Siste evalueringer (6)

Gjerde inn hagen

Veldig fornøyd med resultatet og pris. Satt opp ca 45 meter gjerde i ulendt terreng med mye fjell. Prisen ble som forespeilet uten noen tillegg. Så nesten ut som de hadde støvsuget Hagen etter seg :-) ryddig og rent! Eneste minus er kanskje ventetiden før de begynte, men når de først kom igang var de raske og flinke. Anbefales ! !

Roy Sørengen, 21. juni 2018

Nytt gjerde

Helt greit utførelse, av hyggelig folk. Litt feil i fakturert pris i forhold til tilbudet, men det ryddet de opp i etter en kort diskusjon. Anbefales.

Timo Seppänen, 11. april 2018

Sette opp 85 meter nettinggjerde med høyde 1,80 meter,og to porter

Allsikring satte opp 1,80 m høyt nettinggjerde rundt min tomt med ulendt terreng på en side. De fant gode løsninger på alle utfordringer, og når jeg ønsket noe annerledes underveis ordnet de det med en gang. Alt ble solid, pent og funksjonelt. Jeg kommer til å ta kontakt med dem neste gang jeg har behov for slike tjenester, og jeg anbefaler dem på det varmeste.

Maria Lindgren, 16. nov. 2017

Ønsker pris på teppebankestativ * 4 ferdig oppsatt

Seriøst firma. Jobben ble godt utført, innen rimelig tid. Et av teppebankestativene ble plassert feil, noe bedriften raskt ordnet opp i.

Lene Klemmetsen, 9. nov. 2017

Flettverksgjerde

Rask responstid både på overlevering av tilbud og på selve jobben. Gjerde ble satt opp på en dag og det hele er et solid stykke arbeid. Jeg anbefaler Allsikring på det varmeste.

Geirr Karlsen, 11. okt. 2017

Bygge gjerde rundt hus

De skulle sette opp gjerde, og ga oss en grei pris, montøren som satte opp gjerdet gjorde en bra jobb og var veldig profesjonell. De brukte litt lang tid på å komme og starte, men når de først begynte gjorde de en veldig bra jobb!

Carl-fredrik Sørum Gulbrandsen, 6. sep. 2017
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

TAK-CONSULT AS

5 31 evalueringerBetalt Brevik

NOLT BYGG AS

4.8 34 evalueringerBetalt Holmestrand

Allsikring AS

4.8 6 evalueringer Sandefjord