Siste evalueringer (12)

Totalrenovering av bad

Jeg er veldig fornøyd med sluttresultaten! Kjempeførnøyd med kommunikasjon underveis, kreative løsninger og ryddighet. Prisen jeg betalte var veldig rimelig samt kvaliteten av arbeidet var på høyt nivå. Anbefales på det sterkeste!

Pawel, Bodø, 14. feb. 2020

Helrenovering baderom

For oss var kvalitet og pris et av de viktigste momentene for ett nytt bad. Bygg og System AS leverte på de fleste punkter. Vi oppfattet dem som tilgjengelige, pålitelige og effektive. Alt i alt er vi veldig fornøyd.

Kjetil, Bodø, 27. feb. 2019

Innsetting av vindu i kjellermur

Vi er veldig fornøyd med Bygg og System AS. De var svært hyggelige, serviceinnstilte og lett å kommunisere med fra start til slutt. De viste god byggteknisk innsikt og kunne komme med flere mulige løsninger for samme problem fremfor å bare gjøre ting på «sin måte». Vi kommer til å bruke dem flere ganger.

Angeline, Bodø, 2. okt. 2018

Sette opp drager i bærevegg.

Godt fornøyd med disse gutta. Møter opp før arbeidstid og står på til jobben er fagmessig utført. Kan anbefale denne bedriften.

Hans, Bodø, 1. okt. 2018

Oppussing vaskerom

Veldig bra arbeid og kommunikasjon underveis.

Espen, Bodø, 25. sep. 2018

Pusse grunnmur

Jobben ble utført iht fremdriftsplan. Komunikasjon med firmaet under utførelse . Murer ryddet opp etter seg. Flott resultat av utført jobb.

Siw, Bodø, 26. aug. 2018

Oppussing av bad

Jobben var å totalrenovere et lite bad i en toppleilighet med skråtak. Golek og gutta har gjort en utmerket jobb. Veldig fleksibel, kommer med mange gode løsninger. Følt oss godt ivaretatt. Alt i alt er vi veldig fornøyd med prosessen og resultatet. Ville brukt golek igjen.

Amal, Bodø, 21. jan. 2018

Verandadør og vindu

Golek Bygg og System gjorde jobben til avtalt tid og pris. Kommunikasjonen underveis var bra. Sluttresultatet ble bra, og de var flinke til å rydde opp etter seg. Basert på dette oppdraget er de å anbefale.

Jostein, Bodø, 29. nov. 2017

Utbygging og ferdigstillelse av kjeller

Flinke og dyktige håndverkere som tolket våre planer på en utmerket måte. Brukte dem også til å rydde opp/reparere skade forårsaket av både rørlegger og elektriker. Kom til avtalt tid og ga beskjed i god tid når det ble endring i planer. Ville brukt dem igjen!

Finn, Bodø, 1. nov. 2017

Renovering av kjellerrom

Dygtige og sympatiske folk. God pris. Kan absolut anbefales! !

Flemming, Bodø, 9. juni 2017

Flislegging

Kjempe flink å veldig fleksibel på arbeids tiden å kom alltid når de skulle. Vi ble kjempe fornøyd suveren jobb.

Jørgen, Bodø, 10. mai 2017

Skifte av verandadør

Golek bygg og system skiftet verandadør etter avtale. Flott utført jobb. Hyggelige folk.

Einar, Bodø, 10. mai 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Bygg og System AS

4.9 12 evalueringer Straumen

Straumen Eiendom AS

5.0 1 evalueringer Inderøy