Siste evalueringer (11)

Renovering av 1 etage enebolig bærums verk

Fornøyd med kvalitet, pris, kommunikasjon, ryddighet, pålitelighet og profesjonalitet i gjennomføringen. Pawel utrolig serviceminded, med øye for detaljer. Vårt prosjekt skulle ta 4 uker, men det tok 5, men det var som forventet. Pawel hadde god kontroll på gjennomføringen.

Jarle, Bærums verk, 9. mars 2021

Legge parkett i leilighet.

Alt ble meget tilfredsstillende gjennomført fra start til slutt - de gjennomførte alle arbeidsoppgavene som avtalt, til avtalt kvalitet og til avtalt pris. Jeg har erfaring med en rekke håndtverkere opp igjennom og Budmatex leverer et tilnærmet perfekt resultat. Ingenting å trekke de på. Kan varmt anbefale disse videre!

Nils, Oslo, 12. nov. 2020

Maling og snekring (haster!)

Veldig bra og effektiv. Måtte gjøre noen oppgraderinger og male ifm med kjøp av nytt hus, og Budmatex tok jobben og utførte den eksemplarisk på den korte tiden de hadde. God kommunikasjon underveis, klar og tydelig på pris, og flinke håndverkere. Kort sagt veldig fornøyd.

Mats, Ski, 1. sep. 2020

Fjerne fugemasse / slør på flis

Kjempebra med kommunikasjon underveis. Forklarer mye og nøye i mitt tilfelle som var å fjerne overflødig tørket fugemasse fra flis. Gjenstår å se når det har tørket om det faktisk funket, men det ser veldig sånn ut nå. Veldig fornøyd og vil absolutt anbefale de videre. Innkjøp av materiall og fremvisning av kvittering er alltid et pluss ekstra service settes stor pris på.

Daniel, Ski, 1. feb. 2020

Grunnarbeid - pukk,pilarer for anneks 15m2

Dårlige til å beregne tid til arbeidet og mengde materiale, noe som førte til at de brukte lengre tid enn avtalt. I tillegg ferdigstilte de ikke arbeidet som avtalt. De unnlater å svare på SMS når jeg forsøker å få dem til å fullføre. Styr unna denne bedriften!

Kathrine, Torød, 3. aug. 2019

Bygge platting/utvendig trapp og montere ikea kjøkken

Veldig flink og ryddig, holder avtaler og gir god pris.

Andre, Asker, 2. mai 2019

Montere opp elfa skyve dører

Skrudde opp stor garderobe. Skulle gjærne huket av på alle valg over her. Kjempe fornøyd med deres arbeid på alle områder. Kan anbefales :-).

Diana, Gamle fredrikstad, 2. mars 2019

Mur og puss arbeid

Profesjonelt og bra utført murerarbeid. God oppfølgning og ryddig oppfølgning.

Aaserud, Oslo, 1. juli 2018

Legge parkett/gulv ca. 70 kvm

Bra service og hyggelige karer. Pawel Krzystyniak solgte seg inn til å utføre mer i vår leilighet enn bare gulv da de kom innom for befaring. De gjorde ferdig et nærmest råbygg på 9 dager! Gipsing, lister, maling (grunning) og avretting av gulv i nesten hele leiligheten. Bra jobba! Takk, vi hadde ikke klart det samme selv på like mange dager. Fornøyd med utført arbeid.

Britt, Oslo, 15. des. 2017

Oppussing

Værste jeg har opplevd. Frekk prosjektleder, gjør egne valg, tar farlige snarveier. De skulle ta stue, kjøkken, 3 soverom og flislegging i entree. Senking av tak i alle rom, sparkle og male. Vi kan se alle skjøtene på alle overflater. Og noen steder er det sprekker. De feilberegnet gulv høyden i entreen, så de skjærte rundt med motorsag og senket. Jeg har stoppet arbeidet og har hatt takstmann på befaring, venter på rapport.

Christian, Hosle, 31. okt. 2017

Tilbakestille vannskadet tak; montere gipsplate,rekonstruere taklist,pusse og male

Svarte raskt og var proaktive i hele prosessen. Jobben ble utført på en god og tilfredstillende måte.

Margrethe, Oslo, 7. sep. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Awat-rør AS

4.9 86 evalueringer Drammen

Polsk Bygg og Oppussingstjenester AS

4.6 70 evalueringer Drammen

Bul Bygg AS

4.4 58 evalueringer Drammen