Siste evalueringer (12)

Kjøkkenoppgradering

Damian pusset opp kjøkkenet vårt. Han var rask til å komme på visning og gjennomførte jobben til avtalt tid på en samvittighetsfull og god måte. Han var flink til å lytte til oss underveis og tilpasset arbeidet etter våre behov. Alt i alt fin type; anbefales:).

Awais, Lørenskog, 20. mars 2018

Gjøre om balkong til to soverom

Jobben gikk som planlagt.

Simen, Aurskog, 14. mars 2018

Legge parkett

Jobben ble gjort raskt og med en god utførelse! Selskapet kan anbefales.

Øyvind, Oslo, 18. feb. 2018

Gipsing/sparkling,maling,flislegging etc

Har gipset vegger, lagt nytt gulv og malt alle flater. Profesjonelt, nøyaktig og god utført arbeid. Pålitelige og løsningsorienterte folk som fikset alle utfordringer underveis og holdt alle avtaler, samt dokumenterte alle timer og utlegg. Vi har flere ting som skal fikses i nytt hus, og har allerede avtalt mer arbeid. Kan trygt anbefale disse til andre.

Vibeke, Tårnåsen, 23. des. 2017

Dele oppholdsrom på 2 soverom.

Tusen takk for faglig kjempe arbeid: sette opp 1 vegg og flytte 2. Vegg mot stua. Nå har jeg 3 soverom- glad og fornøyd. Taket også for ryddige kjøp av material og kvitteringer. Mvh Nina.

Nina, Oslo, 7. des. 2017

Montering av kvik kjøkken

Hyggelig fyr, god pris! Gapet kanskje litt høyt over akkurat dette kjøkkenet, det er ganske mange detaljer her, så jeg var ikke helt fornøyd i starten, det manglet en del «småtterier», men ved å forklare hva jeg synes manglet kom han raskt å fikset på det- gratis. Dermed tør jeg anbefale han videre:).

Camilla, Heer, 24. nov. 2017

Montere kledning på tilbygg og bygge veranda

Kom raskt på befaring og ga en god pris. Jobbet samvittighetsfullt og alltid positive. Lett å kommunisere med, og utførte jobben som vi ønsket. Vi bruker dem gjerne igjen. Anbefales.

Ingun, Fjerdingby, 22. okt. 2017

Støping av gulv

Kan Anbefale dette firmaet på det varmeste. Hyggelig, rimelig kontra andre tilbud her inne på mitt anbud, effektivt, nøyaktig og jobben bærer preg av profesjonalitet. Flislegger spurte etter hvilket firma som hadde gjort dette ettersom støpen var så bra og korrekt mtp helling mot sluk osv. Bra jobbet! Kommer til å bruke dere mer! :) 5 stjerner!

Richard, Årnes, 17. okt. 2017

Sette opp lettvegg og dør for å lage ekstra rom i uke 40

Jobben ble gjort profft. De kjøpte, leverte alt materiale kliss likt materiale brukt i resten av leil. Av utbygger. Utførte jobben innen tidsfristen, var hyggelige og tilgjengelige også på telefon. Ryddet etter seg. Meget fornøyd med de og vil helt sikkert bruke de videre til fremtidige jobber og kan trygt anbefale de. Også en fordel at Damian snakker godt norsk.

Atif, Nannestad, 15. okt. 2017

Demontering og montere av nytt kjøkken

Pålitelige og dyktige håndverkere. Snekret møbler, kjøkken og la fliser. Solide folk. Anbefales på det sterkeste.

Live, Oslo, 8. okt. 2017

Bytte av 5 dører med dørkarm

Dette er ikke dyktige håndverkere. Har akkurat lagt nytt gulv til 80. 000,- og de klarte å ødelegge den nye parketten min når de skulle bytte dører, nå knirker det og er svikt i gulvene mine for de har spikret og hamret ned i dem så jeg må ta opp hele parketten. Når de har saget inne i gangen min så har de saget mange stygge merker ned i parketten. Jobben de har gjort ser ikke bra ut og måtte tilkalle de mange ganger før det så litt bra ut.

Joachim, Oslo, 25. sep. 2017

Jeg anbefaler sterkt mot samarbeid med slike kunder.fikk en veldig god pris, profesjonell service og likevel er det ikke tilfredsstillende.Han sa også at etter å ha bytt døren i ett soverom 2 meter videre, begynte parkettgulvet å bevege seg. Alle våre eksisterende kunder er veldig fornøyd med oss ​​og uttrykker deres ønske om videre samarbeid.Jeg forstår ikke hvorfor noen prøver å skade et selskap som er i ferd med å utvikle slike kommentarer...

HÅNDVERKER & VASKESERVICE SABADASZ 13. okt. 2017

Bygging av terrasse og gravearbeid

De har bygget ferdig terrasse i hagen og blokk-gjerdet. Håndverkerne var engasjert og hadde klare ideer om hvordan jobben skulle gjøres, samtidig som de realiserte våre ønsker. Håndverkerne kom presis på jobb alle dager som vi avtalte. Vi har tenkt å bruke dem igjen.

Mohammed, Oslo, 9. juli 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

God Bedre Best AS

5.0 3 evalueringer Hvam

Håndverker & Vaskeservice Sabadasz

4.4 12 evalueringer Hvam