HANDVERKSPARTNER AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

HANDVERKSPARTNER AS

Handverkspartner er eit firma med ein visjon om å levere høgaste kvalitet til alle sine kunda. Beslutninga om bruken av ordet "handverk" i firmanavnet har vi gjort nettopp for å kommunisere vårt fokus på å levere høg handverkskvalitet.
Bedrifta består i dag av Daglig leder Yngve Egge som har lang og variert erfaring innen nybygg av alt fra eineboliger, fleirmannsboliger, hytter samt rehabilitering og skifertak mm.

Yngve har jobba i bransja i Volda/Ørsta området heilt sida 2005 då han begynte i lære hos eit lokalt firma.

I 2016 var tida inne for å ta utviklinga et steg vidare og gjekk då i gang med mesterutdanning på deltid med eit mål å bli byggmester, etter et år i mesterlære blei bestemmelsen tatt om å starte eget firma og på våren 2017 blei den gamle jobben sagt opp og Handverkspartner starta. Mesterutdanninga blei suksessfullt fullført våren 2018.Vi hjelper deg med ditt prosjekt når det gjelder nybygg, tilbygg og rehabilitering av hytter og bolig.

Vi tar også gjerne på oss prosjektering og søknadsprosess for våre kunder.
Våre kunder kan dessuten nyte godt av gode rabatter på kjøkken og garderober da Handverkspartner har inngått samarbeidsavtale med Vegsund Kjøkken & Interiør.
Vi leverer følgende:
-Huseby Kjøkken og Bad.
-Fossline Kjøkken og Bad.
-Nettoline Kjøkken, Bad og Garderobe
-Rival Skyvedørsgarderober.


Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat.


Handverkspartner AS.
Daglig leder: Yngve Egge
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften