Siste evalueringer (4)

Legge belegningsstein

Veldig fornøyd med jobben! Gode til å stå på å jobbe! Bra service og kvalitet. Resultatet ble bedre en hva vi hadde forventet! Men prisen ble dyrere, da det var vanskelig å begrepene rett antall timer på jobben. Men summen av alt. Strålende fornøyd.

Linda Thunshelle, 6. sep. 2020

Støttemur og ny markterrasse/platting. trapp ved inngangsdør. trapp i skråning fra platting.

Meget godt fornøyd med resultatet. To karer som er nøye og arbeidsvillige. Jobbet jevnt og trutt hele dagen. Pent og flott arbeid som ble gjennomført i forhold til avtalen. Kan anbefales på det sterkeste.

Tom Are Olsen, 10. aug. 2019

Anleggsgartner

Fakturaen kom på over dobbelt av det bli ble enige om. Ingen kommunikasjon underveis om endring av avtalen når det kom til pris. Når jobben først var utført og jeg fikk faktura var han umulig å få tak i. Veldig useriøst firma. Anbefales ikke.

Gamze Ipek, 30. juni 2018

Steinlegging av oppkjørsel.

Vi er veldig fornøyd med utført arbeid! Vi fikk lagt stein i innkjørselen, ferdigplen og et område med skifer. Gutta som gjorde jobben sto virkelig på og leverte et veldig bra håndverk! Og Bashir som var vår kontaktperson opptrådde seriøst hele veien og kom med flere gode innspill. Kan absolutt anbefale andre og bruke Klekken Gartneri.

Øystein Oord, 14. okt. 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart