Siste evalueringer (36)

Sette opp plater på vegg

Rask og god hjelp. Jobben utført til rett tid og ihht til avtale. Anbefales.

Magnus, Oslo, 10. mars 2022

Skifte 4 innerdører

Fint og raskt levert til god pris.

Ole, Oslo, 9. des. 2021

Lekte ut vegger + mulig tak

Veldig fornøyd med jobben Expat Bygg har gjort hos oss. Effektiv og meget god kommunikasjon underveis. Kom på kort varsel og lektet både vegger og tak.

Mads, Oslo, 3. aug. 2021

Listing av 3 soverom og gang

Godt arbeide og fin fyr. Mister 1 stjerne fordi han kom en time for sent uten å varsle. Kommer til å bruke dem igjen.

Vidar, Oslo, 7. juni 2021

Totaloppussing av kjøkken

Expat gjorde ein utmerka jobb med totaloppussing av kjøkkenet vårt. Jobben omfatta riving, flytting av ein vegg, utjamning av golv, maling, montering av nytt kjøkken, røyr- og elarbeid etc. Alt vart utført med god kvalitet, til avtalt tid og til ein konkurransedyktig pris. Vi hadde effektiv dialog undervegs, og Expat kom med gode råd om justeringar og tilpassingar. Arbeidet vart leia av Andrius, som er profesjonell, serviceorientert og påliteleg.

Sigurd, Oslo, 19. april 2021

Rive vegg,bygge nytt kjøkken,litt elektro

Svært god kommunikasjon underveis, løsningsorienterte og profesjonelle. Prisen er det vanskelig å si noe om, ettersom det var første gang jeg gjorde et slikt prosjekt, men det var ingen overraskelser.

Gard, Sandvika, 4. jan. 2021

Utlekting av vegg på kort varsel

Her har det vært god oppfølging fra start. En seriøs, interaktiv befaring hvor det aktivt foreslås endringer til det bedre, god forståelse av mine ønsker og høy fleksibelhet. Andrius svarer raskt, er tilgjengelig og gjennomfører arbeidet effektivt og raskt! Det tok 1 dag fra befaring til signert kontrakt, og 4 arbeidsdager til jobben var gjort. Jeg ringer definitivt Expat for neste jobb 😄.

Thomas, Oslo, 27. nov. 2020

36m2 takpanel eller gips. 36m2 gulvspon/forberedelse for parkert. skifte vinduer og montere skyvedør

God kommuniasjon underveis. Felksibel i forhold til tidsounkt. Hjelp med løsninger når det var behov for det.

Jonny, Eiksmarka, 13. juli 2020

Sette opp lettvegger m/dør

Meget effektivt og profesjonelt utført – til en konkurransedyktig pris. Alt fra kommunikasjonen underveis til kvaliteten på håndverket var «top-notch». Jeg kommer definitivt til å bruke Expat Bygg AS igjen!

Kjell, Oslo, 9. juli 2020

Lage nytt innertak med dobbel gips

Dette gikk over all forventning. Kan trygt anbefales.

Thon, Høvik, 4. juli 2020

Skifte ballkongdør

Pålitelige og effektive.

Karianne, Jar, 21. april 2020

Rive peis

Ryddig og bra jobb utført av hyggelig folk. Ingen overraskelser. Profft.

Jens, Oslo, 20. feb. 2020

Totalrenovering av kjøkken

Vår totalrenovering av kjøkken har blitt gjennomført til det fulle. Fra første møte til siste list, har arbeidet vært gjort utmerket. Pristilbudet var godt og veldig oversiktlig, håndverkerne dyktige og effektive, eksterne som Expat benytter, har hele veien gitt gode råd og godt arbeid. Det aller viktigste og positive har vært byggeleders stadige oppfølging underveis. Vi er veldig fornøyd med alle punkter som pris, kvalitet, ryddighet og profesjonalitet. Jeg kan, 100% prosent, anbefale Expat og kommer til å kontakte de ved nye prosjekter i hjemmet.

