Siste evalueringer (26)

Åpning av bærevegg

Fikk åpnet en bærevegg mellom stue og kjøkken. Magnus og teamet hans gjorde en veldig bra jobb! Jobben ble utført raskt og effektivt til avtalt tid, dialogen hele veien var veldig bra og Magnus er veldig hyggelig å prate med! Anbefales!

Torgeir Navelsaker, 21. jan. 2020

Skifte vinduer og panel

M&K Bygg AS utførte en meget god jobb. Skiftet 25 vinduer og balkongdør på huset. Lektet ut og isolerte. Vindsperre. Dette er en stor eldre villa. Det ble noen uforutsette tilleggsarbeider som vi avklarte raskt hvordan skulle utføres og pris. Jeg er ikke dyktig på snekker faget og derfor hyret jeg inn en ekspert som kontrollerte jobben hele veien. Han kan jeg også oppgi som referanse om dere kontakter meg. Han ga Magnus og teamet meget god evaluering hele veien og at alt er utført etter meget høy standard, og med gode løsninger der man kunne gjøre ulike valg. Anbefaler gjerne M&K Bygg AS.

Espen Mellem, 14. aug. 2019

Bytte tak på bolig

Bra pris, godt arbeid og profesjonelt håndtert . Kan anbefales på det varmeste.

Lars A Stockinger, 18. juli 2019

Bytte limtredrager med ståldrager

Magnus er en hyggelig og kompetent fyr, som er lett å prate med og er løsningsorientert. De gjør jobb av høy kvalitet og jeg hadde full tillit til arbeidet de gjorde og kompetansen de har. Et lite minus for at de ikke klarte gjøre jobben til avtalt tid (det var visst en annen jobb som ble forsinket), og det var litt manglende beskjeder på hvilke dager de kom.

Ole Johan Heintz, 2. juli 2019

Fjerne bærevegg

Raske og effektive!

Ole Thorsvik, 14. mai 2019

Nytt tak + ny kledning yttervegger

Har hatt en del dårlige erfaringer med «håndverkstjenester» men M&K bygg var en drøm å kommunisere med. Jobben var å legge nytt tak og kledning+++. De var ferdig før tiden(første gang jeg opplever). Til avtalt pris. Jobbet mange arbeidere der og de jobbet hardt eneste dag. Dukket det opp spørsmål ble det avklart med en gang. De har allerede fått mer jobb av meg og jeg kommer til å benytte disse hver gang. Strålende utført, til riktig pris og kvalitet!

Kim Roskifte, 19. mars 2019

Utskifting av takshingel,etterisolering av tak,utskifting takrenner og beslag for tre rekkehus

Godt utført arbeid og veldig bra oppfølging underveis.

Atle Sørensen, 5. mars 2019

Beregne og bytte bæring

Helt fra befaring ble jeg veldig trygg på at Magnus og M&K Bygg ville løse oppdraget bra. De kan sakene sine og kommer med gode råd og vurderinger.

Emil Rydje, 18. feb. 2019

Fornye tak og lage takopplett

Vi fikk nytt tak og takopplett og er fornøyd med kvaliteten / resultatet på arbeidet.

Ida Løchting, 5. feb. 2019

Bytte tak

Arbeidet ble gjennomført etter avtale og til avtalt pris. De jobbet raskt og effektivt. Arbeidsplassen ble holdt ryddig under hele byggeprosessen. Hyggelige og profesjonelle folk. Kan de anbefale firmaet på det varmeste.

Petter Christensen, 22. jan. 2019

Komplett nytt tak på enebolig ca 320 m2 tak

M&K Bygg har stått for leveranse fra a til å. Jobben ble effektivt og profesjonelt utført og jeg er svært tilfreds med resultatet. Jobben ble levert på tid til avtalt pris. Kan trygt anbefale disse til andre som ønsker å bytte tak.

Terje Haare, 14. nov. 2018

Legging av 218 m2 tak

Bra tilbud, bra kommunikasjon, utmerket kvalitet på arbeidet, som også ble utført raskt. Kort sagt svært bra.

Magnus Bakken, 8. okt. 2018

Utskiftning takstein+taktro/isolasjon hus og ny takstein garasje - 274m2

M&K Bygg la nytt tak for oss. Fikk 5 tilbud og MK var billigst. Utførte jobben som avtalt, Magnus var lett å kommunisere med, bra info, bra service, bra utført. Fornøyd!

Erik Sandøy, 30. aug. 2018

Reparasjon av tak på firemannsbolig

Veldig ryddig firma. All kommunikasjon har vært veldig tydelig, håndtverkerne var effektive, og pris var eksakt som avtalt. Sameiet vårt brukte mye tid på anbudsprosessen, men blant mange gode tilbud var M & K Bygg det beste. Vurdering fra tidligere kunder, pris og kommunikasjon var kriteriene vi vurderte, og firmaet leverte godt på alle punktene. Kan anbefales!

Joachim Hval, 28. aug. 2018

Skifte vinduer og innerdører

Fikk lyst til å få mere gjort - presise, flinke og hyggelige folk med yrkesstolthet.

Morten Sandvold, 19. juni 2018

Nytt tak

M&K Bygg kan jeg anbefale på det sterkeste. De svarer raskt, kommer til avtalte tider, jobber hurtig, blide og flexible. Gjorde jobben svært nøye! Ryddet opp grundig etter seg. Vi kunne ikke ha vært mer fornøyde.

Nina Sartz-lunde, 28. mai 2018

Rep/skifting av låvetak

Vi kom til en for begge parter grei avtale som av MK ble overholdt til punkt og prikke. Resultatet ble et helt "strøkent" låvetak. Prisen ble helt som avtalt. Området ble ryddet og alt avfall fjernet av MK som avtalt. Særdeles godt fornøyd med behandlingen fra dette firma. Svein Ovenstad.

Svein Ovenstad, 30. april 2018

Nytt tak. inkl takrenner.

Et bra firma med super flinke folk. Jobbene er utmerket gjennomført med Konkurransedyktige priser. Rydder bra opp etter seg, et firma vi skal bruke på flere oppdrag i hjemmet våres! ! Takker alle sammen som var her å gjorde en utmerket jobb på takket og NY veranda som kommer til å bli mye brukt i sommer :-).

Kjetil Semunseth, 20. april 2018

Tak,østvendt del. nye takstein,papp,lekter + kledning,etterisolasjon nordvegg.

M&K Bygg jobbet raskt og effektivt. Prosjektet ble ferdig før tiden, som avtalt og til avtalt pris. Kan absolutt anbefales.

Mikkel Medbø, 4. april 2018

Tømrer til innredning av loft

Er veldig fornøyd med arbeidet som er gjort. Alt til godt innenfor avtalt tid. Hyggelige, pålitelige og tilgjengelige for spørsmål og kommunikasjon underveis. Vurderer absolutt å bruke de til andre prosjekter, og har allerede anbefalt de videre.

Rita S. Isaksen, 20. des. 2017

Nytt tak og takrennner

Nytt tak og takrenner. Gjorde jobben som avtalt. Har ingenting å utsette på jobben. Godt fornøyd og kan anbefale m&k bygg.

Morten Almås, 29. nov. 2017

Bytte av tak

Raske svar, leverte til avtalt pris og tid. Fornøyd med arbeidet, anbefales.

Nina Leere Sandberg, 27. nov. 2017

Tekke teglsteinspipe

Jobben ble raskt og godt utført.

Erik Barsøe, 22. nov. 2017

Montering av takstige og snøfanger,andre takarbeider

M&K Bygg tok seg tid til en grundig befaring, og kom med et godt faglig råd for skifte av tak. De ga et tilbud som inkluderte alle kostnader, og det har ikke dukket opp noen overraskelser underveis. Selve arbeidet ble utført til avtalt tid, dvs to uker fra start til slutt inklusive all montering og demontering av stillas. Det var god kommunikasjon og umiddelbare svar mens arbeidet pågikk. Firmaet kan anbefales som pålitelige og flinke.

Eyvind Bagle, 14. nov. 2017

Taktekker garasjetak 35 kvm

Jeg er fornøyd med jobben MK Bygg AS utførte på mitt garasjen. Jeg gir de 4 Stjerner og kan anbefale firmaet til andre. Eva Watterud.

Eva Watterud, 3. nov. 2017

Bytte tak utvendig

Meget godt fornøyd med faglig godt utført arbeid. Ryddig kontrakt, startet til avtalt tid og ble ferdig før varighet angitt i kontrakten. Området rundt huset ble ryddet og søppel fjernet. Jeg har ingenting å utsette på gjennomføringen av dette oppdraget. Mvh Lars.

Lars Mehus, 1. nov. 2017
Vis flere evalueringer

Kart