Siste evalueringer (16)

Rehabilitering av bad/vaskerom

Vi brukte Gohuset AS til å renovere to bad og vaskerom i hus, og har vært kjempefornøyde med jobben og oppfølgingen. Vi opplevde en åpen, ærlig og engasjert dialog med gode råd underveis. Jobben ble profesjonelt utført, utfordringer underveis ble løst på en god, profesjonell og betryggende måte. Resultatet ble kjempebra, og oppfølgingen kunne ikke vært bedre.

Charlotte Benneche, 18. des. 2019

Bygging nytt bad 6kvm + el/vann/avløp nytt kjøkken?

Trond og teamet hans bygget et flott bad for oss og var fleksible når det kom til valg og endringer underveis. Trond er pålitelig, lett å kommunisere med og gjorde sitt ytterste for å løse situasjoner som dukket opp underveis. Vil absolutt bruke go'huset på nytt ved fremtidige prosjekter.

Per Otto Hvidsten, 23. nov. 2019

Nytt bad

Superfornøyd med helt nytt bad! Teamet som var hos meg å jobbet var veldig arbeidsromme, høflige og alltid behjelpelig hvis det var noe jeg lurte på. De kom alltid når de skulle og overholdt tidsrammen. Trond har hele veien hatt tett oppfølgning og alltid sjekket med meg før det ble tatt en endelig avgjørelse av det som skulle gjøres. Under hele veien har vi hatt god kommunikasjon og jeg har fått tips og ideer. Trond har tatt seg god tid for å finne den beste løsningen for akkurat mitt bad. Jeg kan anbefale Godhuset på det varmeste og jeg kommer definitivt å bruke dem igjen hvis jeg trenger å få en jobb gjort! Karin Jansson Mai 2019.

Karin Cecilia Jansson, 8. mai 2019

Pusse opp bad

Vi valgte ikke GoHuset AS pga prisen, da denne lå over midten på treet, men vi valgte de derimot på grunn av inntrykket vi fikk fra Trond som var på befaring, og som vi hadde tett kontakt med igjennom oppussing (fornying) av badet. Ærlig og oppriktig kommunikasjon setter vi høyt, og magefølelsen viste seg å stemme. Vi hadde ikke planlagt alle detaljer godt nok i forkant, men dette håndterte Gohuset strålende og kom med gode innspill som ble implementert. Noen mindre arbeid/rettelser måtte gjøres etter badet var sagt ferdig, og dette ble rettet opp med en gang uten spørsmål. Så alt i alt vil jeg oppriktig anbefale Gohuset til de av dere som skal pusse opp badet deres. Ikke se dere blinde på pris, det som er viktigst er sluttresultatet!

Emil Wallmann, 9. april 2019

Bad gulvmembran i slukhalsen skal skiftes

"God kvalitet på arbeidet. Heloppgradering av bad. ".

Michael Yann Jacobsen, 8. april 2019

Renovering baderom

Jobben ble over en måned forsinket og vi kunne ikke bo i leiligheten underveis. Maten i skuffer og skap ble spist og drukket av. Espresso-maskin ble brukt, noe som oversvømte og ødela benkeplaten (1 år gammel plate). Sengen-bunnen på demontert dobbeltseng ble saget opp og brukt til materialer. Skapdører ødelagt. Soverommene måtte males opp igjen pga for dårlig utført arbeide. Selve badet ble veldig fint, men finishen var elendig og med betydelige mangler, og måtte rettes opp i flere runder over mange uker. Kloakklukt på badet. Vamekablene lagt på en måte (uten konsultasjon med oss) som gjorde det umulig å få jevn varme. Listen er enda lengre. . . .

