Siste evalueringer (50)

Maling invendig av ny enebolig ca 180m grunnflate

Godt utført arbeid.

Tritec, Orre, 20. mars 2021

Sparkle gipsskjøter,ca 35 m2

Jobben ble utført før tidsfristen, og alt ser kjempefint ut.

Tomas, Stavanger, 15. nov. 2020

Hel sparkling av vegger i stue kjøkken og gang

God kommunikasjon, ryddig gjennomføring. Bra resultat.

Ole, Sandnes, 7. nov. 2020

Sparkling og maling av soverom + deler av stue

Ryddig og profesjonell gjennomføring. Slike prosjekter krever god kommunikasjon underveis, noe denne bedriften tar på alvor.

Espen, Stavanger, 7. okt. 2020

Male veggene i stuen samt taket

Helsparkling av vegger, maling av tak, maling av rekverk og trapp fint utført til en rimelig pris god oppfølgning og komminikasjon med Darek for å rette opp ”Helligdager”.

Geir, Hafrsfjord, 15. sep. 2020

Sparkle og male

Jobben (sparkling og maling av stue og kontor) ble bra utført til avtalt pris. Jeg hadde svært kort tidsfrist til å få gjort denne jobben, men det var ikke noe problem. Jobben ble utført effektivt og helt etter avtale. Da jeg oppdaget noen små områder som burde fikses, kom maleren tilbake med en gang og fikset opp dette. Kommunikasjonen var god underveis.

Kristin, Stavanger, 23. aug. 2020

Sparkling og maling av enebolig

Har hatt Prosjekt Maleservice inne for å sparkle og male. God kommunikasjon igjennom hele prosessen, å ble et veldig bra resultat. De var også ferdig før avtalt tidspunkt! Må si meg godt fornøyd.

Morten, Hellvik, 9. juni 2020

Sparkling av vegger og tak

Vi er godt fornøyde med valget av Prosjekt Malerservice til jobben hos oss. Oppdraget gikk ut på å sparkle og gjøre klar til maling (maling ville vi gjøre selv). Det var noe som hadde gått litt fort og som ikke var helt 100%, men da kom de tilbake og fikset opp med en gang. (Hadde de malt selv hadde de nok også fikset det underveis, så dette var nok litt annerledes enn andre oppdrag. ).

Karoline, Stavanger, 8. mai 2020

Sparkling og maling av gipstak

Seriøs, ordner og leverer etter kundens ønsker. God kommunikasjon og pent arbeid.

Bjarne, Nærbø, 10. mars 2020

Helsparkling + grunning

Darek og hans team gav meg både høy kvalitet og god service. Fikk sparklet og grunnet rehab-gips på vegger og tak i stue, gang og soverom. Denne gjengen er genuint glad i arbeidet sitt. Anbefales.

Steinar, Bryne, 19. feb. 2020

Male furu takpanel

Hyret ham for å male taket i en utleieleilighet. Ved første øyekast så ser det greit ut. Men da min samboer kom hjem fra jobb så gikk han over arbeidet å fant flere punkter som han ikke var fornøyd med. Han tok kontakt med denne bedriften igjen så skulle han komme å se på det. Han dukket ikke opp, å vi har prøvd å komme i kontakt med ham i ettertid uten å lykkes.

Janne, Kvernaland, 17. feb. 2020

Innvendig maling

Godt fornøyd med prosjekt malerservice sitt malearbeid. Profesjonelt utført og rettet opp i feil jeg påpekte uten å blunke.

Aron, Stavanger, 30. nov. 2019

Sparkle og male

Prosjekt Malerservice har både sparklet, pusset og malt alle vegger og tak i en hel etasje hos oss. De utførte jobben effektivt og nøyaktig, og vi er veldig fornøyd med resultatet! God kommunikasjon gjennom hele prosessen, og de var ferdige med jobben før avtalt tid. Bruker gjerne Prosjekt Malerservice igjen selv, og kan varmt anbefale dem videre.

Linn, Kleppe, 29. okt. 2019

Male og sparkle innvendig to hus på 70kvm

God dialog og bra resultat.

