Siste evalueringer (48)

Sparkling og evt maling av 3-etasjers trappeområde

Veldig fornøyd med Colør. Jobben ble gjort innenfor avtalt frist og med god kvalitet.

Andreas, Trondheim, 26. sep. 2019

Maling innvendig rekkehus

Profesjonelt, effektivt og godt gjennomført . Ting på veggene ble maskert eller skrudd ned. Meget pent resultat, fullstendig uten søl og til en hyggelig pris. I tillegg var folkene veldig hyggelige, fleksible og hjelpsomme (spesielt da vi oppdaget at vi hadde valgt feil farge og måtte bytte). Vi er rett og slett veldig fornøyde og kan anbefale Colør på det varmeste.

Åsmund, Trondheim, 18. sep. 2019

Skal ha skrapet og malt huset 2 strøk utvendig

Jobben ble gjort som avtalt og på kortere tid. Nøyaktig og grundig arbeid. Småting vi påpekte underveis ble fikset raskt og effektivt. Ryddig og pålitelig, rask respons på alle henvendelser. God pris, ingen overraskende tillegg. Vi bruker gjerne firmaet igjen, og kan trygt anbefale andre å bruke dem. Torstein Siegel.

Torstein, Trondheim, 17. aug. 2019

Lady våtromssystem på bad+beton cire gulv

Grundig og flink gjeng som leverer godt gjennomført håndtverk. Hos oss var det legging av lady våtromssystem på vegg, og beton cire på gulv på et bad. Og lady våtromstapet og på bad nr 2. Vi har ingenting å utsette på sluttarbeidet.

Kjersti, Trondheim, 16. april 2019

Skal pusse opp en 70 kvm kjeller

Colør har gjort en meget grundig jobb. Ryddige og god oppfølging. Hyggelige arbeidere, og god dialog. Har informert om endringer og holdt pris som avtalt. Vil anbefale dem på det varmeste.

Maria, Trondheim, 16. april 2019

Legging av 8 kvm våtromsbelegg 3 utv hjørner 4 gulvsluk

Fint arbeid med gulvleggingen. Til en meget hyggelig pris. Colør måtte komme tilbake en ekstra gang, da jeg hadde fått for lite vinyl, de kom tilbake uten ekstra kostnad. Veldig fornøyd.

Gjøran, Hommelvik, 16. april 2019

Legging av vinylgulv på bad

Jobben ble utført til avtalt pris. Kvaliteten på utført arbeide var etter min vurdering god. Håndverkeren måtte gjøre om noe av arbeidet og fulgte opp dette på en meget samvittighetsfull måte. Vil bruke Colør ved andre anledninger også.

Tore, Trondheim, 26. mars 2019

Gulvbelegg montering på bad 8-9 m2

En godt utført jobb, med god kommunikasjon gjennom hele arbeidet. Colør AS har vært fleksible og vært veldig profesjonelle. Ingen overraskelser på pris etter utført jobb. Etter gjennomført jobb, ønsket jeg ferdigbefaring på noen små utbedringer. Her har Colør AS vært veldig behjelpelige og utbedret de små tingene jeg henviste til, uten ekstra kostnader. Jeg har vært veldig fornøyd med Colør AS og anbefaler de på det sterkeste.

Niels, Trondheim, 28. feb. 2019

Oppussing av 2 etg i tomannsbolig

Anbefaler COLØR på det sterkeste. Godt gjennomført arbeid til fornuftig pris.

Tor, Trondheim, 27. feb. 2019

Maling av tak

Jeg var fornøyd med arbeidet, de satte inn ekstra mann og ble ferdig som avtalt.

Sissel, Saupstad, 26. feb. 2019

Utbedring av vinylgulv rundt sluk

Veldig fornøyd med jobben Colør AS utførte på badet mitt. Det ble gjort raskt og til en god pris, og jeg var svært fornøyd med resultatet.

Bendik, Trondheim, 8. feb. 2019

Legging av vinyl gulvbelegg,ca 90-100 kvm

Kjempebra arbeid. Colør gir seg ikke før alt er gjort skikkelig, og de forsikrer seg om at kvaliteten på arbeidet er den beste før de avslutter prosjektet. Hos oss la de vinylgulv, og noen av skjøtene var utfordrende å få til. De har derfor kommet tilbake for å orde det og ønsker også å følge det opp framover. De holder det de lover og er god på informasjon og kommunikasjon. Kan anbefales :).

Urd, Ler, 3. des. 2018

Maling av innvendig tak

Maling av tak og taklister på ca 70 m2, stue, kjøkken, kontor og gang. Rask og deltaljert anbud etter befaring. Jobben gjort raskt og effektivt. Ryddig. Ryddet opp etter endt arbeidsdag, så det var helt greit å bo i stua og kjøkkenet i prosessen. Forbøyd med resultatet. Vi vil gjerne velge dette firmaet igjen ved senere anledning, midt i leia når det gjelder pris, en veldig hyggelig og omgjengelig håndverker.

Hege, Malvik, 13. nov. 2018

Helsparkling av vegg med malt glassfiberstrie

Jobben ble startet på avtalt tid og utført på en profesjonell måte og med god kvalitet. De viste stor fleksibilitet og utførte et ønsket tilleggsoppdrag dagen etter at behovet var meldt. Svært positiv og hyggelig å ha som leverandør, kan gi de beste anbefalinger og stiller gjerne som referanse.

Arvid, Vikhammer, 12. nov. 2018

Legge laminat

Veldig hyggelige og høflige folk, som utflørte svært godt håndverk og jobbet flittig. De var imøtekommende på forandringer i arbeidsplanen underveis og de kom med svært gode løsningsforslag, som viser at de har mye erfaring. Kan absolutt anbefale dette firmaet videre og kommer selv til å bruke dem igjen når neste renovering står for tur!

Bettina, Trondheim, 11. nov. 2018

Listing av leilighet

Søkte etter en petimeter snekker da jeg selv er nøye med detaljene. Trengte hjelp til å liste høye profilerte lister og litt annen smålisting. Fikk en snekker man ser har yrkesstolthet, for så fine skjøter er det lenge siden jeg har sett. Akkurat det jeg var ute etter :) Stort smil og tommel opp.

Camilla, Trondheim, 5. nov. 2018

Legge parkett i stue

Alex og Co i Colør pusset opp stua vår (3 rom) og la ny parkett. Pålitlighet og kommunikasjon var veldig bra, og utfordringer underveis (skeivt gulv og tak) ble løst på profesjonell måte. Bruker gjerne Colør igjen! Mvh Fridtjov Ravn Munkvold.

Fridtjov, Trondheim, 5. nov. 2018

Oppføring av bad. (bederomsplater og våtromsbelegg)

Veldig fornøyd med arbeidet. Og god kommunikasjon underveis. Enkel og greit firma å ha med å gjøre.

Frank, Trondheim, 27. okt. 2018

Maling 50 kvm av leilighet

Vi leide inn Alex og Colør for å sparkle, pusse og male ca. 50kvm av vår leilighet. Alex var veldig dyktig fra første sekund. Befaringen før jobben ble utført var meget grundig og betryggende slik at vi fikk utført akkurat hva vi ønsket. Jobben ble utført innenfor tidsrammen vi satte og ble utført på en svært god måte. Kan varmt anbefale Alex og Colør AS til alle som måtte ha behov for dyktige håndverkere.

Jan, Trondheim, 11. okt. 2018

Maling av fasade i sameie

Vi fikk i mai/juni 2019 malt fasadene av byggene i vårt sameie. 11 enheter / 44 leiligheter. Vi er strålende fornøyde med jobben som er gjort, både sluttresultat og kommunikasjonen underveis! Det var tydelig at de tok jobben seriøst, og det var også ryddig og pent på området hele tiden. Må også skryte over kommunikasjonen med Alex, som alltid svarte kjapt og hadde en hyggelig tone. Var det noe vi pirket på, så ble det ordnet dagen etter. Som sagt, vi er strålende fornøyd, og vil på det sterkeste anbefale dette firmaet hvis du/dere skal male. Vi fikk i tillegg en veldig god pris. Vi kommer definitivt til å velge samme firma neste gang!

Marianne, Tiller, 21. sep. 2018

Fasadespyling og malig av 580 m2 industrivegg - nedre ila 30,trondheim

Alex fra Colør AS var veldig profesjonell og hyggelig, og sammen med en kollega har de vasket, grunnet og malet en 600m2 vegg i Nedre Ila 30 og 180m2 vegg i Skolegata 10 som var en del av Trondheim Gatekunstfestival, Vi setter stor pris på deres jobb fordi uten denne delen med forberedelsen og revitalisering, kunne vi ikke få kunstverk på veggen. Anbefales sterkt! ! !

