Siste evalueringer (4)

Bytte takstein mm

Flinke arbeidere og fint utført arbeid. Avtalen som ble inngått var betaling av timer og materiell kontra fastpris da dette skulle lønne seg. Når regningen kom stod den ikke i stil til avtalen, forventingene eller ordene som hadde blitt sagt. Lite informasjon ang priser og prisantydning har vært for unøyaktig. Fikk dessverre ikke igjen for egeninnsats som jeg følte jeg ble garantert. Tok ferie for å bistå med egensinnsats. Lønnet seg ikke som jeg ble garantert. Bedriften fra min side trenger bedre kommunikasjon og skriftlig inngåelse av avtale m. M. Mer detaljert gjennomgang om hva som er inkl og ekskludert i evt avtale/oppdrag.

Ole, Tveit, 15. april 2020

Huset er 14 meter langt og ca 8 m bredt

Her har hele prosessen fra befaring til ferdig prosjekt, fungert meget bra. Profesjonelt firma som gav et oversiktlig og informativt skriftlig tilbud. Arbeidet som skulle gjøres var å legge nytt undertak, deretter ny takstein og tilslutt nye takrenner med nedløp på hus og garasje. God kommunikasjon underveis, hvor tilleggsarbeider også kunne avtales. Da sluttregningen kom, var den uten overraskelser. Tilslutt nevner jeg de hyggelige og ikke minst flinke fagfolkene, som gjør at jeg gjerne anbefaler dette firmaet.

Lars, Søgne, 1. sep. 2019

Skifte ut vinduer

Svært fornøyd med jobben som ble utført. Skiftet 3 vinduer. Kom på gratis befaring, gav et oversiktlig pristilbud, punktlig og utførte jobben på en tilfredsstillende måte. Hyggelig og imøtekommende.

Johanne, Flekkerøy, 3. april 2018

Skifting av 8 vinduer.

Jobben ble utført til avtalt tid og til avtalt pris. Arbeidet som ble utført er gjort helt eksemplarisk og bruker gjerne denne håndverkeren igjen om jeg skulle trenge å få utført noe liknende arbeid.

Kristian, Kristiansand s, 15. nov. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Smo AS

4.3 42 evalueringer Flekkerøy

Nordbygg Kristiansand AS

4.9 7 evalueringer Flekkerøy

Byggmester-1 AS

4.6 7 evalueringer Flekkerøy