Siste evalueringer (7)

Betong saging til ventiler yttervegg

Raskt, ryddig og godt kommunisert.

Terje, Tårnåsen, 27. mars 2020

Rehabilitering av baderomsgulv og montering av sluk på annet bad

Litt diskusjon rundt faktisk innhold i kontrakten som kunne vært bedre spesifisert. Firmaet bommet noe på hellingen på baderomsgulvet, noe som ble påpekt av undertegnede. Ble raskt rettet opp. Jeg engasjerer Follo Bad AS (med underleverandør) gjerne igjen og kan anbefale fimaet til andre, hvilket jeg også har gjort. Vurdering: Ikke fullt ut en femmer.

Kjell, Siggerud, 3. april 2019

Oppussing av bad/vaskerom på ca 15kvm

Tipp topp fra start til slutt.

Kristian, Moss, 28. jan. 2019

Oppussing av bad

Svært nøyaktig og pent arbeid fra samtlige involverte håndverkere. Tok for lang tid med gjennomføringen p. G. A ferieavviklinger og feil leveringer. Gjennomføringen kunne vært utført i løpet av tre uker, men det tok to måneder grunnet forsinkede leveranser fra underleverandører. Manglet noe informasjoner underveis, men ved forespørsel fikk vi svarene vi ventet på. Vi kan gjerne anbefale firmaet, men det er kun ansvarshavende som snakker norsk og det gjør samarbeidet litt vanskelig innimellom.

Rolf, Sofiemyr, 23. aug. 2018

Bygge nytt bad i 2.etg på eldre enebolig

Follo bad utførte jobben meget tilfredstillende. Svært hyggelige, imøtekommende og dyktige fagfolk som kom til avtalt tid. Det var alltid direkte svar å få om vi hadde noen spørsmål. Følgende ble gjort: Nytt bad i 2. Etg, nytt vaskerom i 2. Etg, nytt soverom i 2. Etg, nytt wc i 1. Etg, samt en del tilleggsarbeide som maling av hus utvendig m. M Vi er svært fornøyd med utført oppdrag, Follo bad kan trygt anbefales!

Petter, Kolbotn, 8. aug. 2018

Rive og bygge bad

Flott utført arbeid, til både riktig tid og til riktig pris. Dyktige fagfolk som vet hva de driver med. Anbefales til alle som ønsker seg nytt baderom!

Christer, Moss, 2. mai 2018

Totalrenovering av bad

Vi skrev kontrakt i forkant og alt skjedde til avtalt tid. De som arbeidet her dekket alltid til utsatte områder og det ble ryddet etter endt arbeidsdag hver dag. Vi opplevde at de gjorde sitt ytterste for at arbeidet skulle forstyrre oss minst mulig (og det betyr litt når man er hjemmeværende og arbeidet foregår mandag-lørdag i tre uker), og vi fikk alltid svar på det vi spurte om. Resultatet ble veldig bra. Vil absolutt anbefale Follo bad.

Elisabet, Skotbu, 19. april 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Bygg Kunnskap AS

4.5 2 evalueringer Son

Possidonio Boligtjenester AS

4.7 39 evalueringer Vestby

Riaz Strålende Malerarbeid

4.9 37 evalueringer Vestby