Siste evalueringer (12)

Flyttevask av 47 m2 leilighet på bislett

Etterrettelig og serviceinnstilt. Meget bra kvalitet på arbeidet.

Erik, Oslo, 3. okt. 2014

Flyttevask lambertseter

Dette firmaet utføret flyttevask for oss :), De kom presist, gjorde en super renhold,nye eiere var meget fornøyde, meget god informasjon og kommunikasjon. Vi er så fornøyde med jobben de gjorde, at vi anbefaler disse meget. De ga oss god pris og jeg hadde betalt mer for den jobben de gjorde. Til dere som ser på evalueringene, disse er til å stole på og igjen sier jeg dette, anbefaler dem. Tusen takk for arbeidet og at dere reddet oss med vasken.

Line, Oslo, 6. des. 2012

Flyttevask

Gjorde en veldig god jobb, til en grei pris! Har ikke noe negativt å si.

Isabel, Oslo, 18. mars 2012

Flyttevask av 3-roms leilighet,66m2 bra

Kom til avtalt tid, var blide og hyggelige og utførte en god flyttevask som både selger og kjøper var fornøyd med. Ryddig anbud med prisliste for ekstratjenester gjorde at det ikke ble noen overraskelser da fakturaen kom.

Henning, Oslo, 14. feb. 2012

Flyttevask oslo

Fikk en veldig god tilbakemelding på anbudet hvor prossessen var spesifisert og hva som var inkl i prisen og hva som kostet ekstra. De kom når de skulle og gjorde en veldig god jobb. Til og med megleren som var med på overtakelsen dagen etter synes vaskingen var veldig bra utført. Kan anbefales på det beste!

Vigdis, Oslo, 15. des. 2011

Flyttevask

Punktlig, effektivt og grundig renhold. Kan anbefales.

Marita, Lillestrøm, 9. nov. 2011

Rundvask av leilighet i forbindelse med visning

Alt ble gjennomført i henhold til avtale og forventninger. Vi er meget fornøyde.

Thomas, Oslo, 10. okt. 2011

Flyttevask av halvpart tomannsbolig

Godt gjennomført jobb. Kom som avtalt, kvaliteten var god og jobben ble avsluttet innen avtalt tid.

Bjarte, Oslo, 31. juli 2011

Flyttevask av leilighet i oslo

Brukte disse på en flyttevask av en 3 roms leilighet. Bra kommunikasjon og fantastisk bra service og meget bra vasket. Anbefales på det varmeste.

Viggo, Oslo, 15. april 2011

Flyttevask

Jeg er meget positivt overrasket av dette renholds firmaet. De utførte jobben meget bra! ! Og for en service og renhold de utførte. Anbefaler disse virkelig. Prisen var meget bra. De priset seg normalt i forhold til kvm. I. A renhold var meget klare på ting og god informasjon ble gitt. Møtte opp til avtalt tid! Hvis dere skal bruke et renholds firma som ikke driver med sosial dumping og leverer kvalitet så bruk disse. Terning kast 6 fra meg. Tusen takk!

Anonym, 6. feb. 2011

Flyttevask av leilighet ca 72 kvadratmeter

Fikk mange tilbud fra vaskefirmaer men valgte dette firmaet etter å ha sjekket firmaet litt på nettet, en utrolig flink og hyggelig leder av firmaet, kom presis vasket godt og vi var superfornøyde på flyttevasken men de nye eierne(som virket litt sære jeg og min kone hadde ikke klagd hvis vi skulle overta vasken etter dette firmaet) var ikke fornøyd med vasken. Dakom de kjapt tilbake å rettet opp feilen kan anbefale dette firmaet til andre som ønsker flyttevask og vil gjerne bruke dem igjen neste gang jeg skal flytte.

Anonym, 1. feb. 2011

Flyttevask

De gjorde en strålende jobb. Ga god informasjon og møtte opp som lovet. Vaskingen var veldig bra. Kan gjerne benytte de igjen.

Anonym, 15. jan. 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Oslo Elektrikere AS

4.7 570 evalueringer Oslo

Karlsens Vaktmestertjeneste AS

5.0 4 evalueringer Oslo