Siste evalueringer (8)

Tømrearbeid

Didrik fremsto som meget profesjonell både under befaring og når arbeidet ble gjennomført. Møtt til avtalt tid, ryddig arbeid underveis og sluttproduktet holder høy kvalitet. Vi kommer til å bruke Didrik igjen i fremtiden.

Bret Williamson, 26. des. 2019

Ytterdør,med montering

Her var det vanskelig å velge bare en ting. Jeg var fornøyd med kvaliteten på arbeidet, prisen, ryddighet, pålitelighet og profesjonalitet i tillegg til kommunikasjonen. Tømrer I Bergen AS fulgte opp prosjektet på en veldig god måte, fra befaringen og til døren sto på plass. Døren ble tilpasset og montert inn med et funksjonelt og estetisk flott resultat. Tømrer I Bergen AS har hele tiden vært tilgjengelig for diskusjoner, proaktiv og løsningsorientert. Firmaet har mine varmeste anbefalinger.

Erlend Alstad, 20. nov. 2019

Plassbygget loftseng/hems

Jeg bestemte meg for å bruke Didrik til oppdraget allerede etter befaring. Han virket som, og viste seg å være, en kar med gode ideer og høy arbeidsmoral. Vi hadde en ca skisse som utgangspunkt, og kommuniserte bra undervegs for å få det beste sluttresultatet. Jeg kan virkelig anbefale andre å bruke Didrik til sitt prosjekt.

Elisiv Mjømen, 8. feb. 2019

Henge opp ting i huset.

Exren Didrik Kvalem leverte god kvalitet på arbeidet! Han er pålitelig, effektiv og meget imøtekommende. Kan absolutt anbefales!

Sigrid Samset, 15. jan. 2019

Gulvlegging og tetting av hull i gulv på kjøkken

Rask respons og befaring. God pris, og rask gjennomføring. Svært profesjonell. Vi anbefaler denne bedriften strerkt videre til andre!

Kristoffer Vassbotten Olsen, 3. des. 2018

Åpne nedgang til sokkelleilighet

Didrik gjennomførte oppdraget proft og presist. Det var god dialog gjennom prosjektet for å avstemme forventninger og han er lett å kommunisere med. Det oppsto komplikasjoner underveis i prosjektet som ble håndtert på en løsningsorientert og effektiv måte. Vi bruker gjerne Didrik igjen og gir ham våre beste anbefalinger.

Peter Hagen, 23. nov. 2018

Ordne fuger i dusjhjørne

Er svært fornøyd med jobben Exren Didrik Kvalem utførte hos oss. Han opptrådte ryddig i kommunikasjon helt fra første kontakt. Han er pålitelig, løsningsorientert og profesjonell. Han kom raskt igang med jobben og fullførte til avtalt tid og til avtalt pris. Ryddig tilbud og kontrakt i forkant av oppdraget. Anbefales.

Elizabeth Rasmussen, 15. nov. 2018

Bore hull gjennom vegg

Pålitelig og ryddig.

Anne. Christine Pay, 1. juni 2017
Vis flere evalueringer

Kart