Siste evalueringer (10)

Gulv

En fantastisk mann til og jobbe ingen pauser der i gården han la laminat gulv og varmefolie i stuen ,dette er en jeg kan sterkt anbefale ryddig og greit effektiv til 1000 terngkast 10.

Ernst Hagen, 14. sep. 2020

Legge fibo trespo

Fornøyd med jobben Damian har gjort hos oss. God på pris, jobbet effektivt og holdt avtaler. Anbefaler han.

Asle T. Helgesen, 26. feb. 2020

Isolere 50m2 tak/ vegger + damsperre

Meget fornøyd.

David Kro, 7. jan. 2020

Bruksendring og fasadeendring av garasje til en del av eksisterende bolig.

Damian leverte jobben på en veldig tilfredsstillende måte. Kvalitet og arbeidsinnsats på høyt nivå, viser tydlig at her finnes stolthet i arbeid. Flink til å se løsninger. En veldig fornufting pris på både avtalt arbeid og ekstra arbeid. Damian og kompanjongen er trivelige og omgjengelige folk som er lett å kommunisere med. Tar telefonen eller ringer raskt tilbake uansett når. Jeg vil anbefale Damian på det sterkeste, det er slik arbeidsfolk vi trenger :).

Tommy Hansen, 16. des. 2019

Oppussing av stue/kjøkken

Veldig fornøyd!

Tina Olsen Dagsland, 13. nov. 2019

Riving av gammel innredning i kjeller

Jobben vart utført til avtalt pris, og ferdig før avtalt tid. Dei jobba veldig raskt og effektivt, handterte alt avfall og rydda veldig bra etter seg. 100% fornøyd.

Karl Jacob Stakseng, 12. nov. 2019

Trenger ny port (bjoa / vindafjord) - ønsker tilbud!

Damian fikk jobben gjort raskt og greit - veldig hyggelig kar. Anbefales!

Håkon Jacobsen, 1. mai 2019

Ferdigstillelse av sjøhus innvendig

Damian har innredet naust for meg. Kledning, gulvlegging, oppsett av himling, listing og foringer. Jeg er særdeles godt fornøyd med jobben. Damian er svært løsningsorientert, effektiv og har en flott yrkesstolthet, noe som er sjeldent i våre dager. Jeg gir han de aller beste anbefalinger. Er kjempefornøyd med alle deler av jobben han har gjort.

Trond Lie, 29. april 2019

Takk for evalueringa og takk for oppdraget, det var eit kjekt og eit litt uoriginalt prosjekt som eg vert glad for å vinna. Kjekt å ha deg med og kjekk og jobbe for :)

DAMIAN VIKA 12. juni 2019

Lage gjerde

Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Underveis hadde vi god kommunikasjon. Han kom til avtalt tid og gjorde seg ferdig til avtalt tid. Prisen på jobben var konkurransedyktig. Hyggelig fyr:).

Kjartan Haavik, 26. april 2019

Levegg/gjerde/lekehus

Sympatisk, flink og ærlig snekker. Lett å snakke med, serviceinnstilt, flink til å finne gode løsninger. Resultatet ble veldig fint og vi var fornøyde.

Eyvind Bøe, 10. april 2019
Vis flere evalueringer

Kart

Kart