Siste evalueringer (6)

Skifte 5 vinduer i kjeller. mur.

Jeg valgte firmaet for å lage større vinduer i murvegg i tre rom. Var veldig fornøyd, så det har blitt en rekke annet arbeid de har utført. Veldig fornøyd med alt. God kommunikasjon underveis. Godt samarbeid med andre håndverkere jeg har hatt inne.

Anne, Åsgårdstrand, 21. jan. 2020

Snekker

En meget seriøs snekkerbedrift som utfører en real og skikkelig jobb, til avtalt pris. Vi vil benytte deres tjenester igjen, kan trygt anbefales.

Roar, Sandefjord, 28. okt. 2019

Sette inn dørkarm og dør

Kommer til avtalt tid og gjorde en god jobb, veldig fornøyd 👍.

Tor-Håkon, Tønsberg, 2. okt. 2019

Ferdigstillelse av ikea kjøkken og gulvlister på 1 soverom + stue og kjøkken.

Håndtverkerne ga et presist prisoverslag som de holdt. De var raske og utførte jobben på en god måte. En hylle som de spesiallaget ble først montert opp uten bakstykke, men da jeg var hjemme ble dette raskt opptaget, og feilen ble rettet på stedet. Jeg er fornøyd med sluttresultatet. Anbefales!

Iselin, Holmestrand, 9. juni 2018

Bygging av bar

De var veldig hyggelige, imøtekommende og fleksible! Vi er kjempefornøyde med jobben de har gjort for oss! Vil absolutt anbefale HR snekkerlag!

Ina, Tønsberg, 16. mai 2018

Kontor

Topp service ,anbefaler disse Norske håndverkerne tok fastpris til en OK sum og godt utført jobb etter avtale hurtig. Fikk mengder av forespørsler fra ymse firmaer som "jobbet effektivt for 350 Kr t " men når totalsum ble fremtvunget så var det Norske firmaer langt under i pris ! Mange av disse andre er rett å slett svindel firmaer som blender kunder med lave timepriser !

Rune, Tønsberg, 27. mars 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Mittag Bygg AS

5.0 8 evalueringer åsgårdstrand

Hedalen Byggservice AS

4.7 3 evalueringer åsgårdstrand

HR Snekkerlag AS

4.8 6 evalueringer åsgårdstrand