Andrea, Trondheim, 20. aug. 2018

Sparkling,pussing og maling.

Jobben besto av å legge gips i tak og vegger i 2 etasjer, samt sparkling, pussing og maling. Listefritt over alt. Meget dyktige i jobben sin i både utførelse og framgangsmåte. Ingen snarveier og lettvinte løsninger for å bli ferdig fort, her tok de seg tid til å få det perfekte resultat. Andre håndtverkere påpekte også underveis mens de var her hvor dyktige disse folkene var. Anbefaler dette firmaet på det sterkeste.

Audun, Tiller, 7. aug. 2018

Helsparkling av vegger i leilighet og legging av klikk-parkett soverom

Jeg er kjempefornøyd med helsparklingen av vegger og malingen Colør gjorde hos meg. Veldig god kommunikasjon, god pris og veldig godt resultat. Anbefaler dem med glede!

Gjertrud, Trondheim, 2. aug. 2018

Legging av gulvbelegg 6m2

Punktlig, følger forskrifter, gjør avtalt arbeid og generelt sett trivelige folk!

Martin, Trondheim, 24. juli 2018

Lett rehabilitering av leilighet

Ryddige og flinke folk, godt utført arbeid til avtalt pris.

Per, Trondheim, 23. juli 2018

Gipsing av vegg og tak samt sparkling og maling

Colør AS har utført snekkerarbeid på tak, gulv og vegg på kjøkken og stua. Anbefales da de utfører med nøyaktighet og er dessuten kreative på gode løsninger. Hyggelig og alltid i godt humør.

Laila, Hommelvik, 5. juli 2018

Legge våtromsbelegg på baderom byåsen

Kjempefornøyd med nytt bad!

Hilde, Trondheim, 18. juni 2018

Legging av vinylgulv på bad 8kv.

Flott jobba anbefales. Dyktige folk. Opp pussing av bad. Storfornøyd.

Bjørnar, Trondheim, 31. mai 2018

Gulvlegging

Arbeidet omfattet legging av laminat gulv på stue og kjøkken. Er godt fornøyd med COLØR AS som utførte oppdraget. Ryddig, løsningsorientert, enkel å kommunisere med og holder avtaler.

Joakim, Tiller, 8. mai 2018

Sparkling/maling av strie på vegg ca 80 m2 og maling tak ca 40 m2

Colør as møtte opp presis til avtalt tid, og gjorde jobben raskt og til avtalt pris. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og setter gjerne bort eventuelle senere jobber til dem også. Trivelige folk er de også.

Ole-Einar, Vikhammer, 21. april 2018

Avrette kjellergulv

Kjapt utført og til en OK pris.

Roar, Heimdal, 5. april 2018

Maling innvendig

Fantastisk service og utførelse av sparkling, maling, innsetting av dører og opplisting. Alt ble gjort til avtalt tid og ingen uforutsatte ekstra regninger. Dette er et firma jeg trygt kan anbefale.

Ingar, Trondheim, 24. mars 2018

Legge gulvbelegg på badegulv

God service. De er flinke til å følge opp kunden og gi informasjon om videre forløp.

Vidar, Klæbu, 15. mars 2018

Legging epoxygulv

Hei ! Jeg er så fornøyd med dette firma ! 2 knallbra karer som jeg hadde en fin møte med og så var avtalt jobben. Ingen problemer,positive folk ,tøffe og bra tenkende folk ! Anbefaler detta firma uten tvil,er kjempefornøyd, Bra jobbet :).

Karl, Melhus, 12. feb. 2018

Legge flis eller belegg på baderomsgulv

Colør AS svarte kjapt på jobben og kom på befaring. Fikk fast pris, veldig fornøyd med det. Det ble heller ingen ekstra kostnader. De er nøye og resultatet ble svært bra tross dårlig utgangspunkt. Anbefaler å bruke de om du skal ha noe gjort, de gjorde jobben til avtalt tid og er hyggelige. Superfornøyd med mitt nye badegulv, de er også behjelpelige med innkjøp av materialer og bringer dette til din bolig, flott for meg som ikke har bil.

