Siste evalueringer (20)

Beise terrasse

Gjorde en bra jobb med beising av terrasse. Utførte jobben til avtalt tid og pris. Kan anbefale dette firmaet 😊.

Rune, Søgne, 4. mai 2020

Vedlikeholdsarbeid av hustaket

Saul gjorde en utmerket jobb. Han ryddet pent opp etter seg og vi er veldig godt fornøyd. Vi kan anbefale Agder Byggtjenester og vil gjerne bruke dem igjen.

John, Kristiansand s, 3. april 2020

Sette opp gipsplater

Alt gikk fint!

Maja, Kristiansand s, 3. mars 2020

Maling innvending av leilighet ca. 50 kvm

Malejobben er gjort bra og det var god kommunikasjon underveis. Etter jobben var gjort car det ryddet og fikset på eventuelle flekker. Jeg kan med god samvittighet anbefale Agder Byggetjenester videre for liknende oppdrag 😊.

Marlen, Kristiansand s, 24. nov. 2019

Legge veggfornyer og male et rom på ca 4kvm

Flekkete arbeid rundt listverket, ujevn grunn etter sparklingen, fortsatt teip og pussestøv etter at de var ferdig.

Benedicte-Abelone, Kristiansand s, 26. juli 2019

Hei Benedicte, veldig rart at du gir evaluering etter 5 måneder. Når arbeidet ble utført så ble det tatt en gjennomgang med din far. Da var han fornøyd med arbeidet. I såfall så er det viktig at det blir gitt beskjed ved levering av arbeidet.

AGDER BYGGETJENESTER AS 22. des. 2019

Ønsker tilbud på å vaske,litt skraping og male 2 strøk på huset i furulundsgata 3,4514 mandal

Hadde en veldig fin opplevelse med dette firmaet! Jobben er utført uten masing og diskusjoner til vår fulle tilfredshet! Kan anbefales! !

Fred, Mandal, 12. okt. 2018

Utvendig maling av hus

Jobben ble ikke utført i henhold til kontrakt. Da kontrakten utløp etter halvannen måned var ingenting gjort. Måtte purre flere ganger underveis. Måtte selv innhente informasjon fra firmaet. Hadde ikke med seg nødvendig materiell, så som stiger eller stillas. Dette måtte vi selv stille med. Ingen form for sikkerhetsutstyr, til tross for at største høyde var 5-6 meter til mønehøyde. Noe søl på kjellertrapp. Vil ikke anbefale dette firmaet.

Judit, Kristiansand s, 27. aug. 2018

Skifte et par kledningsbord,rekkehus

Veldig godt fornøyd med utført utvendig husvask/maling og noe klednings bytte. Alt utført veldig fint og nøye. Ryddige avtaler og god dialog med firmaet underveis. Kan anbefales.

Anja, Kristiansand s, 23. juli 2018

Maling av hus

Meget godt fornøyd. Bra utført og god HMS med stilas etc. Lite søl og kan trygt anbefales.

Eirik, Kristiansand s, 16. juli 2018

Vasking og maling av 200 m2 tomannsbolig

Generelt har firmaet har gjort en svært god jobb, og vi er godt fornøyd. De to personene som gjorde jobben var imøtekommende, arbeidsomme og høflige. De var også flinke til å maskere vinduer og andre flater som ikke skulle males, samt at de dekket til under området som ble malt. Dersom en skulle si noe negativt er det at de brukte noe lenger tid enn lovet.

Knut, Kristiansand s, 14. juni 2018

Vask/maling av enebolig og garasje på odderhei kristiansand

Agder Byggetjenester har gjort en veldig god jobb i forbindelse med maling av enebolig og garasje på Odderhei i Kristiansand. Arbeidet ble utført effektivt og iht. Kontrakt. Nødvendig sikring og utstyr for arbeid i høyden ble benyttet. Ryddet bra opp etter seg og tilnærmet null søl med maling. Høflige og hardtarbeidende karer med god kompetanse. Bjørn Austrud.

Bjørn, Kristiansand s, 24. mai 2018

Skifte ut 7 innerdører

Kom som avtalt, veldig forståelige, nøye, gode resultater og god kundedialog der de ønsket vår mening for at vi skulle bli fornøyde. Bruker de gjerne igjen!

Richard, Birkeland, 3. april 2018

Kledning og sette inn vindu

Jobben er gjort helt OK. Mye misforståelser underveis. Arbeiderne som var her pratet så vidt engelsk. Ville ikke valgt denne bedriften for snekkerarbeid igjen.

Olevine, Mandal, 25. mars 2018

Legge steinheller

Bra arbeid.

Erik, Lyngdal, 28. sep. 2017

Male hus

Agder Byggetjenester har gjort en meget god malerjobb på huset mitt. De leverte god kvalitet og innenfor avtalt tid. Arbeidet ble gjennomført med nødvendig sikkerhetsutstyr og i henhold til inngått kontrakt. Karene som malte var høflige og ryddet bra opp etter seg. Jeg kan anbefale Agder Byggetjenester til andre maleroppdrag. Espen Skadal.

Espen, Kristiansand s, 21. aug. 2017

Maling av treverk på murhus.

Vi er veldig fornøyd med Agder Byggtjeneste og den jobben de utførte, fikk malt både treverk og muren til en grei pris. De holdt avtalene vi hadde inngått og var pliktoppfyllende, kom og rettet opp i det som de hadde glemt med en gang. Kan anbefale de.

Sølvi, Kristiansand s, 18. aug. 2017

Innsetting av dør i vegg samt legge gulv

Gjorde jobben raskt og nøyaktig, veldig god oppfølging og god kommunikasjon undervegs. I tillegg veldig nøye med å ta vare på øvrig inventar under jobb, samt rydde og støvsuge undervegs. Kan absolutt anbefales.

Jan, Kristiansand s, 25. juli 2017

Maling av stue

Fikk malt tak, vegger og vinduer i stue. Meget godt fornøyd og veldig nøye og hyggelige. Jane. A.

Jane, Kristiansand s, 10. juli 2017

Maling/beising hus

Utførte jobben rask og effektivt på kort tid. Hyggelige folk. Dekket godt til for å unngå søl på underlag og belegningsstein. Veldig fornøyd.

Ivar, Hamresanden, 10. juli 2017

Maling av enebolig i kjede

Hurtig og godt utført malearbeid,vi er foenøyde med jobben som er gjort !

Inger, Grimstad, 8. juni 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Agder Byggetjenester AS

4.2 20 evalueringer Kristiansand s

SH Service og Montasje AS

  Kristiansand s

S Service

  Spangereid