frengen, 12. sep. 2017

Pusse opp badet

Hyggelige og dyktige folk. God oppfølgning, og flinke til å finne gode løsninger. Flinke til å gi råd hvis våre opprinnelige tanker ikke var det optimale. Resultatet ble veldig bra, og vi er godt fonøyde :-).

Bjørn Thomas Torvund, 18. mai 2017
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2016

i enhetsregistret
Omsetning

2.8

Millioner kroner
 • Ansatte
  15
 • Egenkapital (%)
  3.6%
 • Likviditet
  1.05%
 • Driftsmargin
  -2.3%
 • Gjeldsgrad
  26.9%
 • Lønnsomhet
  -9.4%
Regnskapstall (i 1000)
 
2017
Sum driftsinntekter
2784
Driftsresultat
-63
Resultat før skatt
-70
Årsresultat
-70
Roller
Daglig leder
Gülsüm Issa
Styrets leder
Gülsüm Issa
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2016-12-16
Bransje
43.320 Snekkerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 21-04-2019 17:50:28
Se hele regnskapet til BRØDRENE SKOG AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart