Siste evalueringer (28)

1. ny ytterdør,inklusiv utskiftning av eksisterende

Jeg er veldig fornøyd med den jobben som Tak Over Tak har utført for meg. Veldig bra håndverk. Jeg vil kontakte dem ved behov for tilsvarende jobber i fremtiden og kan trygt anbefale firmaet til andre som har behov for dyktige håndverkere.

Geir, Stavanger, 8. juli 2019

Skifte av vinduer,takrenner mm.

Godt utført arbeid, og villighet til å ordne opp dersom noe ikke var helt som forventet.

Trond, Tananger, 13. juni 2019

Bytte vinduer i enebolig + div. tømmerarbeid

Meget bra arbeid ble utført ble utført på en effektiv måte. Viste stor fleksibilitet for ekstra arbeid. Anbefales. . .

Aksel, Stavanger, 1. mai 2019

Nye vinduer og terassedør

Fantastisk flott arbeid! Nydelig utført og flinke, arbeidsomme og hyggelige arbeidere. Kunne ikke bli mer fornøyd. Håper de kan komme igjen til neste vinduer skal skiftes. Anbefales på det varmeste. Tusen takk til Krystoff og Tak over Tak! ! !

Inger, Stavanger, 20. april 2018

Utskifting av innvendige dører + en utvendig. totalentrepenør.

Håndlagede dører av høy kvalitet laget med yrkesstolthet og øye for detaljer.

Hans, Stavanger, 23. mars 2018

Skifte vinduer og kledning

Flinke fagfolk som gjør jobben fort og med høy kvalitet.

Kjell, Stavanger, 5. sep. 2017

Sette inn nytt vindu i sokkel

TDVI satte inn nytt vindu og dør. Ny eikedør ble produsert av TDVI. Svært fint håndverk. Hyggelige folk. Kunne vært litt bedre på kommunikasjon rundt fremdrift og levering.

Silje, Stavanger, 2. des. 2016

Stavanger hagestue intill 15m2

Vi benyttet Tak Over Tak AS til å bygge hagestue. Arbeidet ble utført fagmessig av flinke og hyggelige folk. Tilbygget ble lever på avtalt tid og til avtalt pris. Vi vil også gi vår ros til prosjektleder Kaleta. Han var alltid tilgjengelig på telefonen og raskt på plassen når vi hadde behov for å diskutere saker med han. Vi er meget godt fornøyd. Med hilse Vigdis og Ivan Malde.

Ivan, Hundvåg, 25. nov. 2016

Ny ytterdør,garasjeport og montering

Valgte i etterkant å dele oppdraget i to. Leveranse av ytterdør ble veldig bra utført av montør fra TDVI, men rotete oppfølging av leveransen og tull med faktura trakk ned helhetsvurdering.

Atle, Sandnes, 6. nov. 2016

Skifte kledning,takrenner og noen vinduer på enebolig

Vi gav jobben til TDVI Tak over tak. De har gjort en veldig god jobb, både raskt og grundig. Vi behøvde også å få malt huset, det ble også gjort fortløpende og nøyaktig. Vi hadde grei kommunikasjon med både ledelse og arbeidere, og alt var ryddig og bortkjørt etter jobben. Vi er veldig fornøyd med firmaet.

Anne, Sandnes, 9. aug. 2016

Bytting av vindu og terassedører

Godt utført jobb helt ihht avtale.

Harald, Stavanger, 4. juli 2016

Tak- og kjellervindu

Dette var bra! Veldig trivelige karer gjorde jobben nøyaktig, raskt og rimelig! De som jobber på kontoret, likeså! Naboer som hadde sett dem i arbeid bemerket hvor dyktige og effektive de var. Helt strøkent ryddig var det også etter fullført arbeide. Anbefaler Tak over Tak på det varmeste! ! !

Arne, Sola, 27. juni 2016

Bytte 7 stk. et lags vinduer med nye vinduer.

De utførte en veldig tilfredstillende jobb. Arbeiderene var blide og hyggelige som er et pluss. Kommer nok til å bruke dem igjen hvis behovet for nye vinduer er der. Eneste minuset var at det ikke alltid var lett å få kontakt med ledelsen.

Christian, Sandnes, 15. juni 2016

Skifte dører og vinduer

Leverte til avtalt tid og pris. Godkjent kvalitet. Hyggelige folk.

Bjørn, Sandnes, 13. juni 2016

Glass takk og skyvedører

Vi er veldi fornøyd med allt. Tipp topp folk og hyggelig.

Ludvik, Ålgård, 12. april 2016

Skifte skyvedør fjerne gammel dør

Kjempe fornøyd med jobben,Raskt og fint utført og en bra pris. Ryddet bra etter seg så bedre kunne det ikke blid. Kan anbefales.

Svein, Sandnes, 2. mars 2016

Bygge hagestue

Tilbudsfasen var grei og kontrakten var profesjonell. Arbeidet begynte på avtalt tid. Men arbeidet var ikke i henhold til kontrakt og det ble gjort noe slurv i arbeidet. Etter å a påpekt dette ovenfor firma, så ble det utbedret slik det skulle gjøres. Antar det var dårlig kommunikasjon mellom den som gav tilbud/kontrakt og de som faktisk utførte arbeidet. Arbeidet tok også mye lengre tid en forespeilet. Skylden ble lagt på leveranseproblem.

Leif, Kvernaland, 4. feb. 2016

Hei Dessverre oppstår det missforståelser til tider, også i dette tilfelle. Det viktigste er at en tar seg inn igjen, slik at en kommer i mål, og at resultatet blir bra til slutt. Tar kritikken konstruktivt, og har endret interne rutiner etter dette. Beklager om prosessen medførte ubehag for dere. Ta gjerne kontakt ved andre anledninger. Mvh Johan Skjeivik

TAK OVER TAK AS 28. juni 2016

Betongsaging/ cement wall cutting for windows

Pleased with the job. Professional and according to agreement, price was quite ok. Overall very good.

Emmanuel, Hafrsfjord, 27. des. 2015

Bygge terasse og bytte vinduer

Veldig godt fornøyd! Kommer til å bruke de igjen! Kjekke folk! God service! Veldig bra utført arbeid. Bygget ny terrasse i 2. Etg. Og byttet ut 2 dører og 5 vinduer m/blomsterkasser. De ryddet hver dag før de gikk hjem. De justerte til og med ytterdøren vår uten at vi hadde bedt om det.

Sten, Stavanger, 17. nov. 2015

Ny ytterdør og ny garasjeport

Veldig fornøyd med Tak over Tak. Proft og effektivt arbeid til en bra pris!

Eivind, Sola, 26. okt. 2015

Skifte vinduer og ta av plastkledning på murhus

Veldig godt utført arbeid, til avtalt tid og pris. Snekkerne forsto godt hvordan jeg ønsket arbeidet utført, og de ryddet fint og effektivt opp etter seg. Absolutt å anbefale!

Lina, Stavanger, 6. okt. 2015

Vindu bytte + reperasjon av vannbord/ytre taksperr

Anbefaler gjerne bedriften Tak over Tak. Ryddig og fin prosess med befaring, pristilbud,kontrakt, jobb og rydding. Fint utført arbeid, og utført til avtalt tid. Bra. Takk til dere - flott innsats. 4 av 5 stjerner - det skal være litt å strekke seg etter for å bli best.

Bjørn, Hommersåk, 7. juli 2015

Skifte glass i vinterhage- kleppe (rogaland)

Fantastisk bra utført. Veldig flinke håndverkere. Kom og tok mål av vinduene. Satte inn vinduene til avtalt tid. Vinduene passet veldig bra, flotte klemlister. Tilpasset beslag. 14 stk vinduer, hvorav 4 stk med skrå. Holdt oss godt orientert om alt. Anbefales! !

Herbjørn, Kleppe, 18. juni 2015

Nye vinduer

Jeg er veldig godt fornøyd med den jobben TDVI har gjort for meg. Alt arbeid ble utført som avtalt og de var flink å rydde opp etter seg når arbeidet var fullført. Vinduer og terrassedør ble levert av Norwood i Polen, men de ser ut til å være av tilsvarende kvalitet som Gilje/Nordan. Selv om dette var en relativt «enkel» jobb, kan jeg trygt anbefale TVDI for andre :-).

Svein, Røyneberg, 3. juni 2015

Skifte av vinduer på enebolig

Fikk grundig befaring/er som inkluderte underleverandører som var med i anbudet (Rørlegger og Elektriker). Detaljert og ryddig kontrakt ble utarbeidet med fremdriftsplan. Vi har følt oss i trygge hender med omfattende rehabilitering av 3 etasjer i Enebolig. Opprinnelig anbud ble utvidet utover skifte av vinduer. Fremdrift og kommunikasjon i arbeidsperioden var god. Ekstraarbeid utført etter skriftlig avklaring i forkant. Kvalitet på arbeid bra.

Arild, Mosterøy, 29. mars 2015

Bytte terrasedør og vindu.

God kommunikasjon. Bra utført jobb. Etterlot stedet ryddig og bra.

Trudy, Hommersåk, 26. mars 2015

Nye vinduer og flere vinduer i stua

Vi gav anbudet vårt til Tak over Tak og angrer ikke - vi er kjempefornøyd! God pris og rask levering. Bedriften har driftige, høflige og svært flinke håndverkere. Vi skiftet vinduer, la ny terrasse og byttet tak på bolig - og alt ble utført etter avtale. Arbeidsfolkene ryddet bra etter seg hver dag. Mvh, Marte Skodje, Stavanger.

Marte, Stavanger, 10. feb. 2015

Skifertak

Pris og arbeid omtrent som forventet. Kort leveringstid og god service. De svarte ikke på et oppfølgingsspørsmål på mittanbud.no (i likhet med alle de andre som responderte på min forespørsel her).

Ilan, Stavanger, 11. april 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart