Siste evalueringer (32)

Sette inn skyvedør i tømmervegg

Kjempefornøyd! Til tross for flere skjevheter i vegg ble resultatet veldig pent! Gutta jobba hele dagen, og forlot plassen ryddig og pen. Anbefales!

Nina, Kløfta, 13. juli 2020

Bytte vindu og sette inn skyvedør i glass

Byttet gammelt vindu med ny skyvedør i glass. Hyggelige, effektive, ryddige og nøktern pris på oppdraget. Kan anbefales.

Kristina, Fjellhamar, 1. juni 2020

Hagestue

Vi er veldig fornøyde med E-bygg sitt arbeid med vår hagestue. De startet da de sa de skulle begynne og de ble ferdige før tiden. Flinke og effektive. Prisen ble som avtalt og de ryddet alt etter seg. Vil virkelig anbefale E-bygg.

Pauline, Bjørkelangen, 18. mai 2020

Sette opp fundament for platting

Utrolig fornøyd med jobben som ble utført! Ryddig kommunikasjon, og enkelte tillegg til opprinnelig oppdrag ble håndtert meget profesjonelt og godt. I tillegg er de trivelige folk som er effektive og leverer til avtalt pris. Anbefales på det sterkeste! 👍.

Anders, Aurskog, 12. mai 2020

Skifte 2 vindu og balkongdør

Det ble et par misforståelser fordi vi var litt frem og tilbake på om vi ville ha foringer og avfallstransport, men alt i alt veldig fornøyd med nye vinduer og dør. Hyggelige og effektive karer som fikk skiftet ut to vinduer i 2. Etg og en balkongdør på en arbeidsdag.

Anne, Gjerdrum, 5. mai 2020

Skifting av utvendig panel,vinduer og dører.

Jeg er fornøyd med kvalitet på arbeid, pris, ryddighet og pålitelighet.

Benny, Løvenstad, 1. mai 2020

Tusen takk :)

E-BYGG AS 15. juli 2020

Insulation of basement ceiling and roof

All went very well. Top quality and unbeatable price.

Laurentiu, Fetsund, 13. feb. 2020

Avretting av skeiv terrasse

E-Bygg utførte jobben meget raskt, med høy kvalitet og kompetanse til avtalt pris. Håndverkerne var hyggelige og ryddet bra etter seg. Kan anbefale E-Bygg på det varmeste.

Marius, Skjetten, 16. jan. 2020

Sette inn to ytterdører,hus og garasje

Godt håndverk! ! ! !

Helge, Strømmen, 31. okt. 2019

Sette inn tre vinduer

Byttet tre vinduer for oss, og stengte igjen ett. Hyggelige arbeidsfolk, god kommunikasjon som også ryddet opp etter endt arbeid. Vil absolutt anbefale dem videre, og bruke dem igjen ved senere anledning!

Monika, Fetsund, 13. okt. 2019

Bygge påbygg på 20m2 etter brannkrav

Kjempebra utført. Fornøyd med Prisen jeg betalte, Kommunikasjon underveis, Kvalitet på arbeidet, Profesjonalitet i gjennomføring.

Sathees, Strømmen, 3. okt. 2019

Bytte vinduer og dører. arbeid+arbeidsmateriell

Veldig flinke og effektive. Man bare føler at disse er til å stole på.

Ståle, Sørum, 11. aug. 2019

Utskifting vinduer og dører

Vi er kjempefornøyde med jobben E-Bygg har gjort hos oss. Vi byttet ut 15 vinduer og 2 verandadører, arbeidet ble gjort veldig fint og til avtalt tid og de ryddet alt etter seg. Avtalt pris ble fakturert og alt ok. Egidijus og gutta hans anbefales på det varmeste av oss.

Torstein, Gjerdrum, 27. juni 2019

Bygge terrasse

Under befaring kom de med veldig gode forslag på tekniske løsninger på noen problemstillinger vi hadde. Utførelsen og kvaliteten på arbeidet er formidabel! Håndverkerne er veldig hyggelige, imøtekommende og ryddige. Alt av søppel og spon blir fraktet bort. Anbefaler disse på det sterkeste og jeg vil garantert benytte meg av dem igjen!

Pål, Rasta, 12. juni 2019

Bygging av altan

E-bygg har gjort en utmerket jobb hos oss. Vi er veldig fornøyd med både arbeidet og alt annet. Jeg vil beskrive dem som grundige, effektive, pålitelige, ryddige, hyggelige og lett å holde kontakt med. Arbeidet er utført både pent og riktig etter forskriftene. Gjennom årene har vi hatt ganske mange bedrifter til ulike oppdrag i og utenfor huset vårt, og E-bygg er de vi er mest fornøyde med.

Edvin, Strømmen, 19. mai 2019

Bytte vinduer og skyvedører

Byttet vinduer og skivedører. E-bygg jobber raskt, ryddig og profesjonelt.

Gediminas, Oslo, 13. mai 2019

Home renovation according to enova specifications

All went ok within the time-frame we agreed and with the price that we agreed upon.

Laurentiu, Fetsund, 30. april 2019

Bygge ut veranda og skifte kledning.

E-bygg gjorde en strålende jobb. God kommunikasjon underveis, og rettet raskt opp i evt misforståelser. De ble ferdig i god tid før kontraktsfestet dato. Vi er veldig fornøyd med resultatet og vil gjerne bruke dem igjen.

Frode, Leirsund, 18. april 2019

Innbygging av overbygd terrasse på enebolig

Vi er svært fornøyd med den jobben som ble utført. Dialogen underveis gikk veldig bra, håndverkerne er dyktige og hyggelige. Anbefaler E-bygg på det sterkeste!

Adrian, Løvenstad, 3. mars 2019

Tilbygg - ca. 18 kvm fordelt på 2 etasjer

Veldig profesjonelle og flinke. Enkle å kommunisere med. Var noen ting som måtte rettes opp i underveis (som er årsaken til at de får litt trekk), men det ble fikset med en gang. Vi anbefaler de på det sterkeste, og er utrolig fornøyd med sluttresultatet.

Malin, Fetsund, 25. feb. 2019

Bygge soverom på 20 m2

Kjempebra utført. Fornøyd med Prisen jeg betalte, Kommunikasjon underveis, Kvalitet på arbeidet, Profesjonalitet i gjennomføring.

Sathees, Strømmen, 1. feb. 2019

Skifte bordkledning,etterisolering,vindu og veranda x 2

E-bygg har gjort en kjempejobb her hos oss. Endra fasade der vi fekk et heilt nytt hus, oppgradert frå 1970 til 2018. Bytta fleire vindu, dør samt bygt to store, fine terrasser med ulike nivåer. Veldig bra både på kommunikasjon, effektivitet, ryddighet og kvalitet på arbeidet. Vi brukar dei vidare i oppussingsprosjektet vårt og anbefalar dei på det varmaste,.

Marthe, Fetsund, 23. jan. 2019

Bygge rekkverk på trapp

Kjapp befaring, rask gjennomføring og strålende sluttresultat. Anbefales!

Stian, Bjørkelangen, 21. des. 2018

Skifte to vinduer

Skiftet to vinduer. Hurtig og solid kvalitet på arbeidet.

Odd, Løvenstad, 11. des. 2018

Bytte vinduer

På alle punkter nær til perfekt. Det er lenge siden jeg har benyttet håndverkere som kan måle seg med dette firma.

Arne, Strømmen, 14. nov. 2018

Bygge skråtak overbygg

Jobben ble gjort som den skulle til avtalt pris.

Randi, Aurskog, 3. nov. 2018

Vinterisolere og skifte vinduer på hytte i rælingen

Har skiftet vinduer, isolasjon og kledning på hytten min. Godt utført arbeid og er fornøyd med resultatet. Jeg vil sannsynligvis også bruke dette firmaet videre.

Gro, Oslo, 26. okt. 2018

Skifte av vinduer og kledning på enebolig

Veldig godt fornøyd med denne bedriften. Ryddig pristilbud med bra pris. Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Ryddige folk.

Sven-Erik, Strømmen, 12. okt. 2018

Utbygging av terasse

Vi er meget fornøyd med dette firmaet. Kommunikasjonen var bra; høflige arbeidere. God kontrakt via mitt anbud. Firmaet ryddet opp alt avfall underveis og var ferdige til avtalt tid. Gjorde seg flid med ekstra montering av drypp-stopp og den siste finishen. Kan absolutt anbefales. Vil med høy sannsynlighet benyttes igjen.

Tonje, Lørenskog, 21. aug. 2018

Montering av vinduer

Bytte av vinduer på tre soverom Egidijus møtte på befaring samme dag som vi tok kontakt med han, var rask med tilbud, svarte raskt på mail. De møtte opp til avtalt tid, gjorde en bra jobb innenfor estimert tidsramme og ryddet opp etter seg. Vi er veldig fornøyd og bruker de gjerne igjen ved neste behov.

Birte, Rælingen, 9. aug. 2018

Bytte vinduer

E-bygg er et firma som jeg kan anbefale på det sterkeste. Kom raskt på befaring, løsningsorienterte. De Skiftet 12 vinduer og 2 verandadører. Jobben er meget bra utført. Høflige arbeidere. Jobbet raskt og effektiv. Ryddet opp etter seg. Anbefales! !

Svein, Fjerdingby, 9. aug. 2018

Skift av dør

Hei. De kan jeg anbefale på det sterkeste. Tok tidlig kontakt, kom fort på befaring og avtalte videre tid som de overholdt. Jobbet effektivt og prismessig var de billigst å ta inn. Jeg er kjempe fornøyd.

Thor-Kjetil, Oslo, 5. juli 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Aurskog Høland Bygdeservice SA

4.9 109 evalueringer Bjørkelangen

E-bygg AS

5.0 32 evalueringer Bjørkelangen

Valaityte Edita Tjenester

4.8 5 evalueringer Bjørkelangen