Siste evalueringer (14)

Maling av huset

Classic Malermester er et firma som man kan stole på. Robert har malt et klassisk norsk tre villa på 3 sider. Det bruker modern utstyre og teknikker med språymaling. Arbeid ble gjørt etter avtale og innen tidsrammen. Robert er en hyggelig mann og oppgaven ble utført med ære for fagfelt. Robert Swiecki anbefales.

Olaf, Bergen, 28. mars 2019

Maling av ca 35kvm tak

Flott utført arbeid, rimeleg og effektivt. Både store flater og detaljarbeid var bra.

Øyvind, Bergen, 18. mars 2019

Sparkling av 19m² vegg

Helt ok.

Sara, Loddefjord, 7. aug. 2018

Info for my other clients: I had to clean rest of wall paper(not included in price-which I did not change), put sparkel 3 layers in some places. Painting was on Sara's side. After first coat some fliking is required what is obvious.

CLASSIC MALERMESTER ROBERT JACEK SWIECKI 15. aug. 2018

Maling av aksentvegg

Dette er en håndverker jeg anbefaler på det varmeste! På 5 timer malte han en nydelig aksentvegg i listeløs stue samt resten av stuen med 2 strøk. Han behersker engelsk bedre enn norsk, og er en veldig hyggelig og samvittighetsfull mann som leverer det han lover, sågar over all forventning. Robert gjør det propert!

Angelica, Bergen, 17. juli 2018

Sparkling og maling

Har fått renovert en hel leilighet, nye tak og gulv. Robert laget listfrie vinduskarmer,sparklet tak og vegger til et sømløst resultat. Malt alt, samt en peis! Det er så profesjonelt utført at vi er over oss av begeistring! I tillegg er han utrolig effektiv, ærekjær og stolt av arbeidet sitt. Gjør sitt aller ytterste for det beste resultat. (Vet det høres ut som vi kjenner ham - men dette er helt reelt) Anbefaler ham til alle vi kjenner! En magiker!

Janecke, Eidsvågneset, 7. juni 2018

Maling av trapp

Veldig fornøyd. Arbeidet var fint og jobben ble utført til avtalt tid. Kan anbefales.

Ina, Bergen, 12. april 2018

Pusse,endre hull og flislegge skorstein

Bra utført arbeid, resultatet ble meget bra.

Kim-Daniel, Hylkje, 28. feb. 2018

Maling av tak,og muligens vegger i 50kvadrat leilighet

Veldig fornøyd, resultatet ble veldig fint, og jobben ble utført raskt. Robert var veldig tilpasningsdyktig til endringer og utførte i tillegg til malingen av tak og vegger en rekke andre ting som trengtes og gjøres. Han malte alle vinduene og dørene i leiligheten, fikset en del lister som tidligere hadde manglet biter i seksjoner, bygget en diskre kasse for å skjule rør, og malte kjøkken skap og skuffer. Fornuftig pris og flott resultat!

Hanne, Bergen, 6. feb. 2018

Fliselegging kjøkken

God erfaring med bedrift! Robert kom raskt på befaring, anbud og utførte arbeidet raskt. Han kom med gode råd og ordnet arbeid utover det flisarbeidet vi bestilte, for liten tilleggssum. Han bruker vi lett igjen!

Anette, Bergen, 23. jan. 2018

Maling av vegg og tak på kjøkken

Jobben ble utført til av talt tid fløtt arbeid kan an befales kommer til og brukes til ander oppdag mva trond.

Trond, Ulset, 24. sep. 2017

Sparkle og pusse 4 vegger +overgang tak/vegg

Meget fornøyd! Kom på befaring samme dag jobben ble lagt ut, jobben var utført innen en uke med kjempebra resultat. Enkel og god dialog + veldig god pris.

Andreas, Rådal, 18. sep. 2017

Sparkle og male gipstak

Kan anbefales! Fantastisk fint arbeid! Jobben bestod utgangspunktet i å sparkle og male gipset kjøkken/stuetak, men de fikk mer arbeid når jeg så hvor flinke de var. Resultatet ble kjempebra, vegger og tak ble helt slett og fint. Hyggelige og arbeidsomme karer, med masse yrkesstolthet. Hilsen sønn av en tidligere maler.

Håvard, Straume, 7. sep. 2017

Sparkling og eventuellt maling av stuevegg

Vi ble enige om arbeidet som tilslutt besto av sparkling / utbedreing av to vegger i stue, samt male hele stue og tak, og male vegg og tak i trappeoppgang. Arbeidet ble etter mitt syn utført veldig raskt. Robert var grei og enkel å ha dialog med. Han var også flink med å komme med anbefalinger av vegg/takfarge. Kan uten problem anbefales. Jeg er godt fornøyd. Bruker dem gjerne ved neste anledning.

Arild, Rådal, 5. sep. 2017

Pussing av mur

Flott arbeid, dyktig og ryddige folk. Anbefales!

Helge, Bønes, 11. aug. 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Bergen Gruppen AS

4.4 60 evalueringer Nesttun

Kvalitets- Bygg V. Jaroslaw Marcin Piska

5.0 31 evalueringer Nesttun

Bjørnafjorden Handyman AS

5.0 29 evalueringer Nesttun