Siste evalueringer (4)

Montering av lekehus

Veldig bra gjennomført arbeid. Møtte opp til avtalt tid, og arbeidet ble utført raskt. God kommunikasjon mellom oss. Selv om det ble noe misforståelse mellom oss ble vi raskt enige. Veldig serviceinnstilt.

Sonia, Lierstranda, 27. april 2019

Sette sammen redskapsbod lillevilla +5

Bartosz kom punktlig og gjorde en flott jobb til en veldig bra pris. Anbefales!

Marthe, Slependen, 25. april 2019

Pusse og olje kjøkkenbenk

Arbeidet med å pusse og olje benk ble utført på en god måte. Resultatet ser fint ut. Det ble imidlertid ikke gjort noen tiltak for å minske støv fra pussemaskin. Åpning ut fra kjøkken kunne enkelt vært dekket med plast for å avgrense arbeidsområdet. Dører mot tilstøtende rom ble heller ikke lukket. Dette har resultert i at store deler av huset nå er dekket av et tynt lag støv. Bartosz viste ingen forståelse når vi spurte hvorfor han ikke hadde dekket til eller i det minste lukket noen dører. Han mente dette ikke hadde hjulpet noe særlig. Mangelen på hensyn gjør at vi ikke kan gi noen god vurdering av denne jobben.

Heidi, Asker, 23. april 2019

I am very sorry for the low rating I got. The work was done very well, and the final effect looks great. Wood sanding is always associated with dust. A thin layer of dust is normal for this job, but the client does not understand it. Work with an oscillating sander is not aseptic.

BARTO BYGG OG CONSULTING BARTOSZ KOPEC 24. april 2019

Riving av panel på vegger

Bartosz og kollega har revet veggplater, takplater og gulv. God kommunikasjon underveis og jobben ble utført til en god pris og til avtalt tid. Det var litt mer jobb en vi hadde forespeilet og det løste Bartosz med en gang. Vi kommer til å benytte Bartosz igjen.

Alexander, Blommenholm, 4. april 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Besta Vollen Bygg

4.8 22 evalueringer Slemmestad

Asker Håndverk AS

5.0 5 evalueringer Vollen

Barto Bygg og Consulting Bartosz Kopec

4.0 4 evalueringer Vollen