Siste evalueringer (14)

Sliping av parkett

Jon Løkken kan trygt anbefales. Kvaliteten på utført arbeid er topp, og forventningene mine ble mer enn innfridd. Mitt gamle og meget slitte 50 m2 eikeparkettgulv ble nydelig etter sliping og et strøk med hvitpigmentert olje, og et toppstrøk med hvitpigmentert voks. Løkken er en meget dyktig håndverker, og dessuten veldig grei å samarbeide med. At prisen var godt under konkurrerende virksomheters tilbud var selvsagt en kjærkommen "bonus".

Inger, Hamar, 10. mars 2015

Olje ca 80m2 eikeparkett

Svært godt fornøyd med jobben som ble utført. God pris, god service, godt resultat. Kan anbefale Jon Løkken på det sterkeste!

Geir, Bybrua, 26. feb. 2015

Sliping av gulv ca 40 kvm

Arbeidet utført til avtalt tid og pris og god kvalitet. Behagelig person også. Intet å utsette på dette firmaet. Og etter tre dager var jobben gjort. Overlot hytta med nøkler og det hele. Tre firmaer ringte, men Løkken var den eneste som kom for å se på jobben før han ga en pris som var i tråd med de andres. .

Knut, Lillehammer, 2. juli 2014

Gulvsliping

Kjempefornøyd med jobben Jon gjorde med å slipe stue- og kjøkkengulv. Jobben ble utført til avtalt tid og pris og Jon var også svært behjelpelig med råd om videre behandling av gulvet slik at resultatet ble kjempebra. Har planer om å slipe kjøkken og stue på hytta også og kommer definitivt til å bruke Jon til dette. Marit Top Stokke, Kolbu.

Marit, Kolbu, 16. mai 2014

Slipe stuegulv samt en trapp + bytte dørkarmer på 4 inne-dører.

Det var lett å velge Jon Løkken til å utføre slipejobben på mitt stuegulv - jeg så han fikk gode tilbakemeldinger overalt hvor jeg sjekket. Det viste seg å være et lurt valg. Gulvet ble superfint, jeg kan nesten ikke tro at det er det samme gulvet! ! I tillegg er Løkken en behagelig person som holder hva han lover, og mer til. Jeg har stilt "hundre" spm, han har svart tålmodig på alt. Jeg er kjempefornøyd! Anbefales absolutt på det varmeste.

Siv, Lillehammer, 9. aug. 2013

Sliping og lakering av furu gulv

Veldig fornøyd med jobben. Kom til rett tid og utførte jobben på en perfekt måte til avtalt pris. Kan anbefale denne bediften på det sterkeste.

Iver, Bøverbru, 30. juli 2013

Gulvsliping

En håndverker til å stole på! Profesjonell, effektiv, fleksibel og utfører et meget godt arbeid. Anbefales på det varmeste.

Ole, Tretten, 23. juli 2013

Sliping og oljing av gulv

Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. God kommunikasjon hele veien. Resultatet av jobben var også som lovet. Anbefales.

Jonas, Fåvang, 27. mai 2013

Sliping av parkettgulv.

Valgte Jon Løkken til sliping av 60 kvadratmeter gulv og trapp med oljing etterpå. Resultatet ble kjempebra, og gulvet ser helt nytt ut. Hyggelig og god kommunikasjon hele veien, og jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Har ingen betenkeligheter med å anbefale Jon Løkken til andre, og bruker han gjerne igjen. Vedlig fornøyd og gir han topp evaluering. Rita Hidemstrædet, Furnes.

Rita, Furnes, 13. mai 2013

Sliping av 30 kvm lakkert furugulv.

Valgte Jon Løkken til sliping av 30 kvm slitt lakkert furugulv. Resultatet ble over all forventning, gulvet ble finere enn nytt. Hyggelig og god kommunikasjon hele veien og Løkken delte villig av sin kunnskap når det gjaldt videre behandling av gulvet selv om jeg tenkte å gjøre dette selv. Ingen betenkeligheter med å anbefale Jon Løkken til andre og bruker ham gjerne ved senere jobber!

Kåre, Moelv, 15. april 2013

Gulvsliping eikeparkett ca 50 kvm

Jon Løkken ble valgt til å utføre jobben med sliping av eikeparkett og oljing etterpå (Osmo-olje). Han var meget proffesjonell i hele sin leveranse og utførte jobben til vår store tilfredshet. Gulvet ble meget lekkert. Vi gir han topp evaluering og anbefaler han på det varmeste til andre. Mbh Øyvind Nordal, Lillehammer.

Øyvind, Lillehammer, 18. mars 2013

Beising av hytte i hafjell

Arbeidet ble utført på en meget tilfresstillende måte. God og behagelig dialog underveis. Arbeidet utført i den tiden som avtalt, og til den pris som avtalt. Jon Løkken kan anbefales på det sterkeste.

Ole, Øyer, 3. aug. 2011

Innvendig malerarbeid

Jon Løkken var meget rask til å komme på befaring og gi pris på sliping av gulv i stue, spisestue/kjøkken og entre. Han var avhengig av å følge malerne, men kom på avtalt tid og gjorde en utmerket jobb både mht sliping og oljing av gulvene. Prisen var også etter avtale. Det er en fornøyelse å anbefale firma Jon Løkken til andre, og vi vil benytte firmaet når vi skal pusse opp 2. Etasje. Haabeth Serrano / Arve Berntsen Lillehammer.

Arve, Lillehammer, 20. juli 2011

Utvendig maling av hus

God pris på en solid jobb. Raskt og effektivt utført på en ryddig måte.

Benthe, Øyer, 9. juli 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER