Siste evalueringer (7)

Renovering av bad

Gard Eliassen i Eliassen bygg, Borge rørlegger og Marthe Installatør har fullført badet etter alle våre forventinger og på kun 8 arbeidsdager. Et par saker måtte vente på grunn leveringsproblemer, men vi er strålende fornøyd og anbefaler Gard Eliassen til alle.

Dag, Sarpsborg, 11. des. 2013

Ønsker anbud på nye vinduer og skifte av disse

Fikk flere tilbud på anbudet, men Eliassens bygg kom med det beste syntes vi. Prisen ble vi enige om, og den holdt de. Dyktige snekkere. Fikk også satt inn ny ytterdør, selv om denne ikke sto kontrakten. Anbefales på det sterkeste. Vil bruke dem igjen neste gang jeg skal ha noe gjort av snekkere. Forbedringspotensiale: Mer informasjon i forkant av oppstart.

Freddy, Fredrikstad, 29. jan. 2013

Nytt tak

Eliassen Nybygg og restaurering leverte et meget godt produkt fra A-Å (nytt tak fra innerst til ytterst) til en fornuftig pris. Hyggelige og serviceinnstilte mennesker. Jeg kan trygt anbefale disse til andre.

Aleksander, Moss, 16. mai 2011

Taklegging

Et meget seriøst firma med to hyggelige representanter. Jobben ble utført på en effektiv og meget god måte. Snekker- og takarbeid av høyeste klasse. Avtalt pris var på et meget fornuftig nivå, og til tross for en god del ekstra arbeid (skjult råte) ble ikke prisen nevneverdig dyrere. Dette firma vil jeg anbefale på det varmeste. Hyggelige og meget dyktige fagfolk. Ved neste behov vet jeg hvem jeg skal kontakte.

Wilhelm, Skjeberg, 7. april 2011

Bytte av vinduer i 1 1/2 etg hus,bede sarpsborg.

Firmaet leverte alt og mere til etter anbud og pris. Kom med gode og fine ideer til hvordan jobben burde løses. Meget bra utført av hyggelige og profesjonelle snekkere. Guttene anbefales for de som ønsker en rask og god og jobb.

Kjell, Borgenhaugen, 5. april 2011

Taktekking - bytte av tak

Eliassen ba om å få komme på befaring av taket mitt. Han satte arbeidet opp i en god kontrakt og var billigst av dem som jeg anså som mest seriøs. Arbeidet ble perfekt utført, innenfor tidsfristen i kontrakten og ryddet også bra etter seg. Jeg kan ikke annet enn å anbefale Eliassen videre til andre!

Jan, Skjeberg, 15. des. 2010

Skifte papp,takstein og det som hører med på tak .

.

Hans-Gunnar, Moss, 22. okt. 2010
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Knut Rasmussen Byggservice

4.8 12 evalueringer Rolvsøy

Brodahl & Jahren AS

4.7 3 evalueringer Rolvsøy

Paulsen Service og Vedlikehold

5.0 9 evalueringer Rolvsøy