Siste evalueringer (19)

Understøpe eksisterende grunnmur

Meget godt levert av gutta tok denne møkka jobben på strak arm som mange andre ikke ville ha til en ok pris og med en kjempe service kan trykt anbefales.

John Erik Halvorsen, 20. nov. 2019

Pusse og male metallrekkverk

Bra jobb, ingen forsinkelser.

Rolf Christian Malm, 28. mars 2019

Flislegge 9m2 gang

Bra jobb til avtalt pris.

Eivind Martin Løkken, 14. nov. 2018

Teglsteinsvegg

Veldig bra utført arbeid. Ble ferdig innen tiden og holdt seg til fastsatt pris. God kommunikasjon hele veien, med en god dialog på hvordan endelig resultat skulle bli. Super service og veldig hyggelige! Kan trygt anbefale dette videre.

Marthine Skogfelt, 10. okt. 2018

Slemming av vegger,lukke peishullet,åpne nytt peishull

Veldig fornøyd med jobben, bra pris,kommunikasjon og kvalitet.

Dinara Pohl, 9. okt. 2018

[firma valgt] - muring av hull i skorstein

Eier av deres konto var annen enn avtalt utfører. Hadde ikke husket å komme som avtalt. Sa jeg hadde tatt dagen fri for å være hjemme, så sa eier av denne kontoen han kunne komme etter 1. 5-2 timer. Noe han gjorde og jeg fikk utført jobben samme dag. + jobb utført avtalt dag - Glemt oppdrag er aldri bra! - Kontrakt ble ikke signert Konklusjon Gir dem en 4'er for å gjøre jobben samme dag. Bruk disse men påminn dem om avtalen 2-3 dager før.

Bård Olsen, 8. okt. 2018

Etablering av fundament til garasje

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført.

Glenn Andersen, 5. aug. 2018

Forskaling og støp av tak over ringmur

Veldig fornøyd. Armerte og forskalet dekke over frittstående teknisk rom, samt kantforskaling og armering til to stk. Plater på grunn. Utførte arbeidet som avtalt, og etter avtalt prisanbud. Effektive, dyktige og yter god kundebehandling og service. Kan absolutt anbefales.

Kim Rune Schinnes, 4. aug. 2018

Trapp i terreng

Ryddig kommunikasjon, leverte som avtalt mtp utførelse, kvalitet og tid. Anbefales!

Tom Eliassen, 27. juli 2018

Murerarbeid - reparasjon av utvendig trapp

Godt utført arbeid, veldig bra resultat. Noen småting rundt avtale med elektrikker og noe søppel i feil søppelkasse, men resultatet var veldig bra. Anbefales.

Håkon Liberg, 5. juni 2018

Støttemur og trapper i betong

Gjorde jobbben raskt og effektivt til avtalt tid og pris.

Brede Schreier, 30. mai 2018

Rive og bygge ny trapp

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Eneste lille å sette fingeren på er at vi ikke fikk en endelig sluttbefaring av jobben, men ikke noe stort problem. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Anbefales! Jeg kommer til å benytte disse gutta igjen.

Kim Syvaldsen, 22. mai 2018

Fundament og såle

Bærum murmester kom med et hyggelig tilbud, de leverte jobben til avtalt tid og pris og resultatet var upåklagelig. De stod også på utover kvelden for å hjelpe meg med å bli ferdig. Sergei var lett og komunisere med og veldig serviceinnstilt. Kommer til å bruke de igjen.

Karl-magnus Gustavsen, 25. mars 2018

Flytspackling ca 18 m2.

+ Utmärkt utfört arbete. + Snabba och effektiva. + Städade efter sig. - ändrade avtalad tid.

Lise-lotte Rost Vislie, 24. mars 2018

Liten murerjobb

Bra sluttresultat, men humpete vei til målet. Sergei er hyggelig og har et sterkt ønske om å levere et bra resultat. Fastpristilbud på antall dager, inkl. Materialer. Arbeidet tid = tilbud, men brukt kalendertid trakk ut i tid. Da noen av materialene ikke fantes i nærmeste byggevarehandel, ba de meg om å selv finne materialer. Det kunne de lett ha gjort selv via nettet. De var dessverre uvørne med tregulv og trapp. Jeg ble kompensert for dette.

Rayner Brøndrup, 15. mars 2018

"Bra sluttresultat" - takk for det, vi fokus på det mest, uansett hva Om arbeidstid: Rayner forsikret oss på den første befaring at panelen er tilhengelig på alle butiker i område ,men det var dessverre ikke son. Om uvørned gulv og trapp: Det var helt surprise for oss på den dagen når fartura har et fortfållsdato :) Fikk melding fra Rayner at han vil trekke 25% fra total beløp og betaler ikke hvis jeg aksepterer ikke det. det er veldig ekkelt

BÆRUM MURMESTER AS 15. mars 2018

Borring/ opphenging

Utrolig hyggelige, dyktige og effektive menn. Anbefales på det sterkeste!

Gunnhild Gravaas, 27. feb. 2018

Muring 1 m2 og pussing 24 m2

Meget bra utførelse. God fagmessig. Punktlig og hyggelig.

Else-margrete Gaarder, 6. nov. 2017

Legge xps isolasjon,radonduk,armering og støpe ny såle i 80kvm kjeller

Svært dyktig og profesjonelt firma. De tok over en jobb med å legge radonduk, isolasjon og betong. Jobben ble utført som avtalt, de fulgte opp tett hele veien for å sørge for at alt var avklart, og kom tilbake etter endt jobb for å se til at resultatet ble som planlagt. Hyggelige og blide ansatte som trygt kan anbefales dersom man har behov for et pålitelig og forutsigbart firma. Axel Kielland.

Axel Bastviken Kielland, 28. aug. 2017

Bytte utvendig panel gavlvegg

Bærum Murmester kom raskt i gang med arbeidet, som ble effektivt utført, med bra kvalitet. Ingen overraskelser. Hyggelige folk. Kan anbefales.

Ellen Klemsdal-le Borgne, 6. juli 2017
Vis flere evalueringer

Kart

Kart