Siste evalueringer (13)

Sette opp plankegjerde ca 10 m langt

Oppsetting av plankegjerde rundt deler av terrassen: Jeg er fornøyd fra A til Å. Raskt frammøte på befaring, kjapt overslag over tidsbruk, materialbruk og kostnad. Jeg fikk god orientering om hvordan de ville gå til verks, likeså gjennomgang om en del detaljer i utformingen. Grei avtale om arbeidsstart, punktlig frammøte, arbeidet effektivt gjennomført på kortere tid enn forventet. Godt og presist håndverk, sluttresultat med tiltalende utseende. Konklusjon: Anbefaler gjerne Mikodan Bygg Daniel Miko.

Margrete Willoch, 23. april 2019

Legge gulv på stue

Mikodan har lagt nytt gulv og satt på nytt listverk på stuen vår. Supert utført arbeid! Møter opp til avtalt tid, er effektiv og rydder opp etter endt arbeidsdag. Veldig fornøyd og vi bruker gjerne Mikodan ved en senere anledning.

Helen Eik Myrvold, 10. okt. 2018

Bygging av 2 terasser over inngangsparti

Vi fikk bygget to nye inngangsparti på huset samt et tak over terrassen. De var veldig nøye og gjorde skikkelig arbeid. Det tok litt lengre tid enn vi trodde, men kvaliteten på arbeidet var utrolig bra.

Ida Huus Waagen, 12. sep. 2018

Innsetting av ny ytterdør - nytt kjøkkengolv - ny terrasse

Det ble satt inn ny ytterdør og bygd terrasse. Arbeidet ble utført raskt og gjort en solid jobb til rimelig og avtalt pris.

Tore Haugen, 5. juni 2018

Riving,avretting og snekkering

Løsningsorientert, tilgjengelig og kjapt gjennomført jobb.

Inga Dahle Aagård, 31. mai 2018

Legge nye terrassebord på veranda

Vi fikk byttet benkeplate på kjøkken og lagt nye terrassebord på verandaen og Mikodan var svært effektive, men nøyaktige og veldig presise. Vi er veldig fornøyd med arbeidet de utførte hos oss. De var ryddige og holdt alle avtaler.

Tina Nanina Sørevik, 11. mai 2018

Riving av peis og legge nytt gulv

Fikk jobben utført effektivt og bra. Pliktoppfyllende og møtte alltid opp til avtalt tidspunkt!

Lena Eriksen, 25. april 2018

Diverse snekkerarbeid (flytte innerdør,åpne vegg/ tak,skjære til benkeplater kjøkken ++)

Mikodan Bygg utførte arbeidet raskt og effektivt, og til avtalt tid. Var veldig grei å kommunisere med underveis, og lyttet hele veien til hva vi ønsket. Jobben innebar flytting av innvendig dør, sette opp ny vegg, samt lydisolere gammel vegg og montere kjøkken med hvitevarer og benkeplater. Det ble også montert lister, og helsparklet et rom. Pent resultat. Vi er veldig fornøyde med jobben Daniel utførte hos oss!

Ingeborg Sand, 15. feb. 2018

Oppusing av 20 kvm soverom

Vi brukte Mikodan bygg til oppussing av vår soverom . De la ny parkett, sparklet og malte vegger,og satte opp lettvegg og gips,Sett inn nye dører . Vi er svært fornøyde med resultatet. Mikodan bygg har vært nøyaktige og levert god kvalitet. De har også vært ryddige og serviceorientert. Vi fikk god beskrivelse av jobben de skulle gjøre og standardkontrakt på forhånd. Samarbeidet underveis har vært utmerket. Vi kan trygt anbefale Mikodan bygg.

Zuzana Bujnakova, 11. feb. 2018

Oppussing av 18 kvm soverom.

Veldig bra utført! Det ble lektet ut og etterisolert på tre vegger, og satt opp en helt ny vegg. Taket ble også lektet ned og isolert, og deretter laget lydhimling. Det ble satt inn to nye vinduer og en dør. Rommet ble så gipset i moderne stil uten lister. Det ble sparklet og malt,og lagt nytt gulv. Resultatet ble helt perfekt. Anbefales!

Daniel Ngoc Ngo, 5. feb. 2018

Bygge carport

Godt fornøyd med utført arbeid og pris på bygging av carport for 2 biler. Jobben ble utført raskt og etter avtalt tidsskjema. God servise under planleggingen. Møtte opp til avtalt tid.

Aksel Østerli, 29. nov. 2017

Bygge ut platting og sette opp gjerde

Dette er en snekker jeg vil anbefale videre. Pliktoppfyllende, nøyaktig, effektiv, imøtekommende. I vårt tilfelle var d en platting som skulle bygges ut 1 meter i bredden og 6 meter i lengden, samt bygge ett gjerde (med port) langs verandaen, på 8 meter. Vi er veldig fornøyd med jobben MikoDan Bygg har utført hjemme hos oss.

Karin Hovd, 27. okt. 2017

Riving innvendige vegger og opprydding

Godt utført jobb. Holdt avtaler og møtte presis.

Jon Birger Ustad, 11. okt. 2017
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2017

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Daniel Miko
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2017-06-15
Bransje
43.320 Snekkerarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 21-08-2019 10:46:56
Se hele regnskapet til MIKODAN BYGG DANIEL MIKO på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart

Kart