Ann Kristin Gåsbakk, 4. april 2019

Rett etter du la ut kommentaren, krevde du om å få utbetalt ytterligere 30.000 for å kun slette denne, som vi avslo. Vi ønsker ikke å komme i konflikt, men vi må også ivareta noen etiske prinsipper. Baderom og dokumentasjon er gjennomgått uten merknader av takstmann i forbindelse med tilstandsrapport. Vi har allerede kompensert for forsinkelser og diverse utrolige påstander i restbetaling på 29.000, utført gratisarbeid for over 20.000. Vi ble beskyldt for en masse skader og stjeling og arbeiderne har aldri tidligere eller senere stjålet noe som helst. Vi valgte å kompensere for å få gjort jobben slik at dere fikk et pent bad, som ble solgt som: Meget delikat baderom pusset opp i 2018.

GOHUSET AS 5. april 2019

Oppussing bad og rør på kjøkken

GoHuset gjorde en fantastisk jobb med bad og kjøkken renovasjon hos meg. Nå oser leil. Av luksus. Trond tok seg veldig god tid til å finne den beste løsningen og ga seg ikke før det ble helt perfekt. Jeg har totalrenovert 3 boliger og aldri hatt så pålitelige og kontrakts-ryddige håndverkere. Alle krav (rør, membran) ble fulgt iht normer, dette ble dokumentert av uavhengig kontroll. Det er betryggende å vite at badet er fagmessig bygget. Service, hyggelige smilende håndverkere, høy kvalitet og opptatt av de små detaljene er det jeg vil rose de for. I tillegg var det ryddige kontrakter, konkurransedyktige priser, høflige med naboer og ryddet etter seg. Jeg kan anbefale Gohuset på det varmeste!

Maren Einvik, 27. feb. 2019

Oppussing av bad

Er super fornøyd med vårt nye bad. Godhuset AS har gjort en kjempejobb. Teamet som var hos oss var arb. Somme, høflige og pålitelige og alltid blide. Godt samarbeid med prosjektleder Trond hele veien, og var det noe en lurte på så var det bare å ringe. Kvaliteten på arbeidet er det ingenting å utsette på. Anbefaler Gohuset AS på det varmeste. Anita og Bjørge.

Anita Tverfjell, 22. des. 2018

Snekkerarbeid og flytting/montering av ikea-kjøkken

Seriøs, ryddig og konkurransedyktig.

Tone Brox Eilertsen, 3. april 2018

Rive gammel baderomsservant og montere ny

Super jobb! Flinke folk.

Julie Gullner Holme, 10. okt. 2017

Oppgraderinger av baderom 4m2 (ikke totalrenovering)

Gohuset AS var den eneste bedriften som ønsket å ta denne jobben, som i seg selv er et stort pluss til dem som bedrift. Oppdraget var en oppgradering av baderommet som blant annet bestod av flislegging, sparkling, maling, montering og organisering av elektriker. Jeg ble svært godt ivaretatt som kunde og de som utførte jobben var veldig profesjonelle og løsningsorienterte. Resultatet var utmerket og jeg kan trygt anbefale Trond og Gohuset!

Øyvind Flengsli Pedersen, 5. okt. 2017

Installering av katte luke

Fantastisk jobb! Gjorde jobben grundig og var veldig flinke til å si ifra om uforutsigbare situasjoner! Tusen takk for hjelpen ! Veldig rimelige priser !

Ileen Den Ouden, 25. sep. 2017

Radiatorventiler

Proff og hyggelige håndverkere som har montert radiatorventiler. Veldig bra jobb til avtalt pris. Det anbefales!

Michele Scrinzi, 14. sep. 2017

Changing of inløpsslangen for candy aquamatic 3.5 kg washing machine

Vi hade perfekt kommunikation via telefon och de var på sted veldig fort. Jag rekommenderar denna bedriften.

Amir Jourak, 13. sep. 2017

Montere tv-arm

Levert effektivt og bra av hyggelige karer :) Svært fornøyd!

Helene Amalie Flølo, 12. sep. 2017

Montere bidetsete på vegghengt toalett

Gjorde jobben raskt, skikkelig og til avtalt pris. Ringte etterpå for å sjekke om alt var som det skulle være. Veldig fornøyd!

Kristoffer Rønneberg, 10. sep. 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart