Siste evalueringer (4)

Utgraving for garasje 50m2 + div

Virket i utgangspunktet som et hyggelig/ok firma. (en mann som er ansatt). Men samarbeidet ble avsluttet etter nesten ferdigstillelse pga uenighet om urimelig tillegg. Anbefaler å gå en nøye runde på forhånd eller finne en mer fleksibel entreprenør.

Erling, Husøysund, 24. april 2014

Fjerne fjellknaus:

Bedriften lovet å komme onsdag eller torsdag, men kom ikke før fredag morgen. Da ble til gjengjeld jobben gjort kvikt og greit og akkurat slik som avtalt. Firmaet har min beste anbefaling.

Jostein, Tønsberg, 27. sep. 2012

Drenering av rekkehus

Vi brukte R. O. Larsen maskin til å drenere rundt vårt rekkehus som består av 6 leiligheter. Veldig fornøyd med møte/befaring, vi fikk et seriøst og detaljert tilbud som vi godtok. Alt av papirer og godkjenninger/forsikringer var i orden og prisen var bra ! Jobben ble utført profesjonelt, til tiden - og vi er veldig fornøyd med hele arbeidet. God dokumentasjon i ettertid med bilder og papirer. Anbefales!

Berit, Sandefjord, 8. mai 2012

Tilbud på fuktsikring/drenering av enebolig

Vi skrev standardkontrakt (fra forbrukerrådet) på fuktsikring og utvendig isolasjon. Firmaet overholdt både tidsfrister og kostnader. Jobben ble gjort grundig med profesjonell utførelse. I tillegg hadde vi god og hyggelig komunikasjon underveis og fikk en mail med god dokumentasjon på hva som hadde blitt gjort. Meget fornøyd!

Marius, Tønsberg, 1. mars 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

R O Larsen Maskin AS

4.5 4 evalueringer Revetal

Vivestad Maskin AS

  Revetal