Siste evalueringer (6)

Male uthus

Hyggelige folk som jobbet effektivt. Det var litt kommunikasjonsproblemer underveis, men det løste seg. De er opptatt av å gjøre et arbeid som gir dem godt rykte og flere oppdrag.

Bjørn, Fredrikstad, 5. mai 2022

Maling av hytte i råde,østfold

Raskt, effektivt og med god kvalitet på arbeidet. Og alt til en meget god pris. Anbefales!

Joar, Saltnes, 20. des. 2021

Maling og noe rydding

To menn møtte til jobben. Ryddet, malte ute og inne, ryddet alt tilbake, og vasket etter seg. Hyggelige karer, profesjonelt utført arbeid, overkommelig pris. Anbefales på det varmeste! Hyggelige var de også - til tross for at jeg insisterte på at de skulle arbeide på id, som er en stor høytid i islam. Tommel opp!

Ellen, Moss, 4. juli 2021

Vask og maling av hus

Maling av enebolig - vask, skraping der nødvendig, maling ett strøk over det hele og to der nødvendig. Vi er kjempefornøyde. Rask respons, god befaring og dialog om jobben, svært god pris, meget god kvalitet på arbeidet, ryddige, pålitelige og effektive. Anbefales!

Tonje, Moss, 13. juni 2021

Male hus (toppstrøk)

Jerusalem malte hus og garasje med to toppstrøk Drygolin, inkludert forvask. De jobbet raskt og effektivt og sluttresultatet ble veldig bra - til en god pris. Kommunikasjonen var effektiv og de var punktlige ved oppmøte. Vi har allerede hyrt Jerusalem igjen for å også male gjerdene rundt veranda og platting.

Jon, Gamle fredrikstad, 27. april 2021

Male hytte utvendig

Vi er utrolig fornøyde med jobben som innebar maling av hytte, beising av platting, vasking og rensing av takrenner. Dyktige, trivelige og profesjonelle på alle områder til en god pris. Anbefaler disse videre på det varmeste. Mvh Victoria.

Victoria, Skjeberg, 24. april 2021
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

VARIG FASADE AS

4.8 12 evalueringerBetalt Moss

NOR-POL AS

4.4 8 evalueringerBetalt Greåker

Alto Byggservice AS

4.9 29 evalueringerBetalt Vestby