Annelin, Tananger, 24. sep. 2019

Maling av leilighet 63m2

Korrekt. Bra jobba.

Rade, Sandnes, 21. sep. 2019

Sparkling og maling av stue 60 m2

Helt supert fra start til slutt. God kommunikasjon og flott kvalitet på arbeidet.

Tone, Randaberg, 17. juli 2019

Sparkling og maling av ca 100m2 leilighet

Jobben ble utført som avtalt, til en god pris. Lett å kommunisere underveis.

Hans-Olav, Hafrsfjord, 8. juli 2019

Maling av leilighet

Kan virkelig anbefale Prosjekt Malerservice! God pris og helt enestående arbeid! God kommunikasjon og punktlighet.

Daniel, Bryne, 24. juni 2019

Vask og innvending maling av 237m2 enebolig ønskes fra uke 27

Maling innvendig på hus. Bra utført arbeid. God kommunikasjon gjennom hele prosessen.

Hanne, Sandnes, 14. mai 2019

Maling av trapp

Pålitelig og oppriktig.

Tove, Ålgård, 5. mars 2019

Sparkling og maling av ny enebolig

Darek var utrolig hyggelig og ryddig. Jobben ble gjort i henhold til etablerte standarder og med gode kvalitetsprodukter fra Jotun. Arbeidet ble effektivt utført og helt i tråd med forventningene våre. Kvaliteten på arbeidet og sluttresultatet holdt en høy standard. Jeg anbefaler prosjekt malerservice og vil bruke dem igjen ved neste anledning.

Bjarte, Sandnes, 16. jan. 2019

Sparkling og maling av vegger og tak - stue og kjøkken.

Godt utført arbeid til avtalt pris.

Stein, Sola, 19. juli 2018

Male og sparkle leillighet- mars 2018

Veldig fornøyd med utført jobb og samarbeid. Darek snakker og skriver veldig godt norsk , han bidrar med gode løsninger og forslag. Alt av inventar blir dekket til og de bruker kvalitetsmaling fra Jotun.

Merethe, Sandnes, 28. mars 2018

Sparkling av 70m2 leilighet(ny)

Super kvalitet og gjort på tiden det ble sagt! Meget hyggelig service og raskt på plass selv midt i sommerferien! Annbefales.

Christer, Hundvåg, 21. juli 2017

Sparkling av tak.

Utført sparkling og maling av tak i alle tørre rom (det ble også sparklet i våtrom med en feiltakelse, som firmaet tok hele kostnaden for). God kommunikasjon. Grei pris. Arbeidet ble godt utført. Ingen synlige skjøter etter sparkling. Gjevn maling i tak. Vi er svært fornøyd, og bruker gjerne firmaet igjen ved en annen anledning. Anbefales.

Inger, Tananger, 7. mai 2017

Sparkle og male ca 30m² tak

Sparkling og maling av tak. Jobben ble gjort ihht til tilbud, både mtp utførelse og tidsbruk. Under befaring ba jeg samtidig om tilleggspris på sparkling, tapetsering og maling av vegger, som også ble utført helt etter avtale. Veldig fornøyd med resultatet. Kan trygt anbefale Prosjekt Malerservice til andre, og kommer til og kontakte dem igjen i fremtiden.

Jarl, Bryne, 31. mars 2017

Maling av tak i hele hovedetasjemaling av vegger / lister i stue

Veldig fornøyd! Super oppfølging, detaljert prising, presise og raske, godt utført arbeid.

Eli, Mosterøy, 27. feb. 2017

Maling av 2-3 rom innvendig

Ikke fornøyd med ferdigstillelse av arbeid; fikk beskjed at de var ferdige men måtte ha dem tilbake 2 ganger. Mangler var bl. A. Glemt å male 2 vinduer + noen lister, ikke tatt ut plugger eller skruer som avtalt, men malt over, ikke satt på utvendige lister på 2 vindu, tatt med seg verktøy og gardintrapp tilhørende meg, brudd på Lyseboks, malt over lufteuttak, ikke sparklet skikkelig noen plasser, feil i faktura. Anbefaler detaljert kontrakt.

Siri, Stavanger, 22. feb. 2017

Sparkling og maling

Fremragende arbeid til avtalt pris:-).

Torbjørn, Tananger, 20. feb. 2017

Sparkling og maling av stue og kjøkken.

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Oppdraget ble utvidet til å male og sparkle gang med listefrie overgang, dette ble også utført innenfor avtalt tid og pris. Kommer nok til å bruke Prosjekt Malerservice til fremtidige jobber og kan anbefales på det sterkeste.

Jan, Stavanger, 10. feb. 2017

Sparkling av vegger og tak

Kjempe service, godt arbeid og kjekke ansatte. Hyggelig befaring, arbeidet ble utført ihht avtalt pris, absolutt et firma til å anbefale. Og kommer til å bruke Prosjekt Malerservice igjen. 5 av 5 stjerner.

Tore, Stavanger, 15. des. 2016

Sparkling og pussing av gipsvegger/tak

Raskt og bra utført sparkling/puss og malerjobb til avtalt pris. Anbefales,.

Lene, Rennesøy, 31. okt. 2016

Male innertak,ca 90 kvm

Meget bra oppfølging fra start til slutt. Fra første e-post var det tydelig at de hadde lest beskrivelsen og visste hva som skulle gjøres. Under befaring gikk de gjennom hvordan de ville utføre arbeidet og tok kontrollmål. Milevis over de andre tilbyderne hva angår profesjonalitet, men prisen var ikke tilsvarende høyere. Skriftlig kontrakt og faktura med MVA. Resultatet ble veldig bra og ferdig i henhold til plan.

Magnus, Stavanger, 24. okt. 2016

Listefri løsning på 9 vinduer

Jobben ble etter hvert endret til å gjelde maling og sparkling i hele huset, med listefrie overganger mellom tak/vegg, vindusposter og terrassedører. Arbeidet ble utført med god kvalitetet til avtalt tid. Uforutsett arbeid som dukket opp underveis ble håndtert på en profesjonell og tilfredsstillende måte. Jeg kan på det sterkeste anbefale Prosjekt Malerservice videre.

Atle, Sandnes, 12. okt. 2016

Sparkling og maling av vegger og tak

Veldig hyggelig samarbeid og prof utførelse. Jeg bruker dem lett igjen.

Tarali, Sandnes, 18. aug. 2016

Innvendig malerarbeid

Veldig godt fornøyd! Kom til avtalt tid, leverte høy kvalitet på arbeidet, fullførte arbeidet godt innenfor avtalt tid. God kommunikasjon underveis.

Stein, Sandnes, 10. juli 2016

Sparkling og maling av nytt hus

Prosjekt Malerservice tok på seg jobben med å sparkle og male et helt nytt hus. De utførte jobben på en meget god måte og med bra kvalitet. Malerne var hyggelige og firmaet var MEGET servicevennlig. Jeg kan på det varmeste anbefale Prosjekt Malerservice og jeg kommer garantert til å benytte meg av dem i fremtiden. Jarle.

Jarle, Rennesøy, 3. juli 2016

Sparkling,maling og legging av armeringsduk

God kommunikasjon og godt utført arbeid. Kan anbefales.

Hallvar, Stavanger, 8. juni 2016

Sparkling av loft ca. 65 kvm (sparkling av 130 kvm vegg)

Vi er kjempe fornøyd med jobben som ble utført. Vi hadde god dialog gjennom hele prosjektperioden, maleren stilte til avtalt tid og prosjektet ble ferdigstilt før avtalt tid. Maleren var meget effektiv, nøyaktig og ryddig og vi opplevde hele selskapet som meget profesjonelt. Vi benytter oss gledelig av deres tjenester igjen, og anbefaler de gjerne til andre.

Maren, Røyneberg, 21. mars 2016

Sparkling/pussing/maling av gips i ny bolig

Malerene jobbet i over 3 uker hos meg og gjorde en kjempejobb! God kommunikasjon med lederen og brukte gode produkter som dem selv anbefalte.

Roar, Sirevåg, 4. nov. 2015

Helsparkling av vegger

Godt utført arbeid, og holdt seg til avtalt pris, selv om jobben ble noe mer omfattende og tidkrevende enn de nok så for seg. Fleksible med små justeringer underveis.

Henrik, Stavanger, 30. sep. 2015

Sparkling og maling av gips i enebolig

Rask respons og raskt utført arbeid. Flinke folk. Anbefales. Følg likevel med på arbeidet. Fikk malt et gammelt paneltak. Veldig fint utført, men har sprukket opp litt pga for høy luftfuktighet siden det pågikk murerarbeid i samme etasje samtidig. Ikke noe som kan klandres malerarbeidet, men vær obs på at gammel panel også krymper og utvider seg av endringer i luftfuktighet, spesielt hvis den er ubehandlet eller bare lutet.

Bård, Klepp stasjon, 26. mai 2015

Sparkling av gipsvegger & -tak (nye) (70kvm leil.)

Sparkling & maling utført i alle ønskede rom som avtalt. Meget bra utført arbeid! Kommer til å bruke dem igjen!

Joakim, Stavanger, 15. mai 2015

Helsparkling av innendørs betongtak (200 - 250 kvm)

Gjorde en fantastisk fin jobb med sparkling og maling av betongtak. Benytter gode produkter og resultatet er helt uten negative bemerkninger. Meget bra !

Morten, Røyneberg, 5. mars 2015

Maling innvendig ca 820 m2 tak og vegger. enebolig

Meget fornøyd med både pris og kvalitet. Møtte opp som avtalt, og brukte mindre tid en antatt. Endringer som måtte gjøres underveis ble gjennomført meget tilfredstillende. God kommunikasjon hele tiden gjorde at det ikke ble noen uenigheter eller misforståelser. Anbefales på det varmeste.

Sigurd, Ræge, 1. des. 2014

Male og legging av parkett

Arbeidet ble fagmessig utført. Godt fornøyd med resultatet.

Fredrik, Stavanger, 29. juli 2014

Maling av 2 innvendige stuetak

Meget bra og nøyaktig malingsarbeid som ble utført til avtalt tid, kommunikasjon foregikk på norsk med prosjektleder. Fima ryddet opp etter seg. Anbefales. . .

Rune, Stavanger, 4. juni 2012

Maling av vinduskarmer,innvendig

Prosjekt Malerservice malte for kort tid tilbake vinduskarmer i to store terrassevinduer, karmer i kjøkkenvindu samt terrassedør. Malte hvitt på tidligere furu. Nå har samme firma malt vegger og tak i inngangen og to soverom/kontor. Videre har de malt karmer for ni dører. Oppdraget med malingen er utført til avtalt tid. Resultetet ble meget tilfredsstillende. Maler var meget nøye og pliktoppfyllende.

Ole, Stavanger, 3. mars 2012

Maling

Prosjekt Malerservice har slipt, grunnet og malt karmene i to store terrassevinduer i stuen, terrassedør og kjøkkenvindu. Ble malt i hvitt, tidligere furu. Maleren var helt presis, gjennomførte arbeidet i løpet av avtalt tid. Kvaliteten i arbeidet var meget god. Sitter igjen med et meget positivt inntrykk. Vi har derfor inngått avtale om ytterligere malearbeide i leiligheten med samme firma.

Ole, Stavanger, 22. feb. 2012

Maling av stue og kjøkken

Prosjekt Malersrvice malte karmer i to store terrassevinduer i stuen, videre terrassedør og vindu på kjøkkenet. Alt ble malt eggehvitt etter at vinduskarmer/dør tidligere var i furu. Grunning, sliping og maling ble utført slik som avtalt tidsmessig. Maler var presis. Darek ga gode råd i forbindelse med arbeidet, han snakker perfekt norsk. Vi var meget fornøyde med kvaliteten på arbeidet. Har avtalt ytterligere malingjobber.

Ole, Stavanger, 16. feb. 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Murator Mur & Flis AS

4.6 86 evalueringer Stavanger

Stavanger Blikk AS

4.8 136 evalueringer Stavanger

Peiskongen AS

4.7 90 evalueringer Stavanger