Christina, Trondheim, 30. jan. 2018

Legge gulvbelegg

Rask tilbakemelding på anbudet. Kom på befaring og fikk jobben gjort til avtalt pris. Bra kommunikasjon. Ryddig og hyggelig. Kjempe fornøyd med gulvbelegge på badet.

Ali, Trondheim, 7. jan. 2018

Flis på eksisterende flis

Utsøkt finish på flisleggingen. Ferdig til avtalt tid, og til avtalt pris. Anbefales.

Henrik, Trondheim, 15. des. 2017

Legging av våtromsbelegg på vaskerom

Flott utført arbeid. Raskt og effektivt.

Michael, Spongdal, 7. des. 2017

Pusse opp gang 5 kvm

Pusset opp gang på 5 kvm. Gangen var strippet. Montering av tak, vegger, gulv, listverk gjort på 2 dager. Jobben ble utført raskt og effektiv. Trivelige håndverkere. Service innstilt, hyggelige, ryddige. Anbefales.

Ailin, Trondheim, 23. nov. 2017

Oppussing stue,gang og trapp

Kjempefornøyd med jobben guttene i Colør har gjort hos oss! Stort prosjekt som besto av oppussing av stue og gang samt fornying av trapper og skifte av ytterdør. Resultatet enda bedre enn forventet, pris som avtalt! Følte oss veldig godt ivaretatt, jobben ble utført som avtalt og guttene sto virkelig på for å komme i mål. De er faglig dyktige, veldig trivelige, pålitelige - anbefales på det sterkeste.

Julie, Tiller, 22. nov. 2017

Maling av flislagt baderomsgulv

Bra oppfølging fra Alex - Positiv service - Vi fikk råd om å flislegge badegulv og samtidig laget riktig fall på badegulvet - Vi fikk også malt takene i leiligheten - Raskt og ryddig jobb utført til avtalt tid og pris - Vi kan anbefale Colør videre.

Vidar, Trondheim, 17. nov. 2017

Oppussing soverom. nye vegger og nytt gulv.

Colør stilte raskt opp, ga et godt. Grundig og spesifisert tilbud. Var behjelpelig med brosyrer og sparring i valg av materialle. Svarte raskt på henvendelser. Anbefalles.

Anders, Trondheim, 3. nov. 2017

Maling av 2 soverom på 8 og 12 m2

Maling av tak,vegger i soverom og gang. De kom hurtig på befaring og kom med det beste tilbudet på pris. Jobben ble gjort til avtalt tid og arbeidet var fint gjort. Kan anbefale dette firma.

Eli, Trondheim, 29. okt. 2017

Listing av gang.

Colør AS har utført listing av gang i min bolig. Meget fornøyd med utførelse av arbeid og pris. Ingen overraskelser undervegs eller prispåslag! Virker til og være en ryddig og ærlig bedrift! Stig Roar Marstad.

Stig, Saksvik, 18. okt. 2017

Pusse opp 1 soverom på 13 kv.m

Firmaet gjorde et meget godt utført håndverkt. Dyktig og pålitelig.

John, Trondheim, 18. okt. 2017

Legging av våtromsvinyl

God og raskt utført jobb. Anbefales.

Eskil, Trondheim, 18. okt. 2017

Sparkling og maling av kontorlandskap

Brukte Colør til å sparkle og male tak og vegger på et ganske stort kontorlokale. Arbeidet ble gjort raskt og effektivt med prima resultat og til veldig konkurransedyktig pris. Snakker svensk og kommunikasjon og oppfølging fra deres side er upåklagelig. De har allerede fått neste prosjekt med gulvlegging hos oss og vi velger garantert Colør igjen.

Stian, Trondheim, 4. okt. 2017

Legging av våtromsbelegg

Hei, jeg brukte Colør til å legge våtromsbelegg på badet mitt, de var best på pris og de ga god service og resultatet ble kjempe fint. Anbefales Mvh. Dalhus.

Frode, Lensvik, 29. sep. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Argon Elektro AS

4.7 201 evalueringer Trondheim

Bygg & Service Jan Kucharski

4.8 217 evalueringer Trondheim

Skill Services AS

5.0 59 evalueringer Trondheim