Siste evalueringer (16)

Sparkle gips vegger og tak

Kjapp respons og godt med info.

Cato Åldstedt, 26. nov. 2018

Maling av tilbygg

STYR UNNA! ! ! Ingen kommunikasjon - Ingen profesjonalitet - tomme lovnader - useriøse tilbakemeldinger - Ingen gjennomføring av avtaler! ! ! ! ! Alt av avtaler er dokumentert, noe som bekrefter at aktøren her ikke er oppriktig i hendelsesforløpet. Spør gjerne om info!

Espen Arntzen, 12. nov. 2018

Kunden hadde 2 naboer og alle samen skule bestemme kodefargene, men de var ikke enige når vi skule male (fint vær/ temperatur). De har blitt enige o november, når været var så dårlig, regn og kulde grader. Jeg anbefalte til kunden at det er ikke anbefalt å male huset når så kald og regn. Kunden ble nervøs på meg uten grunn(grunnen er sine naboer som hadde ikke bestem fargekoden og til slutten kom for sent), derfor kommer denne evalueringen.

WOLFSTEIN AS 25. nov. 2018

Legge nytt parkettgulv,lister + mer

Anbefales. Kom tilbake flere ganger og fikset småting som måtte justeres. Gode på pris. Hyggelige folk.

Petter Hvalgård Bakke, 24. okt. 2018

Listing og flislegging

Veldig dårlig arbeid og ikke noe og anbefale.

Frode Berg, 15. okt. 2018

Listene ble perfekt monterte, derfor har vi topp referanser. Denne kunden prøvde å lure oss til å ta penger etter jobben ble ferdigstilt iht. vår avtale, uten reklamasjon. Dette ble uakseptabelt av oss, derfor kunden har kommet med 1 stjerne uten grunn.

WOLFSTEIN AS 16. okt. 2018

Spakling

Ble først litt skeptisk siden alt går på engelsk, så jeg søkte opp og kontaktet tidligere personer som har gitt evaluering. Jobben er fullført, og er godt fornøyd. Gutta står på, ingen sløsing av tid. Ryddige folk. Jobben gikk ut på å spakle, grunne og male 70 kvm med stue/kjøkken listefritt. Mye hjørner osv. Kan med glede anbefale disse videre.

Peter Totland, 28. juni 2018

Maling av 2 mannsbolig

Hyggelige folk, godt utført jobb, ikke noe søl, veldig rask og god oppfølging underveis. Anbefales! Raymond.

Raymond De Freitas, 30. mai 2018

Legger parkett.

Nøye profesjonell i sin fag. Anbefales . Hjelpsom og viser empati for kunde. Rask og presis.

Graciela Ester Villagran, 26. mai 2018

Male hus utvendig

Topp jobb!

Cecilie Caroline Waade, 16. mai 2018

Sparkling og maling,privatbolig trondheim

En veldig flott utført jobb. Service innstilt, veldig hyggelige, løsningsorienterte, dyktige, perfeksjonister. Bare godt å si om arbeidet som ble gjort, svært imøtekommende, god kommunikasjon (på engelsk). Arbeidet ble raskt gjennomført, og til tiden. Anbefales på det varmeste.

Nina Økstad, 23. april 2018

Sparkling/maling av 25m2 tak

Veldig fornøyd med jobben Wolfstein gjorde med sparkling og maling av tak. Flott resultat levert raskt og knirkefritt. Anbefales!

Mali Otnes, 14. mars 2018

Sparkling og pussing av loft

Kom på dagen. Arbeidet effektivt og nøye. Gjorde en svært god jobb til en utmerket pris.

Ola Persøn Tangvik, 13. mars 2018

Flislegging gang

Veldig rask og effektiv, og fint utført flisarbeid. Prisen ble som avtalt. Kommer til å bruke Wolfstein senere om det blir behov :) Anbefales!

Marius Petersen, 9. mars 2018

Oppussing av leilighet

Anbefales på det sterkeste. Ærlige, effektive og dyktige håndtverkere, som utførte kvalitetsarbeid til avtalt tid. Vi er superfornøyde med jobben de har utført,og vil bruke Wolfstein igjen hvis vi trenger noe utført.

Jan Rune Bjørkeng, 6. mars 2018

Sparkling av ca. 50m2 vegg- og takflate (gips)

Meget fornøyd med utført oppdrag! De kom raskt i gang med jobben etter befaringen og var behjelpelig med å skaffe nødvendig materiale underveis. Punktlige og nøyaktige. Kan uten tvil anbefales.

Kristoffer Tinlund Hansen, 11. sep. 2017

Maling 80 m2 leilighet trondheim sentrum

Franco og gjengen fra Wolfstein gjorde en kjempe jobb på kort varsel! De malte tak og vegger i hele leiligheten min på ca 80 kvm til en rimelig penge. Enkelte drypp av maling på lister og vask, men ellers topp kvalitet.

Lasse Frigstad, 14. aug. 2017

Vask og maling av 150 m2 yttervegg.

Cezar ga godt tilbud og deltok selv i arbeidet. Vasket grundig. Møtte til avtalt tid med 2 hjelpemenn og jobbet i høyt tempo. Ikke noe søl, flott resultat og trivelig humør. Oppgjør som avtalt. Jeg leverte maling og vaskemiddel.

Jon Bjørnbet, 9. aug. 2017
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Bygg & Service Jan Kucharski

4.8 193 evalueringer Trondheim

Argon Elektro AS

4.7 157 evalueringer Trondheim

Maciej Tomasz Konieczny

4.8 117 evalueringer Trondheim