Siste evalueringer (3)

Støp av ringmur og bunnplate

Raimond i Dara leverte et meget godt resultat for oss. Jobben bestod i å støpe ringmur og bunnplate for påbygg til en 2-mannsbolig. Tilbakemelding fra tømrerne var at arbeidet var så godt utført at de ikke trengte noe form for å rette opp skjevheter. Så her var alt perfekt. Ellers var kommunikasjonen veldig god, og Raimond er en meget hyggelig og pratsom type. Det kunne virke som han hadde mange prosjekter på en gang, for det var ikke alltid han møtte opp til avtalt tid, men vi hadde god tid på jobben så det skapte ingen problemer for oss.

Øyvind Osland Lilleberg, 8. feb. 2019

Tømrerarbeider

Han kan ikke være utdannet tømrer. Dårlig arbeid, dårlig kommunikasjon, dårlig til å holde avtaler, prøver å lure til deg mer penger etter inngått avtale. Kan ikke/ følger ikke regler for byggeskikk og byggelover. Lite pålitelig. Anbefales å holde seg unna en så dårlig person/ arbeider. Han føler ikke sine plikter i reklamasjonsloven.

Hege Rasmussen, 29. nov. 2018

Mure krone på natursteinsmur

Dara ble valgt etter samtale med mange tilbydere. De var veldig nøye og gjorde et meget godt håndtverk. Jeg vil gå så langt og kalle Raimond og gjengen for "feinsmeckere" som ikke gir seg før de er fornøyd selv. De fikk mer arbeid av meg, og har funnet meg en leverandør som er allsidig, passe stor og gjør upåklagelig arbeid. Kan anbefales på det varmeste og stiller gjerne som referanse.

Odd Arild Algrøy, 9. april 2018

RELATERTE BEDRIFTER

Byggefirma Mizaack Tadeusz Mizak

4.7 77 evalueringer Kolltveit

D-blikk AS

4.7 45 evalueringer Kolltveit

Arnt Rasmussen Malerf

  Kolltveit