Siste evalueringer (41)

Helsparkle strie/sponplate

Veldig godt fornøyd med arbeidet som ble utført. Hyggelig, profesjonell og rimelig pris.

Ken, Vollen, 10. okt. 2021

Sparkling og pussing

Veldig bra utført arbeid. Noe vansklig å planlegge arbeid da det skulle utføres andre jobber samtidig som de gjorde jobben.

Ole-Kristian, Oslo, 26. juli 2021

Helsparkle strietapet stue og gang

Ibragim og hans kollega gjorde en super jobb. De helsparklet stue og gang, samt malte. Anbefales!

Malini, Oslo, 30. juni 2021

Male hus og garasje

Ærlig, effektiv, nøye og god pris!

Marte, Gullaug, 12. mai 2021

Maling av enebolig utvendig torpfjellet 51 heggedal

Veldig bra gjennomføring med hensyn på kvalitet , ryddighet, kommunikasjon og pålitelighet.

Tore, Heggedal, 4. mai 2021

Sparkling,maling og listing

Väldigt ryddiga, pålitliga, effektiva och prisvärda. Lätta att kommunicera med. Pussade opp min stue med maling, sparkling å gulv lister. Gjorde även litt snekker jobb på ett fönster/karm som jag blev väldigt förnöjd med. Väldigt förnöjd med jobben dom gjorde. Kommer bruka dom igen till oppussing av kjökken om kort. Terningkasst 6. Tack boys.

Daniel, Oslo, 29. april 2021

Male hus utvendig

Pliktoppfyllende, pålitelig, effektiv og opptatt av kvalitet. Ibra er en veldig hyggelig fyr, som jeg absolutt kan anbefale.

Bente, Vettre, 7. okt. 2020

Helsparkling og maling av stue

Strålende!

Jon, Asker, 2. juli 2020

Utvendig maling sveitservilla i asker

Veldig bra kar!

Henning, Oslo, 4. mai 2020

Rive og legge nytt gulv

La gulv + lister i leilighet, og resultatet ble perfekt. Pga korona-karantene hadde vi ikke mulighet til å komme til leiligheten før arbeidet var gjennomført, men Ibragim var veldig behjelpelig med å ordne slik at vi gulvet ble lagt slik vi ønsket, og var fleksibel når det var behov for å gjøre mer arbeid en det som var avtalt på forhånd. Anbefales :).

Anders, Oslo, 18. mars 2020

Maling

Punktlig, effektivt og god kvalitet i gjennomføring av malejobb av 48 kvm leilighet inkl kjøkkeninnredning. God kommunikasjon helt fra begynnelsen og nøye på befaring gjorde at dette gikk meget smidig.

Mads, Oslo, 4. feb. 2020

Legge nytt laminatgulv (samt rive eksisterende gulv)

Ibra gjorde en god jobb ved legging av laminatgulv og var hyggelig. Denne gjengen vil vi absolutt bruke igjen!

Margaret, Oslo, 4. feb. 2020

Montering av ikea kjøkken overskap,asap,2000

Det ble kjempefint!

Hanne, Oslo, 30. jan. 2020

Rive og legge nytt gulv samt tette to hull i vegg

Raske i tilbakemelding, både kjøpte inn material, og la gulv til avtalt pris. Vil absolutt bruke de igjen.

Oda, Oslo, 30. jan. 2020

Utvendig vask og maling av enebolig.

Godt gjennomført malejobb av enebolig.

Stine, Lommedalen, 27. jan. 2020

Beise/male enebolig

Veldig fornøyd.

Arve, Heggedal, 25. jan. 2020

Gulvlegging kjøkken og ev. gang

Effektivt og profesjonelt jobbet.

Ståle, Oslo, 21. nov. 2019

Tapetsering

Bra arbeid, kjapt utført.

Erik, Oslo, 10. nov. 2019

Legge nytt gulv på 30m2 stor stue

Gjorde jobben, effektivt og til god pris og kvalitet.

Cathrine, Oslo, 5. okt. 2019

Sette opp og montere skap og hyller

Nøyaktige, høflige og rimelige. Anbefales virkelig.

