Siste evalueringer (12)

Bytting av dør(karmer),listing

En ikke helt ubetydelig jobb med montering av dørkarmer og dører, noe takpanel og veggplater, og mye listing. Timerlan leverte.

Magnus, Tiller, 14. juni 2021

For ut vegg,sett veggplater (muligens lister)

Godt utført arbeid til avtalt pris, ingen overaskelser og ferdig før avtalt tid.

Christer, Saupstad, 24. okt. 2020

Foringer,listverk

Dette var rett og slett meget bra. Da vi gikk igjennom jobben i fbm befaring, var det mange detaljer fra oss som oppdragsgiver, og vi var kanskje selv litt utydelige på akkurat hva som skulle gjøres på en av dørene (detaljer rundt hva som skulle byttes av listverk). Da jobben var ferdig (på tid, akkurat som avtalt) og utstyret var ryddet, så vi at en av nevnte lister manglet. Uten noe som helst problemer kom da Timerlan tilbake, satte opp nødvendig utstyr og ordnet dette. Sånt opplever man sjeldent! Topp service, trivelig folk, god pris, bra arbeid og arbeid utført punktlig på tid . Mer enn dette kunne ikke vi be om :).

Eljar, Børsa, 2. jan. 2019

Oppsett av vegger

Meldte sin interesse og tilbød gratis befaring, noe som jeg ønsket. Ringte og spurte om han kunne komme på befaring på en søndag da han var i nærheten. Kom med forslag til hva som ville være fornuftig, hva prisen ville bli og antatt arbeidstid. Arbeidet på kvelden den andre dagen for å bli ferdig en dag tidligere enn planlagt. Meget fornøyd med arbeidet og kan anbefale denne bedriften.

Tommy, Saupstad, 9. des. 2018

Legge gulv og lage en vegg

Bedriften la lettvegg og tok betongsåleavretting , isolering, tetning ,sikring og legging av laminatgulv kjeller . Pent arbeid . Godt fornøyd.

Elli, Trondheim, 16. nov. 2018

Lage en åpning i et lettvegg

Er fornøyd med arbeidet. Profesjonell utførelse. Legger vekt på kvalitet av arbeidet.

Thi, Trondheim, 13. nov. 2018

Fjerne en skillevegg

Raske, effektive og pålitelige arbeidsfolk! Kom på befaring på dagen og startet arbeidet raskt. God kommunikasjon og lett å få tak i gjennom hele prosessen. Ordentlig og pent arbeid. Anbefales veldig.

Mathilde, Trondheim, 12. nov. 2018

Fjerning av vegg + reparasjon av gipsvegg

Rask og godt utført.

Laila, Ranheim, 1. nov. 2018

Laminatgulv

Bygg og rehabilitering er veldig ryddig og ansvarsfull håndverkere. Utførte arbeidet veldig raskt, effektivt og faglig. Arbeidet var utført i en kontorlokale og ingen har klaget . Anbefales på det sterkeste!

Edvard, Trondheim, 30. okt. 2018

Forlenge bjelke

Kom på befaring. Gav en god pris og gjennomførte arbeidet dagen etter. Byttet en takbjelke på en arbeidsdag. Rask respons og godt utført arbeid. På grunn av misforståelse rev han ned og ødela veggpanel som jeg skulle bruke. Han tilbød å rette feilen med en ny arbeidsdag, men jeg måtte betale for dette, med videre henvendelse til advokaten hans. Utførelsen ble altså dobbel så dyrt som planlagt. +for godt arbeid og rask respons. -for påført skade.

Magnus, Melhus, 26. okt. 2018

Skifting av gipsplate med hull,og maling av samme vegg.

Er veldig fornøyd med jobben di gjorde! Hadde et stort hull i gipsveggen i leiligheten min, som ikke lenger vises at det har vært der. Di fikset hullet, og tok seg av malingen etterpå for en billig penge. Effektive var di og. Kan anbefale bygg og rehabilitering på det varmeste.

Synne, Trondheim, 25. okt. 2018

Isolering av krypeloft

Hyggelig og punktlig håndverker som utførte isolasjonsarbeide på krypeloft fint i henhold til avtale.

Steinar, Trondheim, 22. okt. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

W.A.F Bygg AS

4.8 23 evalueringer Heimdal

Bævre Bygg

5.0 8 evalueringer Heimdal

Norsk Faghus AS

3.9 8 evalueringer Heimdal