Siste evalueringer (4)

Skifte kledning,2 vinduer og dør på hytte på maurset ,samt ny terrasse.

Ny kledning og innsetting av nye vinduer og dør ble utført som avtalt på hytten. Resultatet ble veldig bra, og vi fikk utført endel ekstra underveis som slamming av pipe og avfallshåndtering. Vi fikk oppdateringer/bilder tilsendt på mobil underveis som var kjekt. Veldig god service og bra pris, anbefales!

Ingunn, Vøringsfoss, 21. juli 2017

Rehab loft

Etter å ha rehabilitert 2 bad hos oss, som vi er veldig fornøyde med, gjorde de om vårt slitte tørkeloft til et fantastisk oppholdsrom. Og det, etter vår mening, på rekordtid. De kom tidlig og gikk seint. Vi skal snart ta kjøkkenet vårt og da skal vi bruke dem igjen. Anbefales! ! !

Sigurd, Bergen, 17. juli 2017

Rehabilitering av bad

Vi er veldig fornøyde med våre 2 nye bad. Dyvik & Karlsen leverte akkurat det vi ønsket på den angitte tiden. De er punktlige og følger avtaler. Kommunikasjonen var upåklagelig og det var ingen misforståelser underveis selv om vi endret planene våre. Jeg kan anbefale dette selskapet på det varmeste.

Sigurd, Bergen, 17. juli 2017

Skifte ruter

Fikk byttet 2 vinduer i stue. Strålende utført arbeid. Raskt og etter avtale til god pris. Vil bli benyttet av meg ved senere anledninger. Leif Åge Greve.

Leif, Valestrandsfossen, 31. mars 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Rørlegger Bergen AS

4.6 346 evalueringer Bergen

Svalland VVS AS

4.9 95 evalueringer Bergen

Salhus VVS AS

4.9 97 evalueringer Salhus