Siste evalueringer (11)

Totalrenovering av bad

Hyggelige arbeidere, god kommunikasjon og god kvalitet på arbeidet. Gjennomføringen har vært profesjonell og detaljer i arbeidet har blitt både godt informert og avklart før og underveis (vi har spesielt satt pris på gode tips til smarte løsninger før og underveis), men arbeidet tok en del tid og det ble mer støv enn forespeilet slik at det krevdes mer opprydning/vasking i etterkant.

Ingeborg, Trondheim, 12. mai 2022

Oppussing bad og gang

Alt av service, varer og arbeid var av super kvalitet. 10/10.

Øivind, Tiller, 5. mai 2021

Montering av peisovn inkl hull i pipe

Svært fornøyd.

Ingrid, Trondheim, 7. feb. 2018

Oppusing av bad

Jobb utført som avtalt, til avtalt tid og pris, kom med gode råd og tips underveis . Pent arbeid , annbefales! Mvh Ole Tommy Lien.

Ole, Trondheim, 5. feb. 2018

Renovering av bad og vaskerom.

Geir Sollie er både dyktig og arbeidsom, og man kan lett se at han vet hva han driver med. Arbeidet han utførte hos oss er godt kvalitetsmessig utført. Det var ingen problemer underveis, møter presist og alle avtaler ble til enhver tid holdt. Om du ønsker arbeid utført av et seriøst og troverdig firma, så er Trondheim mur og flis absolutt å anbefale. Vi er veldig fornøyd med det ferdige resultatet, og takker i den aneldning for et godt samarbeid!

Cristina, Trondheim, 27. jan. 2018

Fikse 6 m2 teglvegg innvendig

Et godt og trygt valg for mur og flis. Jobben ble utført med et resultat over all forventning. Geir er dyktig og trivelig og leverer kvalitet i alt han gjør med sine 30 års erfaring i faget. Gode råd sørget for at jobben ikke ble så stor og dyr som først tenkt. Den nylagte parketten ble godt beskyttet under arbeidet, og Geir ryddet og støvsuget godt opp etter seg. Anbefales!

Jørgen, Trondheim, 16. nov. 2017

Skifer på trapp

Profesjonelt utført jobb. Trapp med skifer ble perfekt. Jobben ble utført i henhold til avtalt tidspunkt og det var ingen avvik i forhold til hva vi avtalte på forhånd. Prisoverslag på e-post etter befaring. Alt i alt veldig fornøyd med jobben.

Thor, Trondheim, 21. okt. 2017

Flislegging av bad.

Vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort. Geir er svært nøye og resultatet ble veldig bra. Kan virkelig anbefales.

Linda, Trondheim, 9. okt. 2017

Tette hull mellom indre og ytre element i skorstein

Effektiv og dyktig. Anbefales!

Andreas, Jakobsli, 11. aug. 2017

Slamme/murpusse sokkelvegg (grunnmur)

Fantastisk proft og flott utført! Nøye planlagt og grundig forarbeid, slik at søl og rot var fraværende. Vi er Imponert over hvor pen mureren fikk en så stygg mur til å se ut. Jobben ble utført helt i henhold til avtale og vi fikk en spesifisert og detaljert beskrivelse av både produkter og kostnader. Kommentarer fra naboer er utelukkende positive og vi ble bedt om å overbringe firmaopplysninger slik at de kunne benytte samme firma. ANBEFALES.

Eva, Trondheim, 5. aug. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Trondheim Mur og Flis AS

4.9 11 evalueringer Flatåsen

Tom Kjørberg Hernes

5.0 2 evalueringer Flatåsen

Bygg & Service Jan Kucharski

4.8 275 evalueringer Trondheim