Are, Nesbru, 4. feb. 2020

2 stk lettvegger

Jobben ble utført raskt og effektivt. God kommunikasjon og bra arbeide. Bruker han gjerne igjen!

Heidi, Oslo, 17. jan. 2020

Legge mikrosement gulv 5m2

Enkel å kommunisere med. Jobbet effektivt og kom til avtalt tid. Kjempebra resultat. Ingenting å utsette i det hele tatt!

Eli, Oslo, 26. nov. 2019

Bytte av ytterdør og 4 vinduer

God dialog, kom alltid til avtalt tid og et godt gjennomført oppdrag! Fornøyd!

Jon, Oslo, 24. okt. 2019

Bytte 3 vinduer

Expat Bygg leverte raskt og med god kvalitet ihht avtalt pris. De ryddet godt etter seg og var kreative ift å finne løsninger på problemer.

Daniel, Jar, 4. sep. 2019

Renovering av kjøkken: riving,maling,gulv,kjøkkenmontering

Expat leverte i henhold til avtale og fulgte opp gjennom hele prosjektperioden. Teamet fremsto som profesjonelle og stolte av sitt yrke. Leveransen var derfor av høy kvalitet. Faktura var som avtalt med de endringer som var avtalt underveis. Ingen overraskelser - kun gode erfaringer med Expat.

Pål, Oslo, 9. aug. 2019

Oppussing av gang

Er meget fornøyd med arbeidet som Andrius og kollegaen hans gjorde for oss. Vi ville få hele gangen pusset opp ferdig men endret oppdraget noe før start og Andrius var fleksibel nok til å tilpasse seg den nye bestillingen. Arbeidet ble raskt utført etter planlagt tid. De ryddet etter seg hver dag og kommuniserte godt om vi hadde spørsmål. Prisen følte vi var god og ærlig. Anbefaler dem lett. Skal heller ikke se bort fra at vi kontakter ham igjen om vi pusser opp igjen.

Wei, Oslo, 4. aug. 2019

Sparkling og maling av kjøkken,sette inn nytt kjøkken

Vi er meget fornøyde med jobben. Expat demonterte vårt gamle kjøkken, sparklet og malte vegger og tak, satte opp fliser og monterte nytt kjøkken. Resultatet ble veldig bra, og jeg var spesielt imponert over de ekspertisen og omtanken de utviste underveis, når jeg selv ikke hadde tatt så gode valg mtp valg av materialer. Kommunikasjonen underveis var veldig god, og de ble ferdige i god tid. Prisen var også svært konkurransedyktig sammenlignet med de andre firmaene vi hadde på befaring. Jeg vil på det varmeste anbefale Expat bygg!

Tara, Oslo, 30. juli 2019

Oppussing leilighet 58kvm

Expat Bygg AS var en av åtte firma jeg hadde på befaring. Etter befaringen stod jobben mellom en tre firmaer, alle kommuniserte godt og gav gode inntrykk under befaringer. Vi endte opp med Andrius da han fortsatte den gode kommunikasjonen etter befaringen og gav best helhetsinntrykk. Vi ble enig om en tidsramme på en måned, men Adrius ringte oss par tre dager før ferdigstilllesedato da arbeidet var ferdig før avtalt dato! Arbeidet ble inspisert og det er spesielt malingsarbeidet- og finishen jeg er imponert over. Kvaliteten og nøyaktigheten på arbeidet er helt upåklagelig. Vi er ikke bare fornøyd, men rett og slett imponert. Prisen var veldig konkurranse dyktig, og budsjettet ble holdt 100%.

Krister, Eiksmarka, 25. juni 2019

Legge laminat gulv

Gutta var raske og effektive. Kan anbefale disse. Jeg kommer til å bruke de igjen. E.

Sameiet, Oslo, 10. mai 2019

Bytte vindu

De kom raskt og gjorde en grei jobb.

Kirsten, Bærums verk, 3. april 2019

Mikrosement på gulv gang og bad

Jeg er meget fornøyd med jobben Expat Bygg gjorde hos meg. Kommunikasjon, oppfølging, pris og ferdig resultat. Maling av gulv, vegger og karmer, samt montering av servant og badekar. Anbefales!

Mari, Oslo, 24. mars 2019

Riving og montering av kjøkken

Jeg er svært fornøyd med jobben Andrius og hans firma Expak Bygg har gjort. Han har totalrehabilitert kjøkkenet, fjernet gamle fliser og lagt nye fliser på gulvet. I tillegg har han montert ny servant på badet. Jeg anbefaler Expak Bygg på det sterkeste. I am very pleased with the job Andrius and his company Expak Bygg has done. He has completely refurbished the kitchen, removed old tiles and laid new tiles on the floor. In addition, he has installed a new washbasin in the bathroom. I highly recommend Expak Bygg.

Elin, Oslo, 29. jan. 2019

Mikrosement badegulv

Vi er veldig fornøyd med arbeidet Expat Bygg utførte på vårt bad. De la mikrosement på gulvet, samt monterte nye dusjvegger og servantskap. Andrius utførte arbeidet til avtalt tid, med svært god kommunikasjon underveis. Han tok hensyn til våre tanker og ideer, og sørget for at sluttresultatet ble slik vi ønsket det. Vil absolutt anbefale Andrius!

Anne, Oslo, 18. des. 2018

Legging av mikrosement,25kvm

Jobben ble ferdig utført til estimert tid. Møtte opp til avtalt tid, og hadde god dialog gjennom hele prosessen. Hadde stort fokus på kundens behov og interesser. Kjempegod pris på et så godt arbeid. Anbefales på det sterkeste!

Pål, Oslo, 17. des. 2018

Skifte ut vinduer

De møtte opp til avtalt tid og gjorde jobben rask og effektiv Meget bra kommunikasjon og pris Har større jobb til sommeren hvor de kommer til å utføre Anbefaler de på det sterkeste.

Mina, Oslo, 2. des. 2018

Bygge lydisolert vegg

Arbeid utført etter arbeidsbeskrivelse til riktig tid og rett kvalitet.

Mads, Oslo, 19. nov. 2018

Platonlist

Raskt utført, fornøyd.

Cecilie, Oslo, 10. okt. 2018

Feste ikea front på ikea oppvaskmaskin

Møtte punktlig og utførte oppgaven på en svært god måte!

Kjell, Oslo, 9. okt. 2018

Bytte plass på 2 st innerdører

Jobbet ble utført veldig bra. Trivelig snikker som gjorde jobbet effektivt og noggrant, samt veldig ryddet. Kan gjerne anbefales!

Thomas, Oslo, 7. okt. 2018

Bygging av innervegg med dør

Veldig bra utført jobb til avtalt tid og pris. Hyggelig personal.

Anders, Oslo, 16. mai 2018

Små jobber på leilighet i oslo

Jobben var utført som forventet på en rask og effektiv måtte til avtalt pris. Anbefales.

Chris, Oslo, 1. mai 2018

Flislegging

Jeg er veldig fornøyd med jobben Expat Bygg og Andrius utførte! Han ankom presis og jobbet effektivt. I tillegg er han superhyggelig og positiv, og var hele tiden i dialog om løsninger. Jeg kommer garantert til å benytte meg av Expat Bygg neste gang jeg trenger hjelp av håndverker.

Lars, Oslo, 16. april 2018

Montering av dusjvegg

Vennlig arbeider utførte jobben bra og til en god pris.

Anders, Oslo, 11. april 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Ael Hus- og Hagefornying AS

4.9 96 evalueringer Jar

Jar&go Bygg Service

4.7 58 evalueringer Stavanger

Aidas Grigas/grigas Maler Firma

4.7 47 evalueringer Jar