Tobias, Oslo, 11. sep. 2019

Maling og tapetsering

Godt arbeid og hyggelige folk. Ferdig til tiden. Anbefales.

Mari, Oslo, 1. sep. 2019

Maling av ca 120 m2 enebolig

Kvalitet i utført arbeid i tillegg til konkurranse dyktig pris. Ibra er flink til å informere hva som skal gjøres og kommer med anbefalinger. Guttene snakker flytende norsk og er hyggelige.

Ann, Nesbru, 21. aug. 2019

Male leilighet på 36 kvm

Bra jobb. Ryddig kommunikasjon.

David, Oslo, 17. aug. 2019

Maling av en utendørs vegg ca 60 m2

Jobben ble utført med godt kvalitet i avtalt tid.

Dzmitry, Kolsås, 30. juli 2019

Maling av 80 m2 enebolig - 1 og 1/2 etasje

Veldig heldig med valg av firma fra "Mitt anbud". Ibra og hans team imponerte fra første stund. Stor faglig dyktighet og kvalitet over arbeidet - grundig vask av huset, skraping og 2 strøk med maling Resultatet ble over all forventing. Alt til avtalt tid og pris. Ibra og hans medarbeidere var arbeidssomme, effektive, hyggelige og høflige. Vi ble hele tiden underettet om fremdrift og avvik. Ekstra jobb med en vinduslist var ikke noe problem. Underveis hadde vi også gode og interessante samtaler med teamet. Vi er imponert over hva Ibra har fått til etter at han kom til Norge. Dette firma kan vi anbefale på det aller sterkeste. 28. Juli 2019. Liv & Gunnar Skogen.

Gunnar, Lier, 28. juli 2019

Maling av stue/kjøkken og gang (ca 35-40 kvm)

Jeg er veldig fornøyd med malerjobben Ibra og hans kollega gjorde i leiligheten min. De var pålitelige og gjorde en veldig god jobb. Kan anbefales!

Thomas, Oslo, 14. juli 2019

Male et rom og tak

Måtte få malt et stort rom, åpen kjøkken og stue. Dette hastet, fikk bra pristilbud fra dette firmaet og er super fornøyd med hele prosessen. Gikk som avtalt, raske, grundige og hyggelige folk som leverte et kjempefint resultat. Ryddige og nøyaktige. Anbefales på det varmeste!

Randi, Oslo, 21. juni 2019

Maling av tak i stue/kjøkken + sparkling av overgang til vegg

De leverte nydelig arbeid, var raske og effektive. De kom alltid til avtalt tid og holdt meg løpende orientert. Arbeidsplassen holdt de ryddig, og de var høflige og hyggelige. Jeg kan på det varmeste anbefale Ibra og hans medarbeidere. Takk for flott arbeid!

Hilde, Drøbak, 28. mai 2019

Maling innendørs. 2 rom m/ skråtak.

Meget fornøyd med hele prosessen. Rask til å svare og følge opp. Og meget ryddig og tydelig kommunikasjon underveis. Møtte alltid opp til avtalt tid. God kvalitet på jobben som ble utført. Effektiv og nøye. Pent håndverk. Holdt det ryddig. Trivelige og blide karer. Vi kommer til å spørre Ibra og hans kompanjong om å utføre flere malingsoppdrag her.

Elin, Krokkleiva, 2. mai 2019

Tapetsering av en vegg

Vi var veldig fornøyde med resultatet. Veggen med tapet ble veldig fin, og jevn. Det var godt kommunikasjon både før og under arbeidet. De var profesjonelle og vi kan gjerne tenkes å bruke Ibra igjen om vi skal tapetsere mer.

Heidi, Oslo, 1. mai 2019

Male tak ca 70 m2 i enebolig

Veldig bra jobb, og hyggelige karer!

Ana, Hokksund, 18. april 2019

Hjelp med tapetsering

Jeg er veldig fornøyd med jobben Ibra og hans kollega har gjort. Jeg trengte hjelp med tapetsering av to vegger. Den ene veggen var litt komplisert fordi det var mye mønster på tapeten. Det ble kjempefint, og mønsterrapportene stemmer på millimeteren. Ibra var også grei å forholde seg til på forhånd, han kom da han skulle, og det var ryddig og ordentlig da de var ferdige. Kan absolutt anbefales.

Elin, Oslo, 25. jan. 2019

Montering av ikea kjøkken

Ibra er en utrolig grundig, pålitelig og kvalitetsbevisst leverandør. Han kommer når han lover, og avslutter ikke oppdraget før han er 100% ferdig. Hos meg monterte han et komplett kjøkken, og kom med gode forslag til løsninger underveis. Senere har han kommet tilbake for å sparkle og male en vegg, samt skru opp et entretak. Alt til en svært gunstig pris og med like høy faglig kvalitet.

Berit, Nesøya, 5. nov. 2018

Beising rekkehus

Veldig godt fornøyd med arbeidet disse utførte. Møtte opp til av avtalt tid. Vasket og beiset huset, malte vinduer og verandadører. Pent utført, hyggelige karer! Fikk utført jobben, til for oss, en hyggelig pris! Anbefaler gjerne disse. Hilsen fornøyd huseier Ulsrud.

Morten, Oslo, 14. juli 2018

Maling av gang,tak og vegger

Ibra gjorde en fantastisk bra jobb. De malte nøyaktigt og fint. Kom som avtalt og ble ferdige til avtalt tid. Hyggelige og trivelige karer med godt humør. Anbefales! !

Ole, Oslo, 15. juni 2018

Beising av hus

De har utført en fantastisk jobb på en rimelig pris innen kort tid. De jobber 2-4 folk. De er veldig vennlige og profesjonelle folk. Huset er vasket først. Et par dager senere har de kommet til å beise hele huset og listverk rundt vinduene, to strøk. Hele jobben, inkludering vasking ble utført i fire dager. Vi er kjempe fornøyde med resultatet. Null problem, sterk anbefales!

Ismail, Fagerstrand, 10. juni 2018

Maling av 130 m2 enebolig

Vi har hatt gleden av å fått vår enebolig + lagerhus malt på utsiden med to strøk av Ibra og hans team. Kort fortalt: Meget flinke, raske, dyktige, presise, hyggelige og pålitelige gutter. Kan absolutt anbefales! De har gjort en strålende jobb for oss. Hilsen to kjempefornøyde huseiere fra Asker.

Berit, Borgen, 8. juni 2018

Maling av hus

Grundig vask og maling av fasade.

Sverre, Oslo, 3. juni 2018

Vask og maling av gavlvegg - 2 øverste etasjer på enebolig i tre plan.

Ganske kort - jobben ble utført til vår fulle tilfredshet til en hyggelig pris. Vi er blitt kjent med en utmerket representant for våre nye landsmenn. Han snakker utmerket norsk og har bodd i Norge i 15 år. Han har de egenskaper som skal til for å lykkes: Han er tydeligvis faglig dyktig, han er punktlig og overholder avtaler og varsler ved avvik. Vi kan anbefale ham på det varmeste.

Jon, Ski, 16. sep. 2017

Maling av 230m2 enebolig og 33m2 garasje inkludert betong vegger

Ibragim og hans kollegaer malte hele huset, balkong, trapp og garasje hjemme hos meg. De sto på fra første arbeidsdag og jobben ble meget bra utført. De er også meget sympatiske og er alltid i godt humør noe som er alltid er hyggelig når du skal ha arbeidere hjemme hos deg. Det ble noen små endringer underveis og forandringer i forhold til avtalt arbeid men disse guttene hadde ingen problemer med dette. Kan på det varmeste anbefale dette firma ☺️.

Robert, Fetsund, 30. juli 2017

Innvendig maling av balkong

Meget godt utført arbeid, kunne begynne rask, jobbet kjapt og effektivt. Arbeidet besto i å male to vegg og taket på balkongen. Han er veldig hyggelig og pålitelig så jeg trygt anbefale.

Movsar, Oslo, 21. juli 2017
Vis flere evalueringer

Kart