Siste evalueringer (5)

Drenering og utgraving av kjeller

Meget fornøyd med Bråtveit i prosessen med utgraving og drenering av kjeller. God kommunikasjon, bra arbeid og gjennomføring etter avtale. Anbefales.

Vidar Aanensen, 26. sep. 2019

Drenering

Benyttet Bråtveit til oppgradering av drenering og planering av hage. Anbefaler Bråtveit på det sterkeste. Tydelig kommunikasjon, meget tilpasningsdyktig, utmerket kvalitet i det utførte arbeidet og overholder avtalte tidsfrister.

Benjamin Ferstad, 21. mai 2019

Entreprenør og forskaling av uteområde

Bråtveit Entreprenør har gjort en utmerket jobb med graving, forskaling, støping og asfaltering av nytt uteområde. God utførelse av arbeid, pålitelige, grundige og smarte løsninger vil jeg gi de topp score. Anbefales på det sterkeste.

Stian Stenlund, 3. juli 2017

Asfaltering

Firma Johnny Bråtveit har oppført seg profesjonelt i alle ledd av prosessen. Bråtveit har kommet med råd og god informasjon underveis. Resultatet ble førsteklasses, og raskt utført til avtalt pris. Jeg vil derfor gi mine beste anbefalinger til dette firmaet.

Øyvind Røkenes, 23. mars 2017

Utgraving kjeller

Bråtveit Entreprenør utførte arbeidet på meget tilfredsstillende vis og med et godt resultat. Kundevennlig dialog underveis og veldig pragmatisk / løsningsorientert håndtering av uforutsette utfordringer som oppstod. Anbefales.

Fredrik Melbo, 28. feb. 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart