Siste evalueringer (6)

Grave opp en del trær

Når han svarte kom han raskt på befaring. Jobben ble avtalt og han kom og startet ifølge avtale og var ferdig ifølge avtale. Hyggelig og enkel å snakke med, følte at jeg kunne stole på han. Veldig godt fornøyd.

Andreas, Bekkestua, 31. aug. 2021

Utlegging av singel i oppkjørsel - ca. 150 m2

Dragan var rask og kommuniserte godt underveis. Han fulgte opp og leverte når han skulle til avtalt pris. Vi er veldig fornøyde med resultatet.

Jørgen, Høvik, 25. aug. 2021

Rensker hagen,klipper hekk

Jeg trengte rydding av en gjengrodd hage inkludert bortkjøring. Dragan møtte opp og fikk jobben gjort ordentlig og effektivt til avtalt pris.

Shuo-Wang, Nesøya, 10. aug. 2021

Fjerning av tujabusker/røtter/ugress stort blomsterbed

Veldig bra utført jobb! Ryddig kommunikasjon, kom til avtalt tid, effektivt gjennomført og bra kvalitet på arbeidet. Området fremstod som ryddig/ikke noe restavfall liggende igjen. Anbefales!

Marianne, Stabekk, 6. aug. 2021

Topping trær/beskjære trær/busker/bortkjøring/container

Er superfornøyd med jobben Dragan og Bente gjorde i hagen. De gjorde en grundig "hagerens". Klippet og saget mindre trær og store busker som var i ferd med å "ta over i hagen". De beskar også blomsterbusker etc og kuttet ned store buskas med ugress for klargjøring av planering/jord/plen. De tok seg også av bortkjøring av hageavfall på en effektiv måte. Det var en stor jobb som de gjorde på kort tid. De er veldig effektive og hyggelige. Og jeg synes prisen de operer med er svært god. Super kommunikasjon, underveis, hvor de stadig avklarte om det var bra, og hvor det skulle ryddes. Anbefales på det varmeste.

Kristin, Stabekk, 5. aug. 2021

Massetransport - når som helst

Trengte å fjerne noen tonn med sprengstein fra eiendommen. Kostnadene for å deponerer sprengstein til f. Eks kommunen er relativ høy. Firma fant annen løsning, ved å finne en annen som trengte sprengstein til sin tomt. Slik fikk man redusert kostnaden ift andre leverandører. Kom til avtalt tid, ryddig og fint når han var ferdig.

Jøran, Blommenholm, 2. aug. 2021
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

 

 

HC Gravco AS